Uyuyamiyorum:(

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
2yasinda bi yavrum var.ona hamileligimin 6.ayindan beri uyuyamiyorum.cok yoruluyotum gun icinde gece saat 3-4den once uykum gelmiyor.sanki vidi vidi birileri konusupduruyor beynimde kafayi yiyecek gibi oluyorum.tam uyuyacagim zamanda bebegim uyaniyor.cidden dinlenemiyorum.uykumu alamadigim icin surekli yorgun kafa dalgin oluyor haliyle.ilac kullanmam mumkun degil su durumda.internette ne gorduysem yaptim sayilir.hangi duayla gececek yada hangi yiyecek icecek sifa verecek ne yapilcaksa yapayim.bi bileniniz varsa yazsin.artik pert oldum uykusuzluktan yorgunluktan:(

Erken uyanın bi kaç gün en sonunda bünye pes eder belki. Kitap okuyun, ayran için çay ve kahveyi azaltı gece hiç tüketmeyin hatta

2yasinda bi yavrum var.ona hamileligimin 6.ayindan beri uyuyamiyorum.cok yoruluyotum gun icinde gece saat 3-4den once uykum gelmiyor.sanki vidi vidi birileri konusupduruyor beynimde kafayi yiyecek gibi oluyorum.tam uyuyacagim zamanda bebegim uyaniyor.cidden dinlenemiyorum.uykumu alamadigim icin surekli yorgun kafa dalgin oluyor haliyle.ilac kullanmam mumkun degil su durumda.internette ne gorduysem yaptim sayilir.hangi duayla gececek yada hangi yiyecek icecek sifa verecek ne yapilcaksa yapayim.bi bileniniz varsa yazsin.artik pert oldum uykusuzluktan yorgunluktan:KK43:
Bir bardak ayran ic geceleri. Bildigin dualarini oku. Yorgun vucudu uyku tutmaz. Ne zaman temizlik yapsam bugun ölü gibi uyuycam herhalde derim hep ve o gun hic uyuyamam.

Bir bardak ayran ic geceleri. Bildigin dualarini oku. Yorgun vucudu uyku tutmaz. Ne zqman temizlik yapsam bugun ölü gibi uyuycam herhalde derim hep ve o gun hic uyuyamam.
Evet cok yoruldugumda bende oyle oluyorum bu hafta kzumun disleri cikiyor bide grip olmus neredeyse hic uyumadim geceleri gun icindede iki evladim var Allah bagislarsa onlara kostur ev isi derken aksam nasil oluyor anlamiyorum dahasi o gune yaptigim planlarimi aksama kadar sigdiramiyorum.onu bitir bunu bitir aksama kadar derken aksam ben pert:(

Evet cok yoruldugumda bende oyle oluyorum bu hafta kzumun disleri cikiyor bide grip olmus neredeyse hic uyumadim geceleri gun icindede iki evladim var Allah bagislarsa onlara kostur ev isi derken aksam nasil oluyor anlamiyorum dahasi o gune yaptigim planlarimi aksama kadar sigdiramiyorum.onu bitir bunu bitir aksama kadar derken aksam ben pert:KK43:
Herkes uyuyunca tam rahat edicem derken bu kezde siz uyuyamiyorsunuz degil mi :)) Aksamlari cay kahve icmeyin mumkunse ayran icin veya 1 bardak ilik süt icin icine biraz tarcin atin. Rahatlatiyor

bnde saat 3 ten once uyuyamiyorum ve sabahta cok sersem kalkiyorum cozum olarak erken yatmayi denedim ama kesnlikle uyuyamiyorum sabahta kalkmkta cok zorlaniyorum ve 3.5 yasnda bir kzim var mecbur o uyandgi zamn uyanmk zorundaym ama bu seferde koltukta otururken uyuyakaliyorum bnde bir cozum bulamadim

bnde saat 3 ten once uyuyamiyorum ve sabahta cok sersem kalkiyorum cozum olarak erken yatmayi denedim ama kesnlikle uyuyamiyorum sabahta kalkmkta cok zorlaniyorum ve 3.5 yasnda bir kzim var mecbur o uyandgi zamn uyanmk zorundaym ama bu seferde koltukta otururken uyuyakaliyorum bnde bir cozum bulamadim
Evet canim ayniyiz.suan azcik uyuycak gibi oldum kuzum uyandi emzirdim durmadibayagimda salliyorum.

Kesinlikle doktora gidin bu şekilde olmaz, size uygun bir ilaç verebilir doktor süte geçmeyen. Nereye kadar böyle bütün gün çocuk bak gece uyuma çok zor bünyeniz çöker.

Kesinlikle doktora gidin bu şekilde olmaz, size uygun bir ilaç verebilir doktor süte geçmeyen. Nereye kadar böyle bütün gün çocuk bak gece uyuma çok zor bünyeniz çöker.
Bide onumuzdeki ay kuzumu sutten ayircam zaten.ilaclara ozaman baslayim diyorum ilac yani sonucta hic biseyin garantisi yok.bu konuyu dr.la konusmuslugum var.oda garantisini veremiyo sute dair.az kaldi insallah.ozamana kadar beni uyutacak idare etcek seyler lazim iste.

Bide onumuzdeki ay kuzumu sutten ayircam zaten.ilaclara ozaman baslayim diyorum ilac yani sonucta hic biseyin garantisi yok.bu konuyu dr.la konusmuslugum var.oda garantisini veremiyo sute dair.az kaldi insallah.ozamana kadar beni uyutacak idare etcek seyler lazim iste.

Melisa çayı denediniz mi bir kere içmiştim sakinleştirici etkisi var diye deli gibi uykum gelmişti bir daha içmedim.

Tv de yastiginiza lavanta yagi damlatin yada odaniza lavata kesesi asin demislerdi tabi kokusu gectikce kesenin icindekileri yenileyeceksin lavantalari yani

Melisa çayı denediniz mi bir kere içmiştim sakinleştirici etkisi var diye deli gibi uykum gelmişti bir daha içmedim.
Evet canim denedim.hic fayda etmedi.papatya cayi ictim kac bardak.hic banamisin demiyor.yanliz bugun sutun icine tarcin koydum sanki bi agirlastim gibi oldum.bu bilgiyi veren arkadasim tesekkur ederim.

Back
X