Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var da çoğu kanla bulaşmıyor zatensadece hepatıt ve aıdse bakılıyormusher testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı
GelenKutusu
sahsen ben cok huylandım bu durumdan yao kadar kısıye kan verıyorlar sadece hepatıt ve aıdse bakılması yeterlımıdır kı bırsuru hastalıklar var
![]()
Ameliyat olacaktım ben bir değerim aids şüphesi uyandırmıştı. Tekrar kan verdim gelmesi 15 gün sürdü mesela. Her hastalığı tespit çok zor olur. Belki bağışıklık sistemi çökmeye meyilli insanlarda kanser ve türleri detaylı testler yapılıyordur kan naklinden önce.sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormusher testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı
GelenKutusu
sahsen ben cok huylandım bu durumdan yao kadar kısıye kan verıyorlar sadece hepatıt ve aıdse bakılması yeterlımıdır kı bırsuru hastalıklar var
![]()
sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormusher testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı
GelenKutusu
![]()
Kan testi yapıyorlar. Olan olmayan her şey çıkıyorOlur mu öyle şey .. kan verilmeden önce doldurtulan formda ble yanlş blgi verlmş mdr dye önce herşeye baklp sonra hastaya verlyor kızılay kan.bağışı toplayan brnden öğrenmştm