Rüya Yorumları uyumaya korkuyorum?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
cunku hep kotu ruya goruyorum kotu lafi az kalir dehset ruyalar goruyorum azrailmi dersiniz dolabin ustune yuruyen ellermi dersiniz ucaktan kendi mezarima dusup olmekmi dersiniz gozumun once bembeyaz olup sonra kum gibi dokulmesimi dersiniz hepsini hatta cok daha fazlasini gordum bazi gorduklerimi ayni sekilde yasadim dogdugumdan beri boyle ve ben artik biktim her gecede yatmadan evel dua ederim ama yinede goruyorum kotu ruya gormemek icin ne yapmaliyim?

Doktor bir rahatlatıcı versin deliksiz ve rüyasız uyursun. Gerilmişsin bence

Lohusalık sıkıntıları bunlar biraz psikolojiniz yıpranmış beyninin sana oynadığı bir oyun. İlk 3 kere Felak 3 kere nas 3 kere ihlas 1 ettehiyatü okuyup avuc içine üfle ve kafandan ayak ucuna kadar sür. Peygamber efendimizin sünnetidir. Baya rahatlarsın

lohusa degilim ki dogdugumdan beri kotu ruya goruyorum

acaba uyku oncesi rahatlatici,caylar ,haplar,suruplar mj felanmi icsen cunku yasadiklarin normal degill mutlaka psikologa gorun..bilincaltinda mutlaka bir sikinti varki bu tarz ruya goruyorsun..cok gecmis olsunn..dualarin gucune inaniyorum birde bu tarz fljmler felan seyrediyorsan oda yapabilir..

Psikiyatriye git .şizofrenide olabilirsin farkedemeyiz bunu doktora gorunmeden

BEN sizi çok iyi anlıyorum. Ben rüya görüyorum ve max 2 gün sonra gerçek oluyor. Acaba kafadan sallıuo muyum diyodum ama rüya gördükten sonra not alıyorum tarihi ve rüyayı. Sonra olay olunca geri dönüp bakıyorum gerçek oluyor. Ben de çok korktum ilk başlarda çünkü çevremde böyle şeyler yaşayan biri yok. Kötü rüya görmek evet psikolojiyke net alakalı bir uzmana görürün ilaç alın ki rahat uyuyun. Korkmakta haklısınız her uyandığımda ben de nefes nefese oluyorum..

dua ediyor her gece cayda sevmen korku filmide

benimde cevremde yok kotu ruya goren siz hala goruyormusunuz gormuyorsaniz bunun icin ne yaptiniz bir kac gun once amcam ruyamda 22 eylulde olecegimi soyledi ve ben ruyamda gordugum sayilari hatirlamam

benimde cevremde yok kotu ruya goren siz hala goruyormusunuz gormuyorsaniz bunun icin ne yaptiniz bir kac gun once amcam ruyamda 22 eylulde olecegimi soyledi ve ben ruyamda gordugum sayilari hatirlamam

Valla ben kimseden destek göremedim, ilaç tedavim sürerken de görüyodum (bu sebepten gitmedim ama depresyondan dolayı) sanırım bunun ayrı bi ilacı var. çok kilo aldım doktorum 15 kilo alırsın diyodu 7 aldım ve kabustu resmen. sonra ilaç kullanma sürem bitti, daha da gitmedim kilo almaktan aşırı korkuyorum. ben kimseye demiyorum gördüğüm rüyaları, not alıyorum sonra kalkıyorum adaçayı yakıyorum, sirkeli suyla dip köşe evimi temizliyorum, o negatifliği atıyorum üstümden. Denize anlatıyorum, gökyüzüne bazen mecburen. Kendi arkadaşlarıma da birkaç olay için böyle olacak biliyorum dedim onlar da şoke oluyolar artık demiyorum. Olmasın diye uğraşmıyorum yani, bu benim bi özelliğim diyorum kurcalamıyorum.. Üzerlik otunu keseye koyun başlığınza asın siz de. 22 eylül demiş ama hangi 22 eylül taa 2050 de de olabilir takmayın kısacası hayatımızın bi parçası diyin geçin

Bende ergenliğimden bu yana sizin gibiyim 30 yaşındayım hala devam edıyor.Rabbim yardımcınız olsun

Bence korkularınızı kabullenmediğiniz için psikolojiniz bozulmuş benimde rüyalarım gerçek olur çok kötü rüyalar görürüm ama hiç de demedim niye böyle diye gayet mutlu mesut uyuyorum şey gibi düşünün gerilim filmi izlemeyi çok seven biri filmi izledikten sonra pişman olurmu. Misal bi kere rüyamda babamı kefenlenmiş olarak gördüm sonra babam vefat etti rüyayı görünce üzülmedimmi evet üzüldüm ama ölüm bi gerçek olabilir dedim çok takmadım eve hırsız girdiğini gördüm çoğu kişinin evine hırsız giriyo olamazmı olabilir biraz bakış açını değiştirirsen daha mutlu olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…