uzak akrabamdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

medoss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
3
-4
1
kizlar merhaba babannemin yeğeni ailesiyle beraber bu sene bize geldi farkli sehirlerde yaşıyoruz 3,5 yilda bir araya geliyoruz. Bu sene de onlar bize geldi. Oğlu benden 2 yaş büyük ve ben bu çocuğu küçüklüğümden beri beğeniyorum son bir yıldır insta hikayelerimi beğeniyordu. geldiler gezdik 3 gün kaldılar gayet eğlenceli gecti ama ikimizin cok bir sohbeti olmadi. gittikten sonra ben bir bahane buldum yazdim. numarasi yok insta uzerinden yaziyorum. beklemedigim sekilde konusmayi uzatti. konu bitti bi kac gun sonra o yazdi. ama asiri gec bakiyor yaziyorum bazen 3 saate kadar çıkabiliyor. çalışıyor anliyorum ama bu kadar telefondan uzak olmasi garip geliyor ve yaklaşık iki aydir konuşuyoruz arada flort durumu oluyor ama adını koymayi birakin numarami dahi istemedi hala bilmiyorum amaci ne anlamiyorum da. bide bu olay duyulursa hos karşılanır mi bilmiyorum ne yapmaliyim yardim

Akrabalarla hiç bir şey yapılmamalı hele ki evlilik gibi resmi bir şey hiç yapılmamalı .

Geç cvp veriyor demişsiniz numarada istememiş bence normal değil sanki zaman geçirmek için sizinle konuşuyor gibi .
çalıştığı için geç baktığını düşünüyorum elinde telefon olunca hemen döndüğü de oluyor ama evet iki aydır bi adım atmaması beni de böyle düşündürüyor

Akrabayla ilişki yasanmamamli diye düşünüyorum.Kaldiki çok uzakta bir akraba değil babanın kuzeni,yarın öbür gün bir Nisan atsanız bütün sulalenin arası bozulur.

Şimdi yöreye göre değişir
Eğer ailenizde akraba evliliği yoksa sizi perişan ederler
Eğer varsa uygun görülür
Hım şimdi olaya gelirsek bence çocuk sizin ondan hoşlandığınız kadar sizden hoşlanmıyor
Tepkilerden korkuyor
Vicdan yapıyor olabilir
Oluru yoktur da ama fark etmiştir ilginizi öylesine lay lay lom

Kan bağınız var işte, akrabadan uzak durun.
Ciddi bir şeyler düşünüyorsanız hele büyük sıkıntı. Ki yaş da 19 görünüyor, flört edeyim sevgili olalım biraz diyorsanız da uzak durun.

çalıştığı için geç baktığını düşünüyorum elinde telefon olunca hemen döndüğü de oluyor ama evet iki aydır bi adım atmaması beni de böyle düşündürüyor
Çok kaptırmayın kendinizi.Belkide burdaki bir üyeninde dediği gibi vicdan yapıyordur. Kendine Yakıştırmıyor olabilir akrabasıyla konuşmayı

Akraba evliliği sonucu oluşan hastalıklar i okuyun .En azından bile bile lades olsun.Canim olurmu illa yada falancanin çocuğunda birşey yok demeyin Rus ruleti ona olmaz sizin çocuklarda olur .Sonuçta sağlık için binlerce risk var hepimizde siz riski çarpı iki yapıyorsunuz . Değermi değmez.Tabi akraba olmayio bunu yaşayanlarda var onlarınki şans .sizinki ise baştan önlenebilir birşey .

Kan grubunuz uyussa bilebuvevlilik sonucu ile oluşacak hastalığı onlemiyor iyice araştırın kan grubumuzda sıkıntı yok cocuklardada birşey olmaz yok .Doktorada sorabilirsiniz dediklerimi

Akraba olmasa bile adamın tavrı seninle ilgilenmediğini gösteriyor. İlgilenen erkek iki eli kanda olsa yazar, müsait değilse ilk müsait anında telafi eder vs. Adam doğru olanı yapıyor akrabalik ilişkisi kadar iletisim kurmuş sen de onun yaptığını yap ve sohbetin yönünü başka yöne çekme. Akraba akrabadir olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…