Bebek Beslenmesi uyuma problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysegul_86_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
46
6
28
mrb arkdşlar bebegim 6 aylık gündüz uyurken pek sorun yok fakat gece uykusuna sıra gelince çok ağlıyor napıcağımı şaşırdım ayagımda sallıyorum sallanmadan uyumuyor ama sallanmaktan akşamları nefret ediyor zorla uyutuyorum gündüzde uykuları yarım saat, kalkınca 1 buçuk saat sonra aglamaya başlıyr bu normalmi benmi yanlış yapıyorum bana fikir verebirseniz sevinirim

merhaba öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi benim de 3 aylık bi kızım var gece uykularında bizde çok sıkıntı yaşadık uykuya geçişte zorlanıyordu kızım.ben doğduğundan bu yana hiç sallamadım ne ayağımda ne beşiğinde hep kendinin uyumasını sağladım ve sakin oldum kendiliğinden uyumasını sağlamaya çalışın yanında olun uyurken sakinleştirin emiyosa eğer emzirin ben gece mama veriyorum sütüm yetmediği için huysuzlanınca emziriyorum dalıp gidiyor kızım:)

ah ah denemedimmi malesef sallanmadan uyumuyo cnm benm suçum gazlı bi bebekti ıkınıp morarıyodu sallaymak sakinleştryodu işte acemilik bilemdim inş bundan sonra düzen alır bu arada senin bebeğinide Allah bağışlasın Allah hayırlı evlat etsin

canım her bebek farklı sallamam dersin mecbur kalirsin.bunun için uzme kendini.benim iki oğlum var.büyük oğlumda da sallamam dedim ama sakladım hem de iki sene.küçüğü 4 aylık onu hiç sallamam dedim ama başladık sallamaya.canları sağ olsun da.benim oğlum da çok ağlıyordu çareyi emzikte buldum sallarken ağzına veriyorum uykuya dalinca atıyor.ama bizimki emzikte de sorun çıkardı.kaç emzik aldık sevmedi en son avent aldık onu tuttu şükür.

Back
X