• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz olup olmadigimi nereden anlayabilirim

sizden birilerine bulaştı mı acaba. kardeşim oldu. bizde kalıyordu. bugün tanı kondu. evdekilerde bişey yok. bizde ilaç kullanmalımıyız. kardeşim kendi evine gitti
Valla bazen duyuyorum evdeki herkese bulaşıyor bazen hic kimseye ama önlem amaçlı sizde losyon surun verilen ilaçtan yani zaten vücuda kükürtlü olan karısmdan sürünce bulasiciligida 24 saatde bitiyormuş doktor demisti aslinda tedavisi zor degil doğru uygulamak gerek sadece

sizden birilerine bulaştı mı acaba. kardeşim oldu. bizde kalıyordu. bugün tanı kondu. evdekilerde bişey yok. bizde ilaç kullanmalımıyız. kardeşim kendi evine gitti
Sizin de kesinlikle tedavi olmaniz gerek. İlk kez bulasiyorsa 1,5 - 2 ay sonra belirtileri cikiyor. Sizde kaldiysa cok buyuk ihtimal bulasmistir. Biz sahilde kaptik dusunun. Muhtemelen ogluma arkadasimin oglundan yada bana arkadasimdan gecti. Ayni evi paylasmadik. Yaz sezonu bitti yazliktan eve donduk aradan da belli bir zaman gecti sonra kasinmaya basladik. O sekilde tani kondu. Ben etrafimda uyuz olan birini ararken kimden gecti diye, arkadasim itiraf etti. Tedavi olmus gectigini dusunmus ama gecmemis. Ben yanindayken de bacaklari kasinip duruodu ben sinek isirigi zannediyordum. O da psikolojk kasindigini dusunmus o donem. Sonradan neden atlatamadigini anladim kendi basima gelince. Kremini surup ilacini icip oturmus. Ev temizligi yapip evini arindirmamis dolayisiyla carsaftan yataktan havludan vs tekrar bulasmis.

Son düzenleme:
KBB doktoru olarak cikiyor sahnur guler izmir Bornova tip merkezinde hala devam ediyor mu acaba
Ben soyadini yanlis yazmisim sahnur esi. K.bakmayin. soyadini hatirlayamadigim icin dr sitesinden bakmistim. Sahnur esi bornova tip merkezi. En son 2 ay once gttim.

Sizin de kesinlikle tedavi olmaniz gerek. İlk kez bulasiyorsa 1,5 - 2 ay sonra belirtileri cikiyor. Sizde kaldiysa cok buyuk ihtimal bulasmistir. Biz sahilde kaptik dusunun. Muhtemelen ogluma arkadasimin oglundan yada bana arkadasimdan gecti. Ayni evi paylasmadik. Yaz sezonu bitti yazliktan eve donduk aradan da belli bir zaman gecti sonra kasinmaya basladik. O sekilde tani kondu. Ben etrafimda uyuz olan birini ararken kimden gecti diye, arkadasim itiraf etti. Tedavi olmus gectigini dusunmus ama gecmemis. Ben yanindayken de bacaklari kasinip duruodu ben sinek isirigi zannediyordum. O da psikolojk kasindigini dusunmus o donem. Sonradan neden atlatamadigini anladim kendi basima gelince. Kremini surup ilacini icip oturmus. Ev temizligi yapip evini arindirmamis dolayisiyla carsaftan yataktan havludan vs tekrar bulasmis.
tesekkür ederim yorumunuz için. evi temizledik iyice. giydıklerımızı falan yıkadık. umarım doğru yapmışızdır bişey atlamamışızdır zor bir süreç.yorucu

tesekkür ederim yorumunuz için. evi temizledik iyice. giydıklerımızı falan yıkadık. umarım doğru yapmışızdır bişey atlamamışızdır zor bir süreç.yorucu
Kesinlikle cok yorucu ve igreti edici bir donem 😔 umarim sizde yoktur ama nolur nolmaz bir dermatologa gidip durumu anlatrsaniz zaten size kukurtlu bir eczane kremi yazicaktir. Muhtemlen iki seferlik ziver hap vericektir. Bence bunlari da kullanin. Mudahale edilmeden gecmiyor malesef vucutta. Kremi uc gece sonra bir hafta arayla yine uc gece kullaniyorsunuz. Ziver hap da kilonuza gore yine iki sefer. Garantiye alin iciniz rahat etsin. Kasinti basladiginda kendinizden tiksiniyorsunuz. O vucudunuzda olmamasi gereken birseyin oldugu dusuncesi cok cirkin. Umarim bisey yoktur 🙏

Back
X