Uyusturucu kullanmasina ragmen devlet test yapmiyor

ot kimyasal içermiyorsa kanında kalmaz ki ben mi yanlış biliyorum? yani bildiğimiz doğal Marijuana içiyorsa bunun kan vermede vs sorun olacağını düşünmüyorum ama bilirkişi değilim tabii ki mantık yürüttüm sadece

sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormus :( her testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı GelenKutusu GelenKutusu

sahsen ben cok huylandım bu durumdan ya :( o kadar kısıye kan verıyorlar sadece hepatıt ve aıdse bakılması yeterlımıdır kı bırsuru hastalıklar var :(
Var da çoğu kanla bulaşmıyor zaten
Tehlikeli olsa maliyetli olsa bile bakarlar onlara da
Ya da kan naklini sadece kan verilmezse ölmek üzere olanlara yaparlar
Panik yapmayın
Kandaki maddelerin de hepsi bizde reaksiyona sebep olacak diye bir şey yok. Zaten kan 500 ml, bizim vücudumuzdaki 5 litre.

sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormus :KK43: her testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı GelenKutusu GelenKutusu

sahsen ben cok huylandım bu durumdan ya :KK43: o kadar kısıye kan verıyorlar sadece hepatıt ve aıdse bakılması yeterlımıdır kı bırsuru hastalıklar var :KK43:
Ameliyat olacaktım ben bir değerim aids şüphesi uyandırmıştı. Tekrar kan verdim gelmesi 15 gün sürdü mesela. Her hastalığı tespit çok zor olur. Belki bağışıklık sistemi çökmeye meyilli insanlarda kanser ve türleri detaylı testler yapılıyordur kan naklinden önce.

sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormus :KK43: her testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı GelenKutusu GelenKutusu

sahsen ben cok huylandım bu durumdan ya :KK43: o kadar kısıye kan verıyorlar sadece hepatıt ve aıdse bakılması yeterlımıdır kı bırsuru hastalıklar var :KK43:

• Anti-HIV (AIDS)
• Anti-HCV (Hepatit C)
• HBsAg (Hepatit B)
• Frengi (Sifilis)
• Kan grubu testleri

Bağış olarak alınan bütün kanlara bu testler uygulanır. Testlerin sonuçları negatif ise (infeksiyon tespit edilmemişse) size herhangi bir bildirim yapılmaz.

Test sonuçlarında pozitiflik olursa, ek olarak doğrulama testleri yapılır.

Kızılay'ın sitesinden aldım şimdi bunu.Böyleymiş.

Back
X