uyuyamiyorum lutfen yardim

cikolatag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
24
3
1
52
Arkadaslar 2 gun once kapima doktor oldugunu iddaa eden biri bana tansiyon aleti satin aldirmaya ve bi hastane uzerinden geldigini aylik 30 lira karsiliginda tedavi edilcegini soyledi ben ise kabul ettim ustelik benden ad soyad telefon numarasi ve imza aldi aleti elime verdi daha sonra içime kusku dustu almak istemiyorum dedim ve bilgilerimi yirtip atmadini istedim. Bana imza kismini koparip verdi. Korkuyorum acaba dolandirildim mi ? Kac gundur uyuyamiyorum

ne diye kabul ettiniz ???? Akil var mantik var yani ucuz bir dolandirma numarasi yani, bu devirde hala bu kisilere kapi acan dinleyen kabul edemi kaldi. Daha cumlesini yarilamadan suratina kapatirdim ben kapiyi, doktor hic dilenci gibi kapi kapi gezermi Allah askina.

insanın basireti bağlanıyor sanırım bu durumlarda, imzalı kismi aldım diyorsunuz ama ya altta birde kopyası varsa bunu düyündünüz mü? sizi korkutmak istemem ama bu tür işler yüzünden başı derde giren çok kişi duydum. İnşallah korktuğunuza uğramazsınız..

Sen 'neden sadece imza kısmını verdiniz, bilgilerim niye sizde duruyo ?' demedin mi

Birden verdim işte aklima gelmedi tc felan vermedim sadece ad soyad adres telefon
Yaa sizi üzmek istemem ama kayınvalidemide benzer bi hikaye ile kandırmaları geldi aklıma . Aynı şeyi yaşadı ve aradan bikaç ay sonra 3000 lira kadar borç çıkarttılar bak işte adın soyadın tel ve imzan var sen bi senet imzaladın bu borcu ödemek zorundasın diye diretmişler kayınvalidem biraz tartıştıkan sonra bi hamlede kağıda uzanıp elinden alıvermiş ve yırtmış bidaha proble m çıkmadı sizede gelirlerse çaktırmadan kağıdı alın yırtıp atın. Ama inşallah sorun olmaz

Ürünü aldınız mı? Aldınız da geri mi vermek istiyorsunuz? 7 gün geçmediyse sorun yok. Notere gidin ihtarname çektirin ürünü de yollayın o adrese

Hastane parası diye vicdanı yokluyorlar ama imza adres istemesi bir kere tuhaf gelmeliydi.
İlla yardım olacaksa bilgi vermeden 30 tlyi verip gönderseydiniz.
Polise bildirin mutlaka.

İnşallah altından bir şey çıkmaz her şey oluyor artık çünkü.

canım imza kısmını aldıysan sorun olmaz. Altta kopyası bile varsa nüshadır geçerli olmaz. sen o bahsettiği hastaneyi ara sor varmı böyle bişey. muhtemelen yoktur. Eğer gerçekten yoksa polisi ara bilgi ver mutlaka. Benim eşim emniyet mensubu ve yaşadığımız şehirde olan tüm olayların verilerini sisteme griyor. Ve bütün bu olaylar bu şekilde oluyor. açma kapıyı öyle gelenlere

Back
X