Merhaba biz bugün 3,5 aylık bebegım eşim ve bızımle kalan kardwsımle beraber uyuz oldugumuxu ögrendık bize krem bır losyon bir de bebegımıze damla verdi , çocuk görmeyi bahane edıp gelmıslerdi bzıden çıktıkları yoktu (akraba ) kaşınıyorlardı ben çocuğum küçük hani almayın çok opmeyın dedıkce ıyıkı çocuğun oldu ha dıyıp gülüp gecıyorlardı Allah’a havale edıyorum geçenlerde sorduğum da nıye kasınıyor işte elleri nıye öyle dedıgım de ıste alerjı yedıgı dokundu yok ıste elını yakmış cart curt kızımın falan dıyordu ama uyuzlarmıs yaklaşık bır senedır kurtulamıyorlarmıs bır de dalga gecer gibi bizim uyuz olduğumuzu ogrenmısler aaa nasıl geçti acaba kesin işten getırmıstır eşi , vs vs bıde utanmadan ilaç aldılar ilaçların resmını atın dıyorlarmıs anneme ben ıyıce kafayı yemek uzereyım bebegım uyuyamıyor sürekli ağlıyor umarım bu gece rahat uyur dedım mızıldanıyor küçücük çocuk bana önerebılecegınız kesınlıkle yap şöyle dedıgınız bırsey var mı
gelır gelmez çarşafları üstlerımızı doldurdum makineye atıp asıyorum , çarşafları utuleyıp utuleyıp serdım. ben bile çok kaşınmaya başladım bugün , bana önerılerınız var mı bır an önce atlatmak ıcın lütfen