uyuyamıyırm bile

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
anne ve babama bi ayrı düşkünüm temmuzda düğünm var nişanlımında çok seviyorm tek sorun var gelin gideceğim sehir türkiyenin bir ucunda kendi memleketim bi ucunda. ne kadar zormş simdiden nasıl ayrılacağmın streslerindeyim onlar benm canım ömrmn sonuna kdr yanı başlarnda kalabilsem keşke. çok zor gurbetin düşüncesi bile yeni bi hayat ve sadece nişanlmn ailesi hepsi çok ii insanlar smdye kdr tek yanlşları olmadı ama ben kendi ailemi istyorm aynı sehirde yaşayabilseydim zor durumlarında yanlarına da koşamycam hemen. deli olcm bu düşüncelerden nasıl kurtlrm. uçak bile haftanın belirli günleri var evlenme konusundaki tek pişmanlgm bu yüzden keşke oda buralı olsaydı. ne zorrrrr ne zorrr kalbim acıyo düğün yaklaştkça da artyo. ben annnem babamzn yoklğna nasl alşcm 4 sene de yurt dışında üni okudm ozmn hç bole olmmşt blyodm dönck ve onlarla yaşycktm amdi geldi çattı iyi mi

Ablamda senin gibi farkli segirde evlendi.gercekten zor oluyor herseyine yetisemiyoruz.bi hevesle gitti baslarda cok zorlandi 2 yil olucak gideli ama artik alismis durumda sende alisirsin bence bukadar kasma

alisirsin canim zamanla rabbim insallah hayirli mutlu bi yuva nasip etsin daha zor durumlari dusun mesela yurt disinda yasayanlari daha kotu degil mi

Ablamda senin gibi farkli segirde evlendi.gercekten zor oluyor herseyine yetisemiyoruz.bi hevesle gitti baslarda cok zorlandi 2 yil olucak gideli ama artik alismis durumda sende alisirsin bence bukadar kasma
nelere alışıyo insan buna da alışırm elbette ama olan oluyo işte çok üzülüyorm

alisirsin canim zamanla rabbim insallah hayirli mutlu bi yuva nasip etsin daha zor durumlari dusun mesela yurt disinda yasayanlari daha kotu degil mi
amin Allah razı olsn umarım öyle olur. gurbetlik her türlü zor işte 1 saatte olsa yırt dşıda olsa uzak uzak oluyo

Yaa bir an kendi geleceğimi gördüm yazdıklarında. Şehir dışında okuyorum ben de. Evden ayrılırken hep zırıl zırıl ağlıyorum. Tatil bitmeden bir hafta önce yas başlıyor bizim evde, anneme sarılıp sarılıp ben seni çok özlüyorum diye ağlıyorum. Ama Ankara'ya gelince erkek arkadaşımı da görünce bir hafta sonra alışıyorum biraz. Bundan sonra o eve dönüşüm yok, bunun bilincindeyim ve çok üzülüyorum. Erkek arkadaşım dalga geçiyor benle, sen evlenince her gün ağlarsın senle işimiz zor diyor. iç güveysi almayı düşünüyorum aşkımı ama o ne der bilemiyorum.

Ben de başlarda zorlandım 8.5 saat mesafe var aramızda yılda 1 kez 1 haftalığına görüyorum ailemi ama insan zamanla alışıyo .. Zamanla ailen eşin ve çocukların oluyo ..

ooo iş ciddiye binsin asıl ozmn anlıyosn. :) iç güveysi gelmesi için meler vermezdim ama gelmez işte işi gücü orda adamın

Benim ailem arabayla 30 dakika uzaklikta olmasina ragmen Alisamadim ben.

Allah mutlu mesut eylesin yeni yuvani... alisirsin yaa bizzat tecrubeyle sabittir ailemle aramda 8 saat var gel desen hemen gelinmez gitsen gidilmez :-(
esini seviyosan mutlu mutlu yasarsin daha kolay alisirsin bol bol gezin yiyin icin kiz

Çok merak ediyorum benimde senin gibi duşuncem olacak mı? Uzun suredir evlensemde kurtulsaam diyorum hep

16 saat uzagim annemlere..
Kotu zamanlarında yanlarında olamadim.
Benim zor zamanımda yetişemediler.
Alisiyor musun desen evet alisiyorsun ama aklım hep orda. Ya bir şey olur da yetisemezsem, su fani dünyada kaç gün gorebilecem onları diye sürekli bunu düşünür moddayim. Yaslanacaklar, yanlarında olamayacam. Evet Allah sağlık versin telde de olsa konusabiliyoruz, arada gidip gorebiliyoruz annesi babası olmayanlar da var ama iste arada görmek başka yanlarında olmak başka. Torunları uzaklarinda büyüyor.
Velhasili gurbet coook zor.

16 saat uzagim annemlere..
Kotu zamanlarında yanlarında olamadim.
Benim zor zamanımda yetişemediler.
Alisiyor musun desen evet alisiyorsun ama aklım hep orda. Ya bir şey olur da yetisemezsem, su fani dünyada kaç gün gorebilecem onları diye sürekli bunu düşünür moddayim. Yaslanacaklar, yanlarında olamayacam. Evet Allah sağlık versin telde de olsa konusabiliyoruz, arada gidip gorebiliyoruz annesi babası olmayanlar da var ama iste arada görmek başka yanlarında olmak başka. Torunları uzaklarinda büyüyor.
Velhasili gurbet coook zor.

Alışılıyo canım. Benim eltimin annesi ayılıp bayılıyordu kızımı şehir dışına nasıl veririm diye o bile alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…