Uyuşturucu

Bana vereceğin cevap ; ben arada içiyorum bağımlı değilim" sakın bu olmasın

Allah gerçekten yardımıcınız olsun inşallah doğru yolu bulur ve tedavi olup kurtulur.

Merhaba konuyla alakali değil biliyorum.bir yazınızda okudum ediniz boga burcuymus. Biz 3 senelik sevgiliyiz yaşımda 24. 5 gün once çok şiddetli kavga ettik ben ona çok güvenirim gerçekten sevdiğinide biliyorum. Sizi aramış ben burçlara çok inanıyorum sizce ne yapmalıyım konuyu anlatarak sizi bogmak istemedim nasıl davranmaliyim. Aramadim tartistigimiz andan itibaren

Kardeşim uyuşturucu batağının ennnnn dibinde .... Annemin gözyaşları dinmiyor, polislere yalvarıyor. Alın diyor , yalvarıyor. Polis sadece "akıllı ol" uyarısında bulunuyor. Annem "bu kadar mı ? Yapabileceğiniz tek şey " akıllı ol demek mi?" Diyor. Neymiş efendim etraf çok karışıkmış ( herhalde çok basit bir olay ,bu olay kalsada olur) düşüncesi . Bu kadar gençliğin aptal , beyni çalışmıyorsa ( sözüm meclisten dışarı) hep uyuşturucudan değil mi ? Otla başlanır, bana bişi olmaz ben kendimi bilirim diye hoooooop B.kun içinde... Anneyi evden kovmalar, çalmalar, kendisi gibi adamları eve getirmeler... Anlayacağınız başımızdakiler bağırıyor ya ... Gençliği kurtaracağız bonzu onu bunu yok edeceğiz, analar ağlamasın , külliyen yalan beyni bitik gençler , koyunlar istediler. Başardılar , amaçlarına ulaştılar. Geçen gün narkotiği aradım, yardım edin ne olur dedim . Sakladığı yeri söyleyeyim. Bali'de içiyor. Polis bana ne dedi biliyormusunuz... Bali uyuşturucuya girmiyor... Nice insanların önü kesilmiyor mu? Yollarda sürünüyorlar , Bali çekmiş bir çoçuk sebep... Tamam kabul ediyorum . Yapıştırıcı anaokul çoçuğuna dahi bile gerekli, değilki ayakkabıcıları vs söylemiyorum bile.... Bişeyler yapın o Zaman amatem vs gibi hastaneler var... Yatırın Oray'a devlet olarak siz yatırın , tamamıyle iyileşene kadar... Haaa yok iyileşmiyor mu? Orası olmalı o Zaman evi.... Ezberlemişsiniz 18 yaş kendi isteği olması lazım , sizce kolaya kaçmak değilde ne bu? Normal bir insan değil o ne 18 yaşı.... Yarın birgün annesini , yiğenini, abisini kardeşini öldürünce ne olacak.... Ben cevap vereyim... Koca bir HİÇ .... Bu olacak başka birşey değil.... Yazık anacığıma.... Atamıyorum kızım diyor...
Bende beyin akıl , fikir herşey gitti... Bana akıl verin.... Doktor önerin bana ne olur ... Lütfen devlet olsun, 5 yıldır anamın maddiyatıda maneviyatıda gitti....Anacığım kaymakamlığa gitti. İnşallah orası çare olur
çocuğun eğitimini aile verir başımızdakiler kurtarmaz . onların kastettiği de bu durum değil zaten . atrıca kendi kullanıyorsa sadece ticaret yok bir şey yok polis ne yapsın ? kendinizce başka yerlere bağlamışsınız ama yasa var ona göre hareket edilir . aile çocuğu yetiştiren . bir yerde hata yapıldıysa eğer ailede bu . diğer kısım çok başka bir konu .

Arkadaşım çok üzüldüm anacığına. Mekanı cennet olsun . Rabbim kardeşine , kardeşime akıl versin. Tüm bu illetin içinde olan yavrulara yardım etsin.... 15-16 yaşlarında çoçuklar avuçlarında poşet içinde Bali .... Derin nefesle çekiyorlar. Abla bi sigara diyor... O kadar yakışıklı ki , gözlerine baktım. İçimden düşündüm ,Anacığın kimbilir ne halde, belki sokak sokak seni arıyor. Belki ağlamaktan helak olmuş..... Ne hayallerle doğdun, ve şu an ne haldesin.... Çok kötüyüm... Kendimi oyalamaya çalışıyorum.K.K da okumadığım yer kalmadı neredeyse .... Tek duam Rabbim ıslah etsin. Anaların feryadı devlet tarafındanda duyulsun

sağol canım, amin..

Amaç belli. Beyni uyuşuk gençlik istediler. İstedikleri de oldu Devlet istese bir gecede yok eder. Yok etmek işlerine gelmiyor çünkü
Aynen öyle çünkü niye gençlik uyursa biz uyursak onlarda her istediklerini hem kendileri yapıp hem bize yaptıracaklar

zafer ercan var polis uyuşturucuyla alakalı kitaplarıda vardı.hatta kitabına numaraısnı bile yazmış adam.ulaşana yardım ediyormuş.ulaşın hemen
Canım çok teşekkür ederim sana. Kardeşim dün hastaneden çıktı. Bugün Zafer beyle görüştüler. Salı günü Allah kısmet ederse tedavi merkezine gidecek. İyiki zafer beyi önerdin bana. Allah razı olsun Senden. Kardeşimi hiç bu kadar istekli görmemiştim. Kesinlikle bırakmak istiyorum, diyor.

Canım çok teşekkür ederim sana. Kardeşim dün hastaneden çıktı. Bugün Zafer beyle görüştüler. Salı günü Allah kısmet ederse tedavi merkezine gidecek. İyiki zafer beyi önerdin bana. Allah razı olsun Senden. Kardeşimi hiç bu kadar istekli görmemiştim. Kesinlikle bırakmak istiyorum, diyor.

gerçekten mi ya çok sevindim gerçekten.zafer beyin tüm kitaplarını okumuştum bir gün işime yarayacağı aklıma gelmemişti.umarım kardeşin kurtulur canım benim o istedikçe halledecek merak etme :)

http://www.milliyet.com.tr/cocugunuz-her-an-bagimli-olabilir-pembenar-detay-aile-2154150/
bu yazıyı yaklaşık 2-3 hafta önce okumuştum ve çok üzülmüştüm kadına ama oğlu kurtulmuş sonunda.
benimde amcamın kızı şuan 16 yaşında ve uyuşturucuya başlamış ben duyunca çok üzüldüm.kendisi de sarışın çakır gözlü güzel bi kız.alıp başını antalya ya gitmiş.ama nasıl gitti kimler le gitti bilmiyoruz.eve gelmemeye başladı .anne babası sabah a karşı ertesi gün sokaklardan başka yerlerden buldu.en son izmir de buldular.1 ay önce de izmirde hastaneye yatırdılar."ben burda çok iyiyim yüzüyoruz ,etkinlikler yapıyoruz " diyormuş.aileside bizim yakınımızda oturuyordu ama kızın hastaneden çıktıktan sonra ortamı değişsin diye şehrin diğer ucuna taşındılar.umarım o da iyileşir.
burda bi dernekten bahsetmişler ve galiba dernek başkanıda daha önce bağımlıymış. o yüzden onları daha iyi anlıyormuş diye okudum.faydası olur mu olmaz mı bilemem ama bi ihtimal diye yardımcı olmak istedim.rabbim yardımcınız olsun inşAllah o da kurtulur.güzel bi yuva sahibi olur.

bildigim kadariyla icmekte artik suc ustunde hapla yakalanirsa ikinci defa direk iceri alirlar nasil polis boyle duyarsiz

Yapmadığımızı mı düşünüyorsun, arkadaşım .... Yaptım daha 2 gün önce.... Neresine sakladığını da söyledim, yanında arkadaşı da varmış. Yakalanmışlar yanındaki çoçuğa sormuş polis nerden aldın diye... Kardeşimi göstermiş bundan aldım diye.... 2 saat sonra annemi arıyor polis " oğlunu al diye.... Öyle az olmaz onda .... 1 poşet.... Yakalanmıyor, tutuklanmıyor... Bana başka biri anlatsa yemin ederim , inanmam. Çoçuk denetimli ye bile takılmıyor. Annem artık bas bas bağırıyor, satıyorda size de mi yediriyor diye.....
Sattığı halde almadılar mı? Çok şaşırdım.
Allah yardımcınız olsun, ne denebilir başka bilemedim. İnşallah kendine,sizlere daha fazla zarar vermeden kurtulmanın bir yolu bulunur.

Back
X