Uyuşturucu kullanan eş

Çok üzüldüm. Sığınma evine falan mı gitseniz, izinizi kaybetse.
Boşansanız da velayet alamaz ama kafası normal olmadığı için onun bilmediği bir yerde yaşamanız gerekir.
Boşanamam diye düşünmeyin, acil kurtarın kendinizi.
Hemen resmi işlem başlatmasanız bile ruh sağlığınız daha da bozulmadan uzaklaşın, o ortamda çocuk yetiştirilmez.
Çocuğunuza yapmayın bunu, kendinize de..

Çocuğunu al dul annenin engelli kardeşinin yanına git
Senin keş kocanın ortamından çok daha sağlıklı bir ortamda büyür çocuk
Keş bir babanın yanında kayıp bir bir evlat mı büyütmek istiyorsun
Halt etmiş çocuğu alamaz devlet bağamlıya ne zaman çocuk vermişki senin çocuğunu versin

Dua ise yaramaz Mantıklı davranmayan düşer bu duruma uyuşturucu kullandığını öğrendikten sonra siz kendinize bakamiyorken ondanda hayır yokken hap kullansaydiniz spiral taktirsaydiniz.3 bebek kaybettim var Allah'ın bir bildiği deseydiniz.Olan olmuş tamamda hala annemin evinde rahat değilim o bu.Calisip oturun annenizin evinden bırakamaz o .Aileler de para vermeyeceğine göre .En iyi yorumum yapmasanız da çocuğu esirgeme kurumuna verip çalışmanız durumu düzeltip alırsınız zaten babanın bunu kullandigı o evden ihbar olursa çocuğu sizden almaları gerekmiyor mu ? kendi yaptığınız hatalar kader değil bu .

Bu kadar çaba boş çünkü bağımlılık öyle kırarım dizini bacağını değince bırakılan bir şey değil .Alın bebeği devlete sığının ama gitmeli gelmeli adama trip atmalı herkesi ayaklandırıp sonra da kocamda kocam diyeceksen otur çek .Kimse peşinizde koşmak zorunda değil koşmaz da... Evladınız ve canınızın kıymetini düşünüyorsanız vakit kaybetmeden devlete sığının bu işin şakası yok.Bir gece adamın elinde başınız sokak sokak gezerken bulurlar Abartı ,olmaz diyorsanız elinizde telefon, açın sentetik uyuşturucu kullananların en yakınlarını nasıl öldürdüklerini okuyun ...

Çocuğunu al dul annenin engelli kardeşinin yanına git
Senin keş kocanın ortamından çok daha sağlıklı bir ortamda büyür çocuk
Keş bir babanın yanında kayıp bir bir evlat mı büyütmek istiyorsun
Halt etmiş çocuğu alamaz devlet bağamlıya ne zaman çocuk vermişki senin çocuğunu versin
Tehdit ediyor. Yaparda bir şekilde çocuğuma bakmak istiyorum. Kendi evimde olsam kovarim ki bu onun işine gelir maddi açıdan kendimi güvene alsam bilmiyorumki

Çok üzüldüm. Sığınma evine falan mı gitseniz, izinizi kaybetse.
Boşansanız da velayet alamaz ama kafası normal olmadığı için onun bilmediği bir yerde yaşamanız gerekir.
Boşanamam diye düşünmeyin, acil kurtarın kendinizi.
Hemen resmi işlem başlatmasanız bile ruh sağlığınız daha da bozulmadan uzaklaşın, o ortamda çocuk yetiştirilmez.
Çocuğunuza yapmayın bunu, kendinize de..
Sığınma evleri belli bir süreliğine kalabilirim sonrasi..

Eşimle 4 senedir evliyiz. 3 düşük yaşadım, sonrasındaki gebeligimde eşimin madde kullandığını farkettim. İlk başta tütün dedi farkli birseyler konulmuş dedi ama inanmadim. Sarhoş gibiydi, esrar kullanirken yakaladim. Sonrası dahada kötü oldu, sürekli kullanmaya basladi. Gözleri kan çanağı gibi eve gelmeye başladı. Bazen ayakta duramiyordu. Ailesine haber verdin. Sözde telefonda uyariyorlardi ama ne fayda... Bebek doğdu bu sürede hep uyardim kizdim bazen ona kafasina birseyler firlattim. Artik öfkemi kontrol edemiyorum. Ailesinin yanına gittik 15 gün bana ne kullandığını bulmam gerektiğini söylediler çünkü onlarda başka birseyden şüpheleniyorlardi. Eşim onlarin yanindada yapiyordu kimse kötü olmadı ben söylüyordum. Ben cebinden küçük bir pecete yakaladim. İşte korktuklari şeydi. Bende yeni yeni öğreniyorum. Sentetik uyuşturucu... Eşime kizdilar kaynim ayağını kiricam diye palavra sıktı ben yok dedim. Konuşun tedavi olsun istedim. Zaten uyuşturucu kullanan insanların birikimi olmaz. Para yetişmez. Sözde bir tedaviden bahsettiler. Cihaza bagliyorlar zihninden siliyorlar. Biraz yüklü bir paraydi bizim için. Eşim ilk taksidini verdi. Devamında gitmedi. Biz tekrar eve geldik kaynanamla evde kullandi kaynanam görüyor ama birsey demiyor. Ben dedim kullandi diye. Kaynanam eşime kızdi. Sözde evi tekedicek falan Eşim bana kızıyor senin yüzünden diye söz verdi falan belli bir süre birakti yeniden basladi. Eve gelmedi işine gitmedi. Oğlumun ilk doğum günüydu içerek geldi onu kovdum. Boşanacağımi söyledim. Aileler araya girdi Sözde onlarin köyüne gidince ortam değişikligiyle birakcakti. Oda olmadi
Oradayken beni tehdit etti beni öldürucegini oğlumu alacağını söyledi. Geldik aynı tas aynı hamam. Kredi kartlarını patlatmış. Kirayi veremiyecek durumda. Bugün eve gelemecegini söyledi. Bende aileri toplayacağımi söyledim. Bilmiyorum o kadar çaresizimki ailemin evinde rahat değilim kendi evimde kira napicagimi Bilmiyorum. Bosanamiyorum oldurmesinden korkuyorum oğlumun almasindan. Korktuğumu belli etmiyorum bosanirim diyorum ama olmuyo annem Dul engelli bir kardesim var ben çalısirim desemde engelli kardesime var annemde. Bosanmasamda bu psikolojiyi kaldıramıyorum. Evden bir şeyler yapıp satsam. Bilmiyorum bana fikir konusunda yardimci olur musunuz. Dua istiyorum. Rabbim kimseyi bu duruma dusurmesin...
Öldürülme ihtimaliniz olan koca evinden daha mı rahatsız baba eviniz?

Bişey yapar diye korkuyorum diyosun, orda kalırsan ya sana ya çocuğa kafası güzelken bişey yapmayacağı belli değil, bunu göze almak daha zor
Tabikide ama Kullandığı şey öyle bir şey değil uyuşuk oluyor tam bilinci kapanmiyor. Ailemde bosanmami istemiyo el alem ne der.... istenmedigim bir yer bazen diyorumki keşke eşim ölse. O zaman kimse bir şey diyemez

Bu kadar çaba boş çünkü bağımlılık öyle kırarım dizini bacağını değince bırakılan bir şey değil .Alın bebeği devlete sığının ama gitmeli gelmeli adama trip atmalı herkesi ayaklandırıp sonra da kocamda kocam diyeceksen otur çek .Kimse peşinizde koşmak zorunda değil koşmaz da... Evladınız ve canınızın kıymetini düşünüyorsanız vakit kaybetmeden devlete sığının bu işin şakası yok.Bir gece adamın elinde başınız sokak sokak gezerken bulurlar Abartı ,olmaz diyorsanız elinizde telefon, açın sentetik uyuşturucu kullananların en yakınlarını nasıl öldürdüklerini okuyun ...
Devlet ne kadar sahip çıkıyor

Ailem bosanmami istemiyo.
Hangi gerekçeyle? Boşanmak için ne gibi bir şey olması lazım ailen için bu aileler manyak mı kafayı mı yemişler? Kafası güzelken her şeyi yapabilecek birinden boşanma derken ne düşünüyorlar? Boşanıp bavulunu alıp kızınla kapıyı çalsan içeri almazlar mı seni? Kiralık evde elinde bebe ne yapacaksın ki başka? Ev sahibi kaç ay idare eder sizi?

Dua ise yaramaz Mantıklı davranmayan düşer bu duruma uyuşturucu kullandığını öğrendikten sonra siz kendinize bakamiyorken ondanda hayır yokken hap kullansaydiniz spiral taktirsaydiniz.3 bebek kaybettim var Allah'ın bir bildiği deseydiniz.Olan olmuş tamamda hala annemin evinde rahat değilim o bu.Calisip oturun annenizin evinden bırakamaz o .Aileler de para vermeyeceğine göre .En iyi yorumum yapmasanız da çocuğu esirgeme kurumuna verip çalışmanız durumu düzeltip alırsınız zaten babanın bunu kullandigı o evden ihbar olursa çocuğu sizden almaları gerekmiyor mu ? kendi yaptığınız hatalar kader değil bu .
Ben sonrasında öğrendim hamileligim sonlariydi. Böyle olduğunu bilseydim asla yapmazdım.

Hangi gerekçeyle? Boşanmak için ne gibi bir şey olması lazım ailen için bu aileler manyak mı kafayı mı yemişler? Kafası güzelken her şeyi yapabilecek birinden boşanma derken ne düşünüyorlar? Boşanıp bavulunu alıp kızınla kapıyı çalsan içeri almazlar mı seni? Kiralık evde elinde bebe ne yapacaksın ki başka? Ev sahibi kaç ay idare eder sizi?
O kadar zor bir durumki Allah kimsenin başına vermesin kac defa agladim anneme kac defa. İdare et kizim. İnşallah olur diyo başkada birsey demiyo

Kayın ailenin tepkisizliğinin sebebi çook büyük ihtimalle eşinin bekarken de yapıyor olmasından. Bildikleri halde sustular, evlenince geçer dediler. Belki ilk zamanlar anlamayın diye eşiniz de azaltmıştır dikkat etmiştir şimdi tekrar abartmıştır. Sentetik maddeyi radikal bir karar almadan bırakmaz hele başkasının rica minnetiyle asla bırakmaz. Bıraksa da tekrar geri döner. Bağımlılığı kanser gibi bir hastalık olarak düşünün ancak bu bilinçle insanlar ciddiyeti algılayabiliyor. Sizin bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey boşanmak. Çocuğu da uyuşturucu bağımlısı babaya vermeyeceklerinden emin olabilirsin. Ancak can güvenliğin için kadın sığınma evine gitmen ve izini kaybettirmen daha mantıklı olur. Bu söylediklerimiz hiç kolay değil farkındayız ama hayat seni bu noktaya getirmiş. Orada durursan eğer, sen ve çocuğun ileride haberlerde acıyla okuyacağımız kişiler olursunuz. Allah yardımcın olsun!

Ben sonrasında öğrendim hamileligim sonlariydi. Böyle olduğunu bilseydim asla yapmazdım.
Ben hesap sormak için yazmadım haddimi bilirim.Olan olmuş bunların sizin yaptığınız seçtiğiniz yolun sonuçları olduğunu bilin diye yazdım.Allah size yazdığı kaderin yanına akıl da koyarki ona tutunup feraha çıkın.Sizde akıllı bir kadın bir anne olarak ise girin ama iyi ama kötü.Bebeğinizin sizden başka kimi var .Hemen hayatla mücadeleye başlamak zorundasınız.Annenize o eve katlanmak zorundasınız.Hedefiniz çocuğu güvenle büyütmek olmalı.O koca sizi o evdede öldürebilir ayrilsaniz bir şansınız olur ona dönmek iki çocuk daha eklemek.En son çare çocuğu yetiştirme yurduna verip yatılı başka şehirde bir iş bulup durumu düzeltip çocuğu almak.Zor acımasız belki yorumum fakat gerçekçi.Biliyorsunuz madem rahat vermeyecek.Simdi gözünüzü kapatıp hayalde kurabilirsiniz bırakmış falan bu zaman kaybı.Hemen bı yerden başlamanız lazım mor çatı kadın sığınma evi yardım isteyin benim fikrim bu .Yinede hayat sizin

Back
X