uyutmuyor arkadaslar iki gündür...

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.157
598
41
bugun konumla alakalı baslık acmıstım..dünden beri uyuyamamıstım. saat 3 oldu uyuyamıyorum yine.
neden niçic diye sormaktan uyuyamıyorum..o nasıl uyuyor nasıl rahat diye kendimi yiyorum..neden ilişkiler iki kişi yasanırken acı tekil yasanıyor? adaletli degil ki bu. annem yok gidip yatıp yanına aglayayım..babamı temmuzda kaybettım,evde tek basıma kaldım..şimdi o da yok..keske böyle bitmeseydi. mesela ben böyle aglamasaydım uyusaydım buraya baslık acacagıma..keske onurlu davransaydı..nefes alamıyorum arkadslar ben..cok utanıyorum 30yasındayım ve bu halım bana hıc yakısmıyor ama elimde degil..
bir gece önce yalvarıp deli gibi arayan hala sevdigini agladıgını söyleyen adam yarınsı nasıl degişir,bilmiyorum..buraya yeni üyeyim actıgım diger baslık gözüküyor mu görebilecek misiniz bilmiyorum..
kızlar gecer mi bu? veya bu cektıgım acıyı vaktı zamanı gelince o da ceker mi? hiç acı cekmeden dort seneyi silebilir mi? ayagıma kapansın bensızlıken gebersin demiyorum..ama acı ceksin..cekmiyor..:(

Kusura bakma ama sen herşeyi hakediyorsun , senin kendine saygın acıman yok ki başkasının olsun .
Önceki konunu okudum ve çok kızdım sana , otuz yaşındasın yahu.Bi kalk bi silkelen .Beni sevmeyeni beni istemeyeni var ya ben hiç sallamam bile , ne isteyeceğim işime gücüme hayatıma bakarım bir daha mı gelicem Dünya ya ...
Bi embesil için üç gün uykusuz kalıcam.peh.

En büyük acilar unutuluyor bu neden unutulmasin
Kendine gel yahu ne yaptin sen kendine , kendini bir adam icin bukadar degersizlestirme ..

Seni istemeyeni sen hiccc isteme ..

Önceki konunu bilmiyorum ama hayat gereksiz insanlara üzülmek için çok kısa.

belki ailenizin olmayışı onu size bu kadar bağladı
ama asla bunu zaaf yaptırmayın
kendinizi toparlayabilirsiniz
sizi gerçekten hakeden birisi elbet çıkacak bir gün karşınıza

İnsan kendi eliyle annesini babasını kardeşini veya evladını toprağa veriyor. Hangi acı bunlardan daha büyük ! Şimdi bu da dert değil emin ol 3 ay yeterli annem derdi ki hep "Ölüye de diriye de 40 gün yeter" unutmak için acının soğuması için geçeçek emin ol... Tırtın teki için kendini üzdüğüne değmez......

Back
X