Uyuyamıyorummm

Pnr1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
795
627
103
35
Merhaba, 29 yaşındayım zaman zaman uyku problemim olurdu ama son iki senedir böyle bir sorun yaşamadım. Daha doğrusu bunun gibi hiç yaşamadım. Geceleri sürekli aynı saatte uyandım birkaç gün ve geri dalmam çok sıkıntı oldu ama en başında uykuya dalışta hiçbir problem yaşamıyordum. Son günlerde yatağa gitmeye korkuyorum gözlerim artık direniyor tam dalacam uykuya pat diye açılıyor bi kalp çarpıntısı bi soğuk soğuk terlemeler. Her gece bu gece de kesin aynısı olacak diyorum sağ olsun aynısı oluyor önce bu düşünceyi kafamdan atmam lazım biliyorum ama tam o an bi sıcaklık bastırıyor vücudumu. KPSS’ye çalışıyorum ilaç kullanmak istemiyorum daha önce böyle bir şey yaşayan var mı hayatımı da olumsuz etkimeye başladı

Merhaba. Geçen sene ben de benzer durumdaydım. Psikiyatriste gittim açıkçası bana iyi geldi. İlaç kullanmak istemiyorsanız ders çalışacağınız saatleri değiştirebilirsiniz. Gece ders çalışıp gündüz uyumayı deneyin. Verim alırsanız denemeye devam edersiniz. Tabii koşullarınızı tam olarak bilmiyorum ama bunun için herhangi bir işte çalışmıyor olmanız gerekir. Umarım uykunuz bir an evvel düzene girer

Aynı durumu 1 yıl boyunca yaşadım seni çok iyi anlıyorum insanın sinirleri alt üst oluyor uyanıyorsun ve saatlerce geri dalamıyorsun vs vs
Bnm canıma tak eden nokta uyumanın amacı vücüdün dinlenmesi ama ben savaştan çıkmışcasınca yorgun bitkin uyandığım zaman doktora gitme kararı aldım
Sınav senemdi ama bu hal daha kötü etkiliyordu sana da tavsiyem ertelemeden git
Ayrıca magnezyum değerlerine de baktır psikiyatri ye gitmeden önce magnezyum tuzu kullan onu gözlemle bakalım

Dün yattığım yeri değiştireyim dedim salonda uyudum uyuya kalmışım ama sürekli uyandım saate baktım uyudum mu diye uykuya dalamadığımız yerle bi savaş da yaşıyor olabiliriz belki okuyan olursa yerini değiştirsin çözüm yolu olabilir çünkü çok lanet bir şey. Onun haricinde vitaminler de etkiliyormuş sanırım dediğiniz gibi baktırmayı düşünüyorum teşekkür ederim ilacın faydasını gördünüz mü ?

İnanın sizi tanımıyorum ama kendi sıkıntım gibi üzüldüm çünkü yaşadım gördüm rabbim kimseye yaşatmasın
Hayat kaliten kalmıyor uyku herşey çünkü
Sorunuza gelirsem evet beni ilaç kurtardı magnezyum tuzu da destekledi ikisini bir kullandım

Yaaa tamamen psikolojik bir süreç daha önce de yaşadım sürekli telkinlerde bulunun kendinize geçiyor geçmiş olsun

Bu benim. Çok büyük sikinti. Ben de normal insanlar gibi akşam uyuyup sabah uyanmak istiyorum gece evde baykus gibi dolaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…