Mama almıyor canım biberon ve emzik tutmuyor meme emnek istyor oda saat başı kalktığı için memede bsey kalmıyor ki zaten banyo yapıncada uyumuyorAc mi kaliyor acaba? Gündüz temiz hava aldirin biraz. Banyo yapinca nasil uyuor ? Masaj falan yapin.emzik emiyorsa belki o düsünce uyaniyordur
Memenizde her zaman süt vardır merak etmeyin bebek emdikçe gelir benim kızımda 5 aylık 1 saat oldu daha uyuyalı ama az önce emmeye kalktı ben dişten şüpheleniyorum çünkü bağırarak kalkıyor uyurken bile ellerini ısırıyor belki sizin de diş sorunu vardır o yüzden o kadar emmek isterMama almıyor canım biberon ve emzik tutmuyor meme emnek istyor oda saat başı kalktığı için memede bsey kalmıyor ki zaten banyo yapıncada uyumuyor
Yok ya doktor baktı diş degl dedi bizim hep bir uyku problemimiz vardı napcagımı şaştım vallaMemenizde her zaman süt vardır merak etmeyin bebek emdikçe gelir benim kızımda 5 aylık 1 saat oldu daha uyuyalı ama az önce emmeye kalktı ben dişten şüpheleniyorum çünkü bağırarak kalkıyor uyurken bile ellerini ısırıyor belki sizin de diş sorunu vardır o yüzden o kadar emmek ister
Biz hep birlikteyz sürekli konuşuyoruzGün içerisinde size doymuyor olabilir mi. Malum ancak siz onu emzirdikçe kucağınıza alıyorsanız fizyolojik açlığından değil duygusal açlığından olabilir. Gün içerisinde bol bol kucağınıza alın, öpüp koklayın, konuşun zamanla size doydukça rahatlayacaktır bence. Bazı bebekler az uyur ama bu kadar sık uyanıp emmek istemesi bana sadece bunu çağrıştırdı.
Sağlıkla ve huzurla büyütün bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?