Uyur gezerlik

AnneAslan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
1.905
9.301
128
30
Merhaba arkadaşlar...
Şu saatte aklima takildi sormak istedim sizlere benim 5 yasinda oglum var ve bi aydır yatagindan kalkiyor su icmeye gidiyor.Ondan sonra nereye rast gelirse oraya kucuk tuvaletini yapiyor.3/4 defa tekrarladi bu ben olayin saskinligiyla napcami sasirdim uyandiramadimda korkar diye.9 aylik bebegim uyumadigi icin bende uyaniktim oyle farkettim.Gozleri yari acik soru soruyorum cevap veriyor ama anlamiycam bi sekilde konusarak.Hircinlasiyor.Yatagina gitmek istiyor.Boyle bir durumla karsilasan arkadaslar doktora mi gotureyim normal mi bi akil verin cok uzuldum yavruma Anne olarak kafamin rahatlamasina suan o kadar ihtiyacim var ki.
Simdiden cewaplariniz icin tesekkur ederim

Bence bir doktora goturun.Ben bir ara tv de duymustum uyur gezer varsa evinizde kapi esigine islak havlu koyun ki basinca uyansin diyordu. Ama bilmiyorum o daha cocuk birden uyanirsa korkada bilir.

Kardesim 6 yaşına kadar aynısını yaptı. Gozumunuzun önünde muftaktaki pedallı çöp kovasını açıp çişini yaptı gitti yattı hatta psikolog bir arkadaşına danışmıştı annem, sakince uyandırıp "oglum uyku sersemi anlamamışsın, gel tuvalete gidelim" diyerek 3 4 kere mudahele etti ve bir daha olmadı.

Ben 20li yaşlarda iki defa yaşadım.
Ve çok büyük travma sonrasındaydı.
Bunu sık yapmıyorsa, mutlaka üzerine düşün.
Çok değişik ana kuzusu kuzenim de, 16 yaşında hala 3ü yatar, baba ve anne ile
gece biri kalksın, kız hemen işer.
Kuzen için geç kalındı, o hep tanrı parçacığı gibi özenle şımartıldı, artık annesi yanında olmayınca, bilerek yapıp, uyandırıyor yanında uyumasını sağlıyor.

Cok sasirdim boylr yapmasina guzelce sutunu iciriyorum masalini okuyorum opuyorum geciyorum yatagima iki üç saat sonra ayak sesiyle yatagimdan kalkiyorum oda oda geziyo cisini sanki tuwalete yapar gibi pijamasini aciyor.Cisini yaptiktan sonrada yatagina gidip uyuyo

Verilen cevapları ya da sizin yazdığınız güncellemeleri okumadım ama küçük yaşlarda uyur gezerlik çok yaygındır. Bende hatta uyurgezerdim. Çok rahatsız eden bir durumsa evet götürün ama benimki zaman içinde büyüdükçe azalarak yok oldu. Şimdi uyurken konuşuyorum arada. Sadece o kaldı.

Kardeşimde de küçükken uyurgezerlik vardı. Annem elinden tutar yatağına götürürdü sonra zamanla geçti bir müdahalede bulunmadık. Tuvalet mevzusuna gelince bir arkadaşta yazmış bence sizde onu tuvalete götürürseniz bir kaç defa belki tekrarlanmaz

Bende de vardı küçükken. Kendiliğinden geçti. Ama ben böyle şeyler yapmıyormuşum. Mesela babamın pantolonunu giymeye çalışıyormuşum. Dış kapıyı açmaya çalışıyormuşum

nasil ya 16 yasindaki kiz mi bilerek yapiyor?

Benim bir tanıdığım da aynısını yapardı çocukken. Şimdi 30 yaşında hiç bir sıkıntısı yok. O yüzden endişe etmeyin ama bir uzmana götürüp fikir alın.

Canım izin verme alışmasın gördüğünde seslen götür tuvalete, bence o uyurgezerlik değil de uyku semiiliği. Ayrıca küçük kardeşini kıskandığı için dikkat çekmeye çalışıyor da olabilir..

Kuzenim de aynı yaşta uyur gezer di ve her akşam bir yere çişini yapardı. Hatta birgün ben oturma odasında uyurken kafama çiş yapmıştı. Bu sürekli tekrarladı. Büyüyünce geçti. Çocuğa kizmayin gece siz onu kaldırın çişini yaptırın. Yoksa her gece cisi geldiğinde bir yere yapar. Çünkü uyur gezer çocuk.

Bende iyce dusundum arastirdim uyku sersemligi gibi sutunu iciriyorum yatiyorum artik sutunu erken wakitte wercem bide o uyanmadan gidip arada tuwalete kaldircam

Bende iyce dusundum arastirdim uyku sersemligi gibi sutunu iciriyorum yatiyorum artik sutunu erken wakitte wercem bide o uyanmadan gidip arada tuwalete kaldircam
Aynen canım bence bu şekilde atlatabilirsin bu süreci

bende uykuda wc deymis gibi ruya gorur yatagi islatirdim
bazen uyku sersemimiydim uyurgezermiydim bilmiyorum camasir sepetinin ustune klozetmis gibi otururdum cok yorgun oldugum gunler yapardim bunu oglunuz muhtemelen ruya goruyor birden seslenerek uyandirmayin cok korkutucu oluyor insan aklini oynatacak gibi oluyo yatmadan bir kac saat once sivi gidayi kesin bir kac gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…