Atak bu kadar sürer mi ya.. huy olarak kalacak sanırım..Atak gelmiştir büyüme atağı olur öyle şeyler. Kaç yaşında insaniz dert yok tasa yok bizde yatamiyoz üstelik benimde karnım tok
Bay bay damla vardoğumdan hemen sonra bile mis gibi uyuyan, uzun süredir gece bi defa kalkıp emip hemen uyuyan bi bebeğim var. Son üç haftadır nedenini çözemediğim bir şekilde geceleri inanılmaz huzursuz.. 1 de kalktık mesela hala ayaktayız, oyuncaklarla oynuyoruzBen çalışıyorum bir de artık dayanamıyorum, akıl verin..
uyanınca biberon maması da yapıyorum, tok yatırıyorum olmuyor
Kesin bakacağım teşekkürlerBay bay damla vartamamen bitkisel .ancak bebeğin yaşı için uygun olmayabilir googleden bakınız. Yüzde yüz etkili
bizde oyleyiz canim bir saat oldu kalkali bıktım bende ne zaman biter bilmiyorum.doğumdan hemen sonra bile mis gibi uyuyan, uzun süredir gece bi defa kalkıp emip hemen uyuyan bi bebeğim var. Son üç haftadır nedenini çözemediğim bir şekilde geceleri inanılmaz huzursuz.. 1 de kalktık mesela hala ayaktayız, oyuncaklarla oynuyoruzBen çalışıyorum bir de artık dayanamıyorum, akıl verin..
Dayanmak çok zorbizde oyleyiz canim bir saat oldu kalkali bıktım bende ne zaman biter bilmiyorum.
Bebeğiniz kaç haftalıkdoğumdan hemen sonra bile mis gibi uyuyan, uzun süredir gece bi defa kalkıp emip hemen uyuyan bi bebeğim var. Son üç haftadır nedenini çözemediğim bir şekilde geceleri inanılmaz huzursuz.. 1 de kalktık mesela hala ayaktayız, oyuncaklarla oynuyoruzBen çalışıyorum bir de artık dayanamıyorum, akıl verin..
11 aylıkBebeğiniz kaç haftalık
Cok normal seyler bunlar. Cocugunuz artik buyume davranislari gösteriyor daha cok huy degistirecek oldugu gibi kalmasini bekleyemeyiz. Esiniz yardim etmiyor mu?doğumdan hemen sonra bile mis gibi uyuyan, uzun süredir gece bi defa kalkıp emip hemen uyuyan bi bebeğim var. Son üç haftadır nedenini çözemediğim bir şekilde geceleri inanılmaz huzursuz.. 1 de kalktık mesela hala ayaktayız, oyuncaklarla oynuyoruzBen çalışıyorum bir de artık dayanamıyorum, akıl verin..
Benim oğlum da 11 aylık. Daha önce uyku eğitimi vermiş miydiniz? Yoksa bu döneme kadar hep iyi uyuyordu ama yürüme deneyimleri emekleme deneyimleri ya da bizimki gibi her ikiside olmamasına rağmen totosunu yeni yeni kaldırma çabaları onların uykularını kaçırıyor. Bir de uyku gerileme dönemi bu dönem. Gündüz uyku sürelerini azaltmaya başlıyorlar bir süre gündüz toplam 3 saat bazen fazla bazen az geliyo. Bazen uyuduğu iki uykunun birini atlar.11 aylık
Haklısınız mutlaka huy değiştirecek, ama gece saatlerce oturma huyu üzerimizde kalmasın diye derdime derman arıyırunuben de..Cok normal seyler bunlar. Cocugunuz artik buyume davranislari gösteriyor daha cok huy degistirecek oldugu gibi kalmasini bekleyemeyiz. Esiniz yardim etmiyor mu?
Ben hiç uyku eğitimi vermedim, açıkçası çok ihtiyaç duymadım.. çok rahat bi bebekti.. son zamanlarda beni çok şaşırtıyor mutlaka okuyacağım ben de kitabı.. ben ağlatmalı yöntemi yapamam sanırım çünkü hiç dayanamıyorum..Benim oğlum da 11 aylık. Daha önce uyku eğitimi vermiş miydiniz? Yoksa bu döneme kadar hep iyi uyuyordu ama yürüme deneyimleri emekleme deneyimleri ya da bizimki gibi her ikiside olmamasına rağmen totosunu yeni yeni kaldırma çabaları onların uykularını kaçırıyor. Bir de uyku gerileme dönemi bu dönem. Gündüz uyku sürelerini azaltmaya başlıyorlar bir süre gündüz toplam 3 saat bazen fazla bazen az geliyo. Bazen uyuduğu iki uykunun birini atlar.
Ben uyku eğitimi verdim uyku gerileme dönemi bittiğinde hemen düzeliyo tabi ben bu dönemlerde bile istikrarı asla bırakmadım. İstikrar ve tutarlılık çok önemli.
Eğer bugüne kadar hiç eğitim vermediyseniz başlayabilirsiniz. Sadece seçtiğiniz uyku eğitimi tekniğinin kitabını alıp okuyun bu işinizi çok kolaylaştırır. İnternette çok fazla doğru olmayan bilgi var. Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim.
Odasını karanlık yapın uyanınca kesinlikle ışığa çıkarmayın. İnsal rahat bir şekilde alışırBen hiç uyku eğitimi vermedim, açıkçası çok ihtiyaç duymadım.. çok rahat bi bebekti.. son zamanlarda beni çok şaşırtıyor mutlaka okuyacağım ben de kitabı.. ben ağlatmalı yöntemi yapamam sanırım çünkü hiç dayanamıyorum..
iki gündür saatleri sabitlemeye çalışıyorum ve gece kalktığında oyuncaklara gitmiyoruz.. zor oluyor ama bakalım umarım geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?