uyuyamama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
şu aralar izindeyim. yoğun çalıştığım için izinli günleri benim için çok kıymetli.

ama çok uykum olmasına rağmen gece 3-4 den önce hatta bazen tüm gece uyuyamaz oldum. sabah iş olmadığı için saati de kurmuyorum. ee kalkana kadar öğlen oluyor. ve gün bitiyor hemen.

günümü değerlendirememek, iznimin 2 gün sonra bitiyor oluşu bi yana, uyku bozukluğu kalbimdeki rahatsızlığı artırıyor.

uyumaya çalıştıkça hepten uykum kaçıyor. :KK12::olamaz::KK43:

Al benden de o kadar. Uyku ilacı alıyorum hergece yarım. İmreniyorum kafasını yastığa koyduğu gibi uyuyanlara.

Al benden de o kadar. Uyku ilacı alıyorum hergece yarım. İmreniyorum kafasını yastığa koyduğu gibi uyuyanlara.

bende hep imrenmişimdir hemen uyuyabilenlere. ne kadar uykum olursa olsun hemen uyuyamam. uykucuyumdur aslında uyudum mu da çok uyurum. öyle 8 saat falan kesmez beni. iş güç yoksa 12 saat uyanmadan uyurum da uykuya dalamıyorum ya :(

uyku ilacım vs o yok da adaçayı içecektim bulamadım evde. bu akşam hemen uyurum sanıyordum. yarın yapacak bir dünya işim vardı. gene sarkacak. uyumasam saati erken kursam halsiz oluyorum öyle de. hemde kalbim için dinlenmem lazım.

bende de aynisi vallaha ilac almadan hak getire .....bu arada uygusuzluk ergen ölüme neden oluyormus aklima geldikce daha da uygularim kaciyor :) ...

valla utanıyorum sölemeye. 1,5 da kalkmıştım. bir önceki gece hiç uyumamıştım gündüzünde de hastaydım uyumamıştım.
Saati 8e kur bak gece nasıl uyuyorsun. :KK70:
Bir buçukta kalkıp gece uyuyamamak çok normal. Ben senden de geç kalktım mesela. :p Nasıl uyuyayım 12'de.
Bence uykusuzluğun gerçek bir sorun olması için 18 saati falan geçmesi, kafanı yastığa koyduğunda bi saat uyuyamamak gerek. Senin durumun uyuyamamak olsa geç yatıp geç kalkan herkesin uykusuzluk problemi var o zaman. :d

Saati 8e kur bak gece nasıl uyuyorsun. :KK70:
Bir buçukta kalkıp gece uyuyamamak çok normal. Ben senden de geç kalktım mesela. :p Nasıl uyuyayım 12'de.
Bence uykusuzluğun gerçek bir sorun olması için 18 saati falan geçmesi, kafanı yastığa koyduğunda bi saat uyuyamamak gerek. Senin durumun uyuyamamak olsa geç yatıp geç kalkan herkesin uykusuzluk problemi var o zaman. :d

işe başlayınca hergün erken kalkcam zaten. bi haftacık bari saatsiz uyanma keyfini sürmek istem ama ters tepti gene aynıya geldi.

birde uyuyama sorunu uykun olduğu halde uyumamaktır ki zaten. uykum var. 1 den beri uykum var. yatakta döndüm dolandım uykuya dalamayınca kalktım tekrar.

Cay , kahve , kola gibi seyleri cok tuketiyor musun. Bilgisayar ekranina cok bakmak iyi gelmez.

Ozellikle valerian cayi uyku getirir.

Cay , kahve , kola gibi seyleri cok tuketiyor musun. Bilgisayar ekranina cok bakmak iyi gelmez.

Ozellikle valerian cayi uyku getirir.

az tüketirim. işteyken gene içerim çay kahve de evde pek tüketmem. biraz da psikolojik sanırım. yani alttan alta kafama taktığım bişiler var sanırım. ne bilmiyorum tam olarak ama son 1 yıldır zaten bulunduğum ortamdan memnun değilim. belki de tekrar işin başlıyacak olmasını stres yapıyorumdur. tam ende bilmiyorum neyi stres yaptığımı ama sonuç bu. valerian çayını ilk kez duydum. evde melisa çayı vardı . onu denerim bide

az tüketirim. işteyken gene içerim çay kahve de evde pek tüketmem. biraz da psikolojik sanırım. yani alttan alta kafama taktığım bişiler var sanırım. ne bilmiyorum tam olarak ama son 1 yıldır zaten bulunduğum ortamdan memnun değilim. belki de tekrar işin başlıyacak olmasını stres yapıyorumdur. tam ende bilmiyorum neyi stres yaptığımı ama sonuç bu. valerian çayını ilk kez duydum. evde melisa çayı vardı . onu denerim bide

Is basliyorsan anksiyete seviyen artmistir. Kedi otu deniyormus ayni zamanda. Hapini onermem cayi bile ise yariyor. Benim uykusuzluk doneminde yariyordu. Sonra kahveyi azalttim duzeldi.

Bilgisayar ekraninin ve telefonunun parlaklik/isik derecesini indir bir de.

Son düzenleme:
Is basliyorsa anksiyete seviyen artmistir. Kedi otu deniyormus ayni zamanda. Hapini onermem cayi bile ise yariyor. Benim uykusuzluk doneminde yariyordu. Sonra kahveyi azalttim duzeldi.

Bilgisayar ekraninin ve telefonunun parlaklik/isik derecesini indir bir de.

baktım çaya şimdi. strese de iyi geliyormuş. alayım bundan.

şu aralar izindeyim. yoğun çalıştığım için izinli günleri benim için çok kıymetli.

ama çok uykum olmasına rağmen gece 3-4 den önce hatta bazen tüm gece uyuyamaz oldum. sabah iş olmadığı için saati de kurmuyorum. ee kalkana kadar öğlen oluyor. ve gün bitiyor hemen.

günümü değerlendirememek, iznimin 2 gün sonra bitiyor oluşu bi yana, uyku bozukluğu kalbimdeki rahatsızlığı artırıyor.

uyumaya çalıştıkça hepten uykum kaçıyor. :KK12::olamaz::KK43:
geç yatınca geç kalkıyor insan ee haliyle de geç uykusu geliyor geç kalktığı için

Benim kardeşlerim bir ara,biri 25 biri 16, sabah 8 de uyuyup akşam 7 de falan uyanıyorlardı. :KK57:Sizinki gayet normal kalıyor sıkmayın canınızı. İnanın ben de geç yatıp geç kalkmayı özledim :KK51:

Muz doğal uyku ilacıdır. Akşam aralıklarla iki tane yiyin. Ayran vs için. Kediotu çayı ilaç gibi hemen uyutur. Kediotu çayı ve muzu deneyin göreceksiniz. Bi ara muz diyeti yaptım iki gün ayakta uyuyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X