uyuyamıyorum :(

Merhaba ikimizin tarhi ayni gün ,zaman aslinda baya cabuk geciyor ama bize yavas geliyor Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

ahhh ahhh ben de uyuyamıyorummm...uykularımın tadı yok..gece biraz dalıyorum..sabah olacak sanıyorum..hemen kalkıp saate bakıyorum..kiiii...daha saat 1 - 2 :) sonra bir hüzün kaplıyor içimi, sabaha çok varmış meğer...ama olsun bebişler sağlıklı olsun da razıyız uykusuzluğa di miii...

Alın bendende o kadar uyuyamıyorum resmen ya.Gece evin içinde mekik dokuyorum.Eşim diyoki bir bakıyorum yanımdasın yatakta oturuyosun , bir bakıyorum yanımda yoksun artık takip edemiyorum diyo :) Neyse az kaldı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımda.

bende uyuyamıyorum desenize son haftalarda kimsenin rahatı yok Allah yardımcımız olsun:)

bende uyuyamıyorum eşimi de uyutmuyorum diyorum ki bebişim gelmiş olsa da onun için uyuyamasam siz yine son haftalardasınız daha benim çok var yaaa offff

bende uyuyamıyorum hertarafım alev alev yanıyo sanki..rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Bende uyuyamıyorum geceleri, sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor Sürekli uyanıp saat kaç diye bakıyorum. Gündüzleri biraz biraz uyuyorum onun yerine. Birde İzmir de havalar çok sıcak ölüyorum dayanamıyorum.Sıcak olmasa bu kadar rahatsız olmazdım diye düşünüyorum.

Bir de dünden beri belim daha doğrusu kuyruksokumuma doğru ve kasıklarımda bir ağrı var sanki hani adet olacakmışım gibi korkuyorum yahu erken doğum falan olur diyerekten size de oluyor mu??

Ben sicaktan uyuyamiyordum klima geldikten sonra biraz rahatladim, bu seferde son haftalarimya agridan uyuyamiyorum.
Bazen uykuya daliyorum, gece sabaha kadar zirladigimi duyuyorum.
Yatakta dönmek zorlandi
Agrilar basladi.

Hakikaten anne olmak kolay degil!
Annelerimizin kiymetini bilelim.eskiden klimada yoktu napiyorlaardi acaba. Ben mesela agustosta dogdum zavalli annem o sicaklarda neler cekmis Allah bilir:18:
Daha yaz yeni basladi biz simdiden bayiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…