Bizi de düşünün böyle konular açarken.
Çünkü artık gerçekten kabak tadı vermeye başladı..
4 yıllık evliyim en ateşli gecelerimizde dahi prezervatif yırtılmadı nasıl bir sürtünmektir dostum birkaç defa prezervatifi yırtmışsınız. Sen hamile miyim diye ağlayacağına sürtünmeden alev alıp tutuşmadığınıza git yat kalk şükret.
Bak birde bana ateşli deriz neleri var. Bükemediğim eli öperim. Konu sahibine tahtımı veriyorumatesli taytlar heryerdee
Dengesiz sürtünme kuvvetinin dezavantajları..4 yıllık evliyim en ateşli gecelerimizde dahi prezervatif yırtılmadı nasıl bir sürtünmektir dostum birkaç defa prezervatifi yırtmışsınız. Sen hamile miyim diye ağlayacağına sürtünmeden alev alıp tutuşmadığınıza git yat kalk şükret.
Benim banım 1 saat önce kalktı beni şeytana uydurma dostum, yapacağım yorum benim fişimi çeker ben gidiyorum tövbeliyimDengesiz sürtünme kuvvetinin dezavantajları..
Ya sen ne diyorsun adamın bi kalem gibi kulak arkamıza iliştirmediği kaldı ben hamile miyim diyemiyorken kadın prezervatifli sürtünmeyle hamile kalacağına kendini inandırmış. İçler acısı..
Benim banım 1 saat önce kalktı beni şeytana uydurma dostum, yapacağım yorum benim fişimi çeker ben gidiyorum tövbeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?