Uyumayan bebekkkk

Sedaliyaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
2
0
1
Öncelikle Merhabalar,
Şuan bile Kucağımda bebeğimi pispislayarak yazabiliyorum bu yazıyı henüz ikinci ayını yeni doldurdu fakat bana yillarrr gibi geliyor. Çünkü oğlum uyumuyor. Emmek, sallanmak ve nadirende olsa uyumak dışındaki zamanlarında sadece ağlıyor. Kucağımda onu gezdirmekten hamilelikte aldığım bütün kilolarımı verdim bile ne olur yardimmmm

İlk çocuk olunca fazla kucağa alıştırmış olabilirsiniz kucakta sustuğuna göre sağlıkla büyütün bebeğinizi

arkadasim kucaga alistirmak diye bir sey yok bunu tum doktorlar bilir benimde kizim bugun iki aylik oldu saat 4 te kalkti ciglik cigliga kucagima aldim sakinlesmedi bebegin neyi var bilemitorsunki en sonunda kolik bebeklere icin orhan buzukiyi actim oda uyudu bende orhan buzukiyle 2 saatte olsa ruyalara daldim bebek bu kucakta pispislayarak buyuyucek saglikli olsunlarda bebeginizi operim o minicik ayaklarindan ne guzel kokuyodur simdi

Bilmiyorum neden belki gazdan belki anne kokusu ihtiyacından ilk üç ay hiç durmazlar benim kızım daha uzun süre öyle oldu altı aylık oluncaya diş sıkıntısı başılıyor benim kızım 10 aylık hala mızmız ille kucak istiyor

benim bebgimde öyleydi gezdirerek uyutuyorsum birde plates topuna oturup yavas yavas zıplayarak biz gazını tam cıkaramamıyomusuz ozamnlar cok rahatsız ediyordu onu

Gaz olabilir bir de üstüne kokumun sindiği pijamamın üstüne yatırırdım ben oğlumu işe yarardı.

Videolarda vardı bi tanıdıkta yapardı çocuğun yüzüne selpağın en ince katını gezdirip uyuturdu ama sizin bebiş henüz çok küçük bu yöntem olmaz gibi.

Orhan buzuki biraz iyi geldi gibi hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah yardımcımız olsun. Bu hayatta en zor şeymiş gerçekten çocuk büyütmek. Annelerimiz boşuna dememişler anne olunca anlarsın diye

Öncelikle kucağa alışma gibi bi durumu olamaz arkadaşım:)) bu alışkanlık için çok küçük henüz.. bebeginiz ya tam doymuyor yada yuksek ihtimalle gaz sorunu yaşıyordur.

Benim bebegimde iki aylık olacak inşallah ama maalesef bizde uyumuyoruz. Burun tıkanıklığı olabilir. Nefes tam olarak alamadığı için uyuyamiyor olabilir. Ben su an onu yaşıyorum birde gaz sıkıntısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…