• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz oldum sanırım ve 2 aylık bebeğim var

hayallervehayatlarrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
14
9
1
26
Merhaba ben de malesef uyuz hastalığına yakalandım eczaneden XABİON isimli losyonu aldım tüm vücuduma sürmem gerekiyormuş 3 gün boyunca ancak ben emziriyorum doktorum kullanabilirsin dedi ama tam olarak nasıl kullanacağımı söylemedi bebeğim emerken ağzına losyon gelirse zararı olur illaki diye düşünüyorum aranızda böyle birşey yaşayan var mı nasıl yapacağım bilmiyorum kaşıntıdan durmak çok zor ama bebeğimi düşünüyorum

Merhaba ben de malesef uyuz hastalığına yakalandım eczaneden XABİON isimli losyonu aldım tüm vücuduma sürmem gerekiyormuş 3 gün boyunca ancak ben emziriyorum doktorum kullanabilirsin dedi ama tam olarak nasıl kullanacağımı söylemedi bebeğim emerken ağzına losyon gelirse zararı olur illaki diye düşünüyorum aranızda böyle birşey yaşayan var mı nasıl yapacağım bilmiyorum kaşıntıdan durmak çok zor ama bebeğimi düşünüyorum
Ayrıca ellerim fena durumda ellerime kesin sürmem gerekiyor ama bebeği nasıl dokuacağım kafam allak pullak

Aileniz veya eşinizin ailesi yardımcı olsalar mesela siz bu ilaçları belirli saatler içinde kullansanız bebeğiniz uyuduktan sonra falan çünkü bu şekilde nereye kadar gidecek destek almanız gerekiyor

Merhaba aynı yoldan geçiyoruz. 3 yaşındaki kızım ben eşim ve 5 aylık bebeğim uyuz olduk malesef. 3 yalındaki kızımda aşırı çok var. Bende sürüyorum ama gece bebeğim uzun uyuduğu zamanda sürüyorum emzirirken muhakkak siliyoeumdoktor birşeynolmaz dedi ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Birde bana doktor bebeğimin kafa ve yüzüne sürmemi söyledi ellerine sürünce çorap geçiriyorum

Back
X