uyumuyor çıldırmak üzereyim

kronik061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
349
188
43
34
40 günlük oğlum uyumuyor gündüz memede dalıyor koyuyorum besige gözünü acıyor tek başına bakıyorum kucağımdan inmiyor yemek bile yiyemiyorum gece de en çok 2 saat uyuyor toplasak günlük 3 4 saat uykusu var ne yapacağımı şaşırdim yorgunluktan bittim resmen.bu durumu yaşayan var mi neler yapabilirim

bende aynıydımmmm bırsey sorucam 2 aya kadar mahvoldum sonra gorumcem battanıyesını kundak yapar gııbı yattı o sekılde az bıraz uyudu

eve salıncak kurmayı deneyin çoğu bebek rahatlayıp uyuyor.. hamak şeklinde yanii

kundak yapmayı denedinizmi ama sadece kol kısmını benim oğlum 5 ay boyunca sadece kundakla uyudu. sararken sardırmak istemiyordu ama sardıktan sonra emzirince uyuyordu, gündüz değil ama gece bu yöntemle baya rahat ettim ben

Evet zaten hep kundakta yatırıyorum şimdi büyüdü tabi çıkardım kundaktan artık uyuyor uyku düzeni olmaya başladı

Sutun nasıl ? Yetmiyor doymuyor olabilir bende aynıydım. Gazını kontrol et dr tavsiyesi altımda ayaklarına karnına ve kasık bolgelerine masaj yapmayı dene. Ve çok streslisin öncelikle kendin sakinleş ve onu uyuturken konuşarak şarkı soyleyerek severek koklayarak seni hissetmesini sıcaklığını hissetmesini sağlayarak uyutmaya çalış. Çünkü ben anlattıklarımı yaparak uyutuyordum. Kundak yapıyordum benim sutum yetmiyordu 2 olçek mama yapıyordum (bebelac kullandım hep ve gaz şikayetimiz çok surmedi ) biogai mi tam hatırlamıyorum ismini gaz damlası damlatıyorsum mamasına. Yatırmadan masaj yapıyordum ılık yağ ile. Bide ılık bir duş son kez beni emip mışııııl mışııııl uyuyordu :)

Doymuyordu benim oglum ac oldugu icin surekli nnayaktaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…