Uyuşturucu Bağımlılığı

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
Merhaba kızlar.Daha önce bir çok konu hakkında fikir danışmıştım size.Ama keşke bu konuda diğerleri kadar kolay olsa zamanla kendiliğinden geçebilse.
Benim babam uyuşturucu bağımlısı.Bunu söylemesi o kadar zor ki.Evde huzur denen şeyin zerresi yok.Psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum fakat uyumaktan başka bir etki vermiyor.Hergün babamın öyle olduğunu görmek gözlerimin önünde yavaş yavaş tükendiğini görmek o kadar acı ki.Sırf kurtulsun diye İstanbuldan Kocaeliye taşındık çevresi değişsin diye.Ama olmuyor.Annem çok yıpranıyor ben öfkeleniyorum utanç duyuyorum.Tedavi kesinlikle istemiyor.Ne yapabilirim?Bi çıkış yolu bilen var mı? Allah rızası için yardım edin.

Merhaba kızlar.Daha önce bir çok konu hakkında fikir danışmıştım size.Ama keşke bu konuda diğerleri kadar kolay olsa zamanla kendiliğinden geçebilse.
Benim babam uyuşturucu bağımlısı.Bunu söylemesi o kadar zor ki.Evde huzur denen şeyin zerresi yok.Psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum fakat uyumaktan başka bir etki vermiyor.Hergün babamın öyle olduğunu görmek gözlerimin önünde yavaş yavaş tükendiğini görmek o kadar acı ki.Sırf kurtulsun diye İstanbuldan Kocaeliye taşındık çevresi değişsin diye.Ama olmuyor.Annem çok yıpranıyor ben öfkeleniyorum utanç duyuyorum.Tedavi kesinlikle istemiyor.Ne yapabilirim?Bi çıkış yolu bilen var mı? Allah rızası için yardım edin.

tedavi dışında çözüm yolu yok bence, neden tedavi istemiyor

Tedavi dışında bir yolu yok gerekirse zorla kliniğe yatıracaksınız,bunun şiddeti var,kendi vucuduna zararları var...

Tedavi olmaya ikna edin .

Kocaeli Derince Araştırma da bu konuyla ilgili çok güvendiğim bir uzman vardı .

Hala meslekteyse , onunla irtibata geçin derim . ( adını bulmaya çalışacağım , uzun zaman geçti )

Allah sabır versin. bi arkadaşımın babasıda bağımlı. yazık ne sorunlar yaşadılar. kızın annesi helal olsun hep tek başına çalışmış fln.
anneniz boşanır mı boşanmaz mı bilemem ama vicdanı rahat etmez. eskilerimiz öyle.
öf ne denir ki bilemedim...

Hangi maddeye bagimli?
Kesinlikle zorlada oksa ameteme yatirin.kendi kendine birakmasi cok zor tedavi olmali.

Bu iş zorlamayla olmaz, kendisini tedavi olmaya ikna etmelisiniz aksi takdirde sonuç alamazsınız... Çok geçmiş olsun

Tedavi olması şart. Başka yolu yok. Çevre değiştirmek bir umut olmuş size ama babanız bulmak istediğini her yerde bulur.

Bu cok zor bir imtihan.
Benim kuzenim madde bagimlisi su an ametemde yatiyor ins. Birakacak.bu na ne can,ne psikoloji ne de para dayanir.
Birakmali bir an once ikna edin birakmazsa anneniz onu biraksin yapacak bisey yok

Amateme zorla yatırın gerekirse.Nasıl olur bilemiyorum madde etkisi altında uyuşukken ambulansla filan alsalar?
Aldığı yeri/kişiyi biliyorsanız gizlice polise filan şikayet edebilirsiniz belki.Tabi bir başka satıcı bulabilir ama yakalanma korkusu belki bi nebze mantıklı düşünmesini sağlar.Allah yardımcınız olsun

İkna etmeye çalışırken emir cümleleri veya baskı yaparcasına değil, güzelce anlatmayı deneyin
Bırak artık, mahvoluyoruz, öleceksin bırak, tedavi ol değil nazik ve güzel dil. Bu çok önemli.

Kendisine veya çevresine zarar veriyorsa savciliga sikayet edip zorunlu tedavi için karar cikartabilirsiniz.

Zorla yatar, bir sure sonra ayaktan tedavi icin saliverilir. Ve yine yapar.

Kendi birakmayi istemedigi surece onun icin hic bir sey yapamazsınız. Uzulmekten baska...

Cok uzgunum, yasadiginiz cok agir bir sey. Allah size ve ailenize sabir versin.

Esrar bağımlısı.Ben dayanamıyorum artık yine evde kavga gürültü vardı bugün.Ne ikna oluyor ne huzur veriyor.Nefret ediyorum bu adamdan.Beni,annemi üzmeye ne hakkı var?Zoruma gidiyor yaptıkları artık.Güzellikle olmadı yarın polise gidip herseyi anlatmak istiyorum.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Çok zor..

Back
X