uyuz oldum (mecaz anlam değildir)

kızlar merhaba
2 gün önce sevgilime gittim. ilk kez birlikte uyucaz mutluluğu ile aptal aptal sırıtıyodum bütün gün. çok güzel bi geceydi ama ertesi gün doktora gitti kendisi kaşıntıları varmış ama alerjik bir şey sanmış. meğer uyuzmuş.
ben şimdi buna ne tepki vereyim? diyor ki bilsem inan önlemini alırdım. hayır kızamıyorum da otobüsten mağazadaki kıyafeti denemekten falan da bulaşabilirdi. benimle konuşmayı keseceksin sandım diyor bi de ona da üzülüyorum :KK43:
bana bulaştığına nerdeyse yüzde yüz eminim.
şuan anksiyete geçiriyorum napıcam diye. bi de aile evinde kalıyorum. internette millet 3-4 aydır geçmiyo bilmem ne yazmış bunları okudukça daha da korktum.
hastalığı geçirenler varsa nolur bana yazsın.
Onunla görüşme bir süre doktora gitmelisin bence hemen. Evinizi boyatman herseyi yıkaman lazım. Şom ağızlılık yapmayayım ben bir hastada görmüştüm uzaktan derinin altında yol yapmışlar yürüyorlar inanamadım. Ama o geç kalmış çok hemde. Hemen git doktora hemen

Hemen bi hastaneye gidin ilk öncelikle.Aile ile temas kurmayın ben kızımda da vücudunda kizariklar vardı uyuz denmişti (aslında degilmis) çok cildiyeye gittik özel karışım ilaçlar O kadar kötü kokuyor kiii🤢 işte eşimle banada kullanın demişti çamaşırları 60 derecede yıkamak çarşafları sürekli değiştirmek eğer yıkamazsak bile balkona veya kullanmadığın bi odaya kaldırmak vsvsvs o yüzden çok vakit kaybetmeden bi gidin sizde

Ben de uyuz olmuştum özellikle geceler parmaklarım çok kaşınırdı . Korktuğunuz gibi bir şey bende olmadı deri döküntüsü falan . Aylarda almadı iyileşmem .çok kısa sürede geçti . Endişe etmeyin

Bende uyuz oldum...doktordan randevuda alamadım. Şuan bulunduğum yerde çok fazla sağlık kurumu yok. Nasıl çözüm üretebilirim? Siz iyileştiniz mi?

Back
X