uyuyamıyorum kızlar yardım edin :(

bebikim002

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
37
2
13
16 haftalık hamileyim sabah 6 da uyanıyorum hiç düzenli uyuyamıyorum.önceden ne güzel 11 e kadar uyuyordum.Ben ne yapacam bilmiyorum

Yorgun mu uyaniyosun yada uyandiginda dinc mi oluyosun cnm? Walla suan bol bol uyuyabilcegin donendesin. Bak ben sabah namazindan sonra uyuyabildim saat 9a kadar surekli uyandim. 2saattir uykum oldugu halde uyumama izin verilmiyor. Iste bunlarin sebebi küçük cadım:) seninkide dogmadan bol bol dinlen uyumasanda yat yuvarlan yataklarda:)

yorgun oluyorum.ya aslında uyku düzenimiz hiç yok.hamile olmadan önce eşim işden gelince onla uyuyordum ama artık uyuyamıyorum.sıkılıyorum.

Merhaba arkdaşlar bende 11 haftanın içindeyim gece sürekli lavaboya gidiyorum sürekli her saat başı kalkıyorum. bölük pörçük uyuyorum hiç rahat ve düzenli uykum kalmadı toplasan 3-4 saat bile deliksiz uyuyamıyorum.

ben önceleri gene uyuyordum şimdi hiç uyuyamıyorum çok zorlanıyorum

Merhaba arkdaşlar bende 11 haftanın içindeyim gece sürekli lavaboya gidiyorum sürekli her saat başı kalkıyorum. bölük pörçük uyuyorum hiç rahat ve düzenli uykum kalmadı toplasan 3-4 saat bile deliksiz uyuyamıyorum.

ben önceleri gene uyuyordum şimdi hiç uyuyamıyorum çok zorlanıyorum

Valla benim o zaman erken başladı napacağım ben 8 ay daha hiç bilmiyorum, hadi 8 ay olsa sadece yine iyi ondan sonra uyku hiç yok zaten

Valla benim o zaman erken başladı napacağım ben 8 ay daha hiç bilmiyorum, hadi 8 ay olsa sadece yine iyi ondan sonra uyku hiç yok zaten

Allah yardım eder inşallah.ben neler yaşıyorum bir bilsen.Gurbetteyim yemek yapamıyorum halsizim sürekli.kimsem yok urfada çok zorlanıyorum
sürekli miydem bulanıyor

Allah yardım eder inşallah.ben neler yaşıyorum bir bilsen.Gurbetteyim yemek yapamıyorum halsizim sürekli.kimsem yok urfada çok zorlanıyorum
sürekli miydem bulanıyor

allahım sana da bana da nerde zor durumda olan hamileler varsa yardım etsin sağ salim doğurmayı sağlıklı sıhhatli de büyütmeyi nasip etsin

uykusuzlugunuz erken başlamış kızlar şimdiden böyleyse 30 lu haftalarda ne yapacaksınız.ben ramazan ve sıcaklar geldi geleli uyuyamaz oldum.zaten bi tarafımda en fazla 15 dk yatabiliyorum sonrasında küçük hanım anne dön diye tepikliyor hem hareketleri hem sıcak hem göbek son aylar gerçekten zor geçiyor RABBİM yardımcımız olsun

çok şükür öyle uyuyamama gibi bi sorunum yok sürekli kalkıyorum gece tuvalete ama yinede dalıyorum uykuya ama halsizlik aldı başını gidiyo evde hiç iş yapasım gelmiyo resmen. pis kokulardan iğrenmede cabası.mutfakta bozulmuş bişey görmiyim hayatta giremiyorum

16 haftalık hamileyim sabah 6 da uyanıyorum hiç düzenli uyuyamıyorum.önceden ne güzel 11 e kadar uyuyordum.Ben ne yapacam bilmiyorum

:)) kiz allahim bende oyleydim geç yatsam bile sabah 6 dedinmi ayaktaydim uyumak içinde onun bi çaresi yok. Mecbur biraz daha durcaksin ama bi ilaç var hamileler için oda çok iyi ben kullandim suruptu ismini bakip yazicam.. Cinsiyet ne bu arada

mrb canım.genelde bütün hamilelerde uyku sorunu oluyor galiba.bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim.kızım olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…