Merhaba arkadaşlar...ben 21 yaşımdayım...Yaklaşık 1 kadar çıktığım bir sevgilim var..Onu çok ama çok seviyorum ve onunda beni sevdiğinden şu aralar bir şüphem yok.Kendisi de 27 yaşında...Fakat son birkaç gündür yanına gitmiyorum bahane bulup..Çünkü yaklaşık bi 10-15 kilo kadar fazlam var...Bana dokunmasından rahatsız oluyorum...O kadar zor birşey ki... Bİr yandan da evde ondan ayrı ama yemeklerle bir aradasın... Felaket derecede hayatımı alt üst ediyor bu durum...
Bana bi keresinde kompleksli ve kendimla barışık olmadığımı söyledi...Haklı.... 1 ydır uğraşıyorum daha 3 kilo verdm çünkü bazen gerçekten pes ediyorum...Hatta bi keresinde gaza gelip, benden daha iyilerini hak ediyorsun sen ayrıl benden, demiştim...
... etrafımda o kadar 90 60 90 varken ve ben kendime güvenemezken nasıl rahat rahat sevebilirim ki onu :'( .....
Bana bi keresinde kompleksli ve kendimla barışık olmadığımı söyledi...Haklı.... 1 ydır uğraşıyorum daha 3 kilo verdm çünkü bazen gerçekten pes ediyorum...Hatta bi keresinde gaza gelip, benden daha iyilerini hak ediyorsun sen ayrıl benden, demiştim...