uzak durmaya çalışırken kendimden uzaklaştırır mıyım..

merhaba arkadaşlar. bir önceki konumda erkek arkadaşımla yaşadığım problemlerden bahsetmiştim. herkes ondan uzak durmamı arayıp sormamamı söylüyor. eğer ilgisiz kalırsa kendiliğinden bana döneceğini söylüyorlar. fakat ben korkuyorum ben uzak davranırsam ona ya itersem kendimden iyice uzaklaşır benden ve başka kızlarda teselli bulmaya çalışırsa ? lütfen yardım edin bana düşün düşün içinden çıkamıyorum :KK43:
madem verilen akıllar sana yetmiyo ne diye buraya yazıp medet umuyosun ki anlamadım :(

seven adamın başka kadınlarla ne işi olur.
bırak düşme üstüne
beklemeye al
böylelikle anlarsın sevilip sevilmediğini

madem verilen akıllar sana yetmiyo ne diye buraya yazıp medet umuyosun ki anlamadım :KK43:

çünkü tanıdığım insanlar samimi olarak söylemiyorlar belki burda aynı durumu yaşayan arkadaşlar bana bir akıl verebilir diye düşünüyorum .

haklısın gerçekten konuşunca çok konuştun bunalttın oluyor en iyisi susmak sanırım. konuşarak anlatamadıklarımı belkide susarak anlatırım :KK43:

şu da var ki bir şeyler yürümüyorsa çokta zorlamayacaksın aslında. bir ilişkide sürekli sıkıntı varsa bitireceksin kendimizi üzmenin hiç anlamı yok

Back
X