uyuz patroonnn!

sakinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
172
38
38
İstanbul
gıcık patronum içerde benim yerime alacağı muhasebeci kızla iş görüşmesi yapıyo....merak ediyorum beni kullandğı gibi onu kullanabilcek mi...boşta kaldığım da beni montaj bölümüne yardıma gönderdiğini anlatmıştım..çay kahveside var tabiii..mutfaktaki bayan yokken 1 hafta mutfakla ilgilendim..ya ne kadar hakkımı yedi! ama bence bu yen gelen muhasebeciye bunları yaptırmaz..uyuz şeyyyy!

o halde onlara mutluluklar dileyip ardınıza bile bakmayın, bedensel yorgunluktan ziyade ruhen yorgunluk asla dindirilemiyor :KK59:

o halde onlara mutluluklar dileyip ardınıza bile bakmayın, bedensel yorgunluktan ziyade ruhen yorgunluk asla dindirilemiyor :KK59:

evet beynen okadar yoruluyodum ki sinirlendiğim için..sinirlenip sinirlenip konuşamıyodum başım feci ağrıyodu...şimdi de bana odasından telfn açıp utana sıkıla gibi meyve suyu istiyo kızın yanında...normalde olsa direk beni arar meyve suyu çay kahve derdi...şimdi kızın yanında ben ne yapmaya çalıştğını anlıyorum ama...güya muhasebeciye servis işi yaptırmıyo havası yaratcakj

öyle gıcık oluyorum ki bide bu adama borş ödüyecem burdan çıkıncada...aslında o bana borçlu her işini yaptğm için...! ama görmezler tabi

Back
X