Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefondan kaynaklı mı yani ?Aralıksız uyuyamıyorum ben de telefon alışkanlığı etkiliyo bence bağımlılık söz konusu olabilir
Evet kansızlık var onun dışında herkes gibi stres yani çok bişey yokKansızlık troid gibi hastalığınız var mı ?
Ya da psikolojik taktığımız bir durum
Denerim akşamBalli süt ic yat mis gibi uyku cekersin
Beyin derin uykuya geçemiyo bu yüzden uyanıp telefona bakıyorum ben örneğin uzuyo da uzuyo bu sefer ona da bakayım buna da derken uyku kaçıyo senin de böyle olabilirTelefondan kaynaklı mı yani ?
Bende de uyku bozukluğu varEvet kansızlık var onun dışında herkes gibi stres yani çok bişey yok
Psikolojik olarak taktiginiz seyler mi var.canim gece yatarken yogurt ayran vb.rahatlatici cayda olabilir ve de asla uykun gelmeden yatma.cok uykun gelsin öyle yat ve gun içinde hareketli olmaya çalış uyku surende 8 saati gecmesin bence cok uyiyorsan gece uyanmalarin normalAralıksız uyuyamıyorum ben de telefon alışkanlığı etkiliyo bence bağımlılık söz konusu olabilir
Var var olmaz mı hiç yıl olmuş 2018 hangimizin yok ama demir tedavisindeyim süt ürünleri kullanamıyorum onu bile takıyo olabilirim çünkü bayılırım süt yoğurt tüketmeye çok erken de yatmıyorum hatta geç bile sayılır ama hiç uyanmadan uyuduğum çok nadirdirPsikolojik olarak taktiginiz seyler mi var.canim gece yatarken yogurt ayran vb.rahatlatici cayda olabilir ve de asla uykun gelmeden yatma.cok uykun gelsin öyle yat ve gun içinde hareketli olmaya çalış uyku surende 8 saati gecmesin bence cok uyiyorsan gece uyanmalarin normal
Bende mutlaka uyanirim canim geceleri psikolojik oluyor genelde.doktorla görüşün kendinizi rahatlatmaya çalışın umarim faydası olurVar var olmaz mı hiç yıl olmuş 2018 hangimizin yok ama demir tedavisindeyim süt ürünleri kullanamıyorum onu bile takıyo olabilirim çünkü bayılırım süt yoğurt tüketmeye çok erken de yatmıyorum hatta geç bile sayılır ama hiç uyanmadan uyuduğum çok nadirdir
Ay yok gittim doktora diş sıkma problemim için rahat uyuyayım diye bi ilaç verdi ilacın yarısına kadar dengem şaştı bitti offf felaketti o şeyleri tekrar yaşamaktansa varsın uyanayım daha iyiBende mutlaka uyanirim canim geceleri psikolojik oluyor genelde.doktorla görüşün kendinizi rahatlatmaya çalışın umarim faydası olur
İlaç kullanman taraftari değilim canim tavsiye vb. İçin demistim dene canim her yolu bazen insanin ilacin kendi umarim care bulursun cok rahatsiz etmeyecek dereceyse zamanla geçer belkiAy yok gittim doktora diş sıkma problemim için rahat uyuyayım diye bi ilaç verdi ilacın yarısına kadar dengem şaştı bitti offf felaketti o şeyleri tekrar yaşamaktansa varsın uyanayım daha iyi
Sabah uyanırken sorun olmuyo bana ilk uyku arasında gözü kapalı mutfağa koşmam belki ilerde sorun olabilir o zaman bulurum onun çözümünü de her şey zamanında güzel napalımİlaç kullanman taraftari değilim canim tavsiye vb. İçin demistim dene canim her yolu bazen insanin ilacin kendi umarim care bulursun cok rahatsiz etmeyecek dereceyse zamanla geçer belki