Uyuyamıyorum ...

Burda ilaç ismi veriym de Mune beni platformda sonsuz uykuma yatırsın dimi :)
Hayır her gece olur mu ?
İlk ayrıldığımda aralıksız ağlama krizlerimde alıyodum.
Ondan sonra ara ara ağlama krizim geldikçe ama 3 aya yayılınca ...

Her gece almadiysan bagimlilik olusmaz kolay kolay

Her gece almadiysan bagimlilik olusmaz kolay kolay
Yarın saat 8.15 te dersim var ve ben bi sağ bi sol yapmaya başladımm :)
Yani aşk acısından geçtim uykumu istiyorum :KK48:

Uyuyamamak cok pis bisey bilirim ben de. Bi gününü tamamen uykusuz gecirmen etkili olabilir
Yarın öyle mi yapsam tüm gece zon gibi oturup napcam ama ben ya

Uyuyamadığınız zaman, kendinizi zorlamayın, yatakta dönüp durmayın bunun yerine kalkıp bir şeylerle ilgilenin, tekrar uykunuzun geldiğini hissettiğiniz zaman uyumaya gidin. Ofelya Cabral'ın hipnoz cd'lerini dinlemenizi öneririm uyumadan. internette ücretsiz demosu olması lazım. Bir de yatağa giderken mümkün olduğunda zihninizi boşaltmaya çalışın.

Evet ben de aynı şeyi duydum. Bünye alışıyor ve sürekli istiyor.
Denerim teşekkür ederim.
Umarım bii düzene sokarım .
Acaba 1 gün hiç uyumasam öyle zombi gibi gezsem ertesi gece uyuyabilir miyim ki..?
işe yarar...

Uyuyamadığınız zaman, kendinizi zorlamayın, yatakta dönüp durmayın bunun yerine kalkıp bir şeylerle ilgilenin, tekrar uykunuzun geldiğini hissettiğiniz zaman uyumaya gidin. Ofelya Cabral'ın hipnoz cd'lerini dinlemenizi öneririm uyumadan. internette ücretsiz demosu olması lazım. Bir de yatağa giderken mümkün olduğunda zihninizi boşaltmaya çalışın.
Teşekkür ederim arastiracagim umarım bulurum demosunu

Benim de geç saatlere kadar uyuyamadığım çok olur.
Geçende okumuştum, 15dk kıpırdamadan durursak vücut kendini kilitler ve uyukalırmışız.
Bir deneyin belki işe yarar.:KK66:

Son düzenleme:
Evet ben de aynı şeyi duydum. Bünye alışıyor ve sürekli istiyor.
Denerim teşekkür ederim.
Umarım bii düzene sokarım .
Acaba 1 gün hiç uyumasam öyle zombi gibi gezsem ertesi gece uyuyabilir miyim ki..?
Oda ise yariyor bi kac kez denedim tabi gun icinde asiri uyku basiyor evdeyken uykuya direnmek cok disarda vakit gecirilirse daha kolay ve gece kendini yataga attigin gibi uyuyorsun

Benim de geç saatlere kadar uyuyamadığım çok olur.
Geçende okumuştum, 15dk kıpırdamadan durursak vücut kendini kilitler ve uyukalırmışız.
Ben denemedim ama siz bir deneyin belki işe yarar.:KK66:
öyle 15 dk duramam kız ben mümkün değil :D
Ay çocukken ne güzeldi kafamı yastığa koysardim sonrasını hatirlamazdim bile mışıl mışıl uyurdum

Oda ise yariyor bi kac kez denedim tabi gun icinde asiri uyku basiyor evdeyken uykuya direnmek cok disarda vakit gecirilirse daha kolay ve gece kendini yataga attigin gibi uyuyorsun
En olmadı bu hafta içinde bunu deniycem .

öyle 15 dk duramam kız ben mümkün değil :D
Ay çocukken ne güzeldi kafamı yastığa koysardim sonrasını hatirlamazdim bile mışıl mışıl uyurdum
Yani kıpırdamadan derken öyle çok sarsmazsak vücudu belki olur, denemeden zarar gelmez. :KK48:

Back
X