- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
- Konu Sahibi selincannn
-
nelere alışıyo insan buna da alışırm elbette ama olan oluyo işte çok üzülüyormAblamda senin gibi farkli segirde evlendi.gercekten zor oluyor herseyine yetisemiyoruz.bi hevesle gitti baslarda cok zorlandi 2 yil olucak gideli ama artik alismis durumda sende alisirsin bence bukadar kasma
amin Allah razı olsn umarım öyle olur. gurbetlik her türlü zor işte 1 saatte olsa yırt dşıda olsa uzak uzak oluyoalisirsin canim zamanla rabbim insallah hayirli mutlu bi yuva nasip etsin daha zor durumlari dusun mesela yurt disinda yasayanlari daha kotu degil mi
vermesinlerr haklılarrrr ya annesinin bir tanesini de hor görmesnler ah bu eller gurbet eller dinyesim geldi bnmdeaşrı aşrı memlekete kız vermesinleraklıma bu geldi canım okuduktan sonra
ooo iş ciddiye binsin asıl ozmn anlıyosn. :) iç güveysi gelmesi için meler vermezdim ama gelmez işte işi gücü orda adamınYaa bir an kendi geleceğimi gördüm yazdıklarında. Şehir dışında okuyorum ben de. Evden ayrılırken hep zırıl zırıl ağlıyorum. Tatil bitmeden bir hafta önce yas başlıyor bizim evde, anneme sarılıp sarılıp ben seni çok özlüyorum diye ağlıyorum. Ama Ankara'ya gelince erkek arkadaşımı da görünce bir hafta sonra alışıyorum biraz. Bundan sonra o eve dönüşüm yok, bunun bilincindeyim ve çok üzülüyorum. Erkek arkadaşım dalga geçiyor benle, sen evlenince her gün ağlarsın senle işimiz zor diyor.iç güveysi almayı düşünüyorum aşkımı ama o ne der bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?