Öncelikle neden uyuyamıyorsun bunun nedenlerini araştır b12 yada tiroit gibi rahatsızlıkların var mı yok mu genel bir kan tahliline baktır.Reçetesiz uyku haplarına gelince sakın reçetesiz ve doktor kontrolünde olmadan hap vb ilaçlar satın alıp kullanma.Yan etkileri olabilir yada herhangi bir rahatsızlıgın varsa ona kötü gelebilir.İyi geceler başlıktada yazdığım gibi geceleri düşünmekten yatamıyorum artık sabahlamaya başladım artık çaresiz bekliyorum yatakta..
düşüncelerimede engel olamıyorum.
Reçetesiz satılan uyku hapları var sanırım kullanıp memnnun kaldığınız ilaç var mı ?
Öncelikle neden uyuyamıyorsun bunun nedenlerini araştır b12 yada tiroit gibi rahatsızlıkların var mı yok mu genel bir kan tahliline baktır.Reçetesiz uyku haplarına gelince sakın reçetesiz ve doktor kontrolünde olmadan hap vb ilaçlar satın alıp kullanma.Yan etkileri olabilir yada herhangi bir rahatsızlıgın varsa ona kötü gelebilir.
İyi geceler başlıktada yazdığım gibi geceleri düşünmekten yatamıyorum artık sabahlamaya başladım , çaresiz bekliyorum yatakta..
Buda bütün düzenimi mahvetti.
Reçetesiz satılan uyku hapları var sanırım kullanıp memnnun kaldığınız ilaç var mı ?
reçetesiz hap almak yerine doktora gitseniz o verse daha iyi olur bence.hem tahlil falanda yapar belki.
düşünmekten yatamıyorum yazmışsınız.bi sorununuz var sanırım,belki o çözülünce uyku düzeninize geri dönersiniz.
benimde bi derdim varken düşünmekten uyku girmez gözüme..
yasak olduğunu bilmiyordum kapatırlar sanırım o halde.İlaç tavsiyesi yasak diye biliyorum sitede.
Böyle bir sorunum geçmişte olmuştu. Uygun bir ilaç vermişti doktor, arada sırada kullanırsan bir zararı olmaz demişti, dediği gibi de oldu.
Çok şükür son 2-3 yıldır ihtiyaç duymadım.
Ama rezene ya da sarı kantaron çayını tavsiye ederim. Özellikle Sarı Kantaron depresyon tedavisinde bile destekleyici.
psikiyatrise git dediler ama bilmiyorum..
çözümü yok malesef.
yinede inşallah sorunlarınızı çözersiniz diyim ben.
evet psikiyatriste gitmeniz gerek.hayatınızı etkileyen bişey çünkü uyku.geciktirmeyin derim.
İyi geceler başlıktada yazdığım gibi geceleri düşünmekten yatamıyorum artık sabahlamaya başladım , çaresiz bekliyorum yatakta..
Buda bütün düzenimi mahvetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?