Uzak ama yakın dertler

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhabalarr
Bıktım bu sorunlardan artık..
1. Eşimin babası gitti 3 çocuklu kendinden 20 yaş küçük kırgız bir kadınla dini nikah yapıp ondan çocuk yaptı bebek daha bir haftalık..
bunun bize dokunan yanı şu adam bizden para istedi daha şimdiden eşim dde yollamış..
2.eşimin küçük kardeşi eşimin işinde çalıştı sonra bizim sayemzde ayrı ev tek başına yaşadı yedi içti sevgilisine yedirdi nankörlük yapıp abisine yanı eşime küfür edince küstüler şimdi de teyzesinde kalıyormuş bazen hiç gelmiyormuş kötü kötü insanlarla arkadsşlık yapıyormuş başına bela alacak..
Bunun bize dokunan tarafı eşimin kuzeni senin kardeşini anası takmıyor babası takmıyor biz mi uğraşcaz diyor.. Haklı fakat eşim de annesş babası değil
3.eşimin annesi sürekli para istiyor bizim paramızla zorla açtığı dükkana gitmiyor arkadaşlarıyla gecelere kadar gezip evlatlarını hiç umursamıyor. Arkadaşlarıyla içki içiyor pat diye bize geliyor gelince evde çok rahat davranıyor çekmeceleri karıştrıyor yatak odamın vs.
Bunun bize dokunan tarafı belli zaten
4.eşimin ortanca kardeşi eşimin işine özenip o da yapmaya çalışıyorr beceremeyip sürekli eşimden yardım istiyor eşim yardım edince de kendi kafasına göre yapıp sürekli paralarını batırıyor evlenecek bi ton para lazım gtmiş cebindeki son parayla sevgilisine 4 milyarlık yüzük almış.. Eşim de millete de arrtık bilezik yerine yüzük taktım der bizi rezik edersin dedi..
Bi ton parada ona lazım..

Anlayacağınız eşimin ailesi bizi batırmaya kararlı.. Hepsi birbirinden beter.. Bıktırdılar arrtık... Annelik babalık yapmadıkları gibi bir de sömürüyorlar ben hayatımda böyle insanlar görmedim n

1. Eşiniz babasının yaptığını sindirebiliyor ce para gönderebiliyorsa bence önce eşinizle konuşun, babası bile olsa böyle bir duruma rıza gösteriyormuş gibi desteklememeli.
2. Kuzene söyleyin, adam reşit olmuş, gerekeni kendileri yapsın.
3. Kadının kısmi dokunulmazlığı var. Kocası zaten kazık atmış. Ama hal böyle olmasa da istediği saate kadar gezer sizi ilgilendirmez. Para ise mesele dükkan açacağım dediğinde az cok oğlu biliyordur anasını. Açtırmasaydı. Yada su an batıyorsa kapatın. En olmadı siz geçin başına çalıştırın.
Evlatları eşek kadar olmuş, umursamasa da olur.

4. Nasıl bir iş yapıyorsanız bütün kardeşler bir yerinden el atmaya çalışıyor. Eşiniz Kardeşine paran olursa evlenirsin desin oldu bitti.
He Yok eşiniz bunu demiyorsa sorun ailesinde değil eşinizde.

Butuuuuuun aile ile eşiniz mesafe koysun.
Maddi olarak desteklemeyeceğini söylesin.
Kalan sağlar sizindir, hayatınıza öyle devam edersiniz

Gece Gece iyi misiniz bu nasıl soru?
Eşimin ailesini tek tek numaralandırrarak anlattım bundan bu sonucu mu çıkarttınız

Pardon cidden ilk okuyuşta yanlış okumuşum.
Eşinizin ailesinden uzaklaşma imkanınız varsa uzaklaşın bence çünkü sizin yuvanızın huzuru bozulacak o insanlar yüzünden Allah korusun

Ortanca oğlundanda para almş bize birgün dükkan açtım diye aradı hiç sormadan biz şok... Sonra hergün telefonda bana para vereceksin yoksa... Diye eşime saydırdı zorla çektirtti ödycm dedi bize ödetti

Ortanca oğlundanda para almş bize birgün dükkan açtım diye aradı hiç sormadan biz şok... Sonra hergün telefonda bana para vereceksin yoksa... Diye eşime saydırdı zorla çektirtti ödycm dedi bize ödetti

Vay efendim ailesi şöyle kötü böyle düşüncesiz, öyle yük oluyorlar diye hayıflanmak bana anlamsız geliyor, yanlış anlamayın.
Eşiniz yapıyor ne yapıyorsa.
Hayır demeyi öğrenecek.
Hayat standardınızı, işinizi etkileyen meselelerde doğru karar almayı öğrenecek.
Yok yapamıyorsa üstüne bu sebeple huzursuzluk çıkıyorsa, o da sizin bileceğiniz iş...

Herkes sizi kıskanıyor bütün dünya sizin paranız üzerinden geçiniyor kıymet bilseler neyse de hepsi mi nankör olur. Bir paragrafta kaç kez para yazmışsınız sayamadım

Eşim hayır diyor deyince iki yakan bir araya gelmesin oğlum diyorlar ben kötü demedim farkındaysan olanları anlattım bak sen kendin kötü dedin demekki yaptıkları iyi şeyler değil

Olay esinizde bitiyor. Onlarin uzerini kalin bi kalemle cizecek sizinle olan hayatins bakacak. Allah yardimciniz olsun zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…