uzak ilişkiler mesafeler hakkında ne düşünüyorsunuz

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
sevgilim başka şehirde ben başka şehirde uzak ilişkiden bıktım artık ve ayrıldım 2 yıldır beraberdik :5: 2-3 ayda bir yanıma geliyordu ama bana yetmemeye başladı.. ama onuda çok seviyorum of of mantığım boşver yoluna devam et kavuşamazsınız yıpranma diyor kalbim onu istiyor ya neden bu kadar zor kavuşmak! herkes dalga geçiyor görmeden dokunmadan olmaz öyle yazışmakla diye gülüyor eğleniyorlar resmen. kimseye beddua etmem ama inşallah onlarda yaşar görür :5:

Evet zor ama insan sevince onlara takılmıyo bile.
Çevrendekiler konuşur durur anlayamazlar ki.
Karşılıklı sevgi, saygı ve en önemlisi sadakat varsa sabredip sürdürceksiniz kimsenin lafına bakmadan.
Ama gelecek göremiyorsan arkana dönüp bakmıcaksın malesef.. :ssz:

Kişiden kişiye değişen bir durum
Misal ben uzaktan ilişkimi yürütemedim
Ama kuzenim gayet güzel sürdürdü 3 yıllık ilişkileri var

Karşıda ki insanın tutumu çok önemli bu noktada
O ne düşünüyor uzaklık hakkında ?

Ayrıca niye insanlara kulak asıyosun ki herkes bir olucak diye bir kural mı var
Onlar demek dokunamadan aşk olmaz sanıyorlar varsın öyle sansınlar
Sende bunun böyle olmadığını onlara gösterebilirdin

Sonunda bir kavusma tarihi yoksa ve iki tarafta olduklari yerde kalmak istiyorsa, hic baslanmamasini tavsiye ederim.
Cok zor ve yipratici.. cogu sey yasanmiyor, yasanilanlar da yarim yasaniyor. Baska insanlar sevgilinin disardaki halini senden iyi biliyorlar.. zorrr.. ilerde bi kavusma gorulmuyorsa, baslanmamasi daha mantikli

Pek iyi şeyler düşünmüyorum malesef ama durumdan duruma çok değişiklik gösterebilen bir konu bu..
Mesela kurallar varsa atıyorum 2 ayda bir kesinlikle görüşülecek diye ve buna sıkı sıkıya uyuluyorsa sorun olmaz.. Ufak sarkmalar olabilir tabi insanlık hali :) Ama yok görüşme günü belli olmaz şansa şeklinde bir düşünce olursa ilişkide saygı ve sabır tükenir..
Ya da şöyle olabilir:Her iki tarafta belirli olgunlukta ve anlayışta çok sabırlı kişilerdir ilişkinin yıpranmaması içinde herşeyi yapıyorlardır o zamanda mümkündür..
Kısaca çok çok sabır gerektiren bir durumdur.. Şahsen ben pek başarılı değilim bu tür ilişkilerde..Sanki görüşülemeyen gün sayısı arttıkça kişiler uzaklaşıyor gibi geliyor bana..
Sende kendine göre bir ilişki seçmelisin eğer yapamıyorsan ayrılman iyi olmuş.. Yok ben göğüsleyebilirim diyorsan tekrar barışabilirsin..
Ha birde eğer barışacaksan zırt pırt ayrılmalar
uzaktan ilişkiyi öyle kötü etkiliyorki anlatamam..

2 yıl berabersiniz, bu duruma alışman gerekiyordu.. Seviyorsan alışmak zorundasın. Bende sevdiğimden uzaktayım 2 ayda bir görüşüyoruz bazen daha uzun zaman görüşmediğimiz oluyor ama sabrediyoru bir gün kavuşacagız diye özlemenin tadına varıyoruz kavuşunca o mutluluğu doyasıya yaşıyoruz. Başkaları nasıl oluyoda dalga geçebiliyor sizin ilişkinizle anlamış değilim ..Sakın izin verme buna.. Onların hayatı değil bu senin hayatın .. Biz de 3 yıldır beraberiz sevgi, güven ve bir gün kavuşmanın hayalleri varsa uzak olmuş yakın olmuş ne farkeder ? ..

Tabiki Güven de çok önemli.. 2 yılını verdiğin bir insana yakınındaki insanlardan daha çok güvenmiş olman lazım orası da ayrı bi mevzu..

Yani kişiden kişiye değişebilir.. Bu soruyu önce kendine sor.. Düşün tart.. Sonra buraya yaz..

sevgilim başka şehirde ben başka şehirde uzak ilişkiden bıktım artık ve ayrıldım 2 yıldır beraberdik :5: 2-3 ayda bir yanıma geliyordu ama bana yetmemeye başladı.. ama onuda çok seviyorum of of mantığım boşver yoluna devam et kavuşamazsınız yıpranma diyor kalbim onu istiyor ya neden bu kadar zor kavuşmak! herkes dalga geçiyor görmeden dokunmadan olmaz öyle yazışmakla diye gülüyor eğleniyorlar resmen. kimseye beddua etmem ama inşallah onlarda yaşar görür :5:

2 yılda 2-3 ayda bir görüşme normal gelirken şimdi anormal gelmeye başladıysa, ileride aynı yerde yaşayacağınız planlanmamış ve bu konuda açık bir niyet, karşı taraftan sağlam bir adım yoksa bunu sorun etmeniz çok normal...

Ne ilişkiler var her gün yan yana akıl başka yerde ya da sürekli didişme halinde ne ilişkiler de var ki taraflar uzakta ama gönüller bir... Hangi çağdayız, uzaklık diye bir durum kaldı mı şartlar zorluyorsa neredeyse her gün görüşüldüğünde mesafeler de girebiliyor araya, adamlar askere gitmesin mi ya da iş güç sahibi olamasınlar mı sevdiceğimin yanında kalayım mantığıyla...

Burada niyet çok önemli... Adı konmuş bir ilişki, planlanmış bir gelecek ve uzaklık için geçerli sebepler varsa o ilişki gayet de güzel yürür ama şartlar zorlanmaksızın arada görüşülüyor, daha sık olması imkanı varken geliş gidişler seyrekleştiriliyorsa o ilişki kaderine terk edilmiştir... Size yorum yapanları "Şartlar bunu gerektiriyor, zamanı gelince bir arada olacağız, planımız, gidişatımız böyle" diyerek durduramıyor, onlara hak verircesine arada kalıyorsanız siz de gelecek görmüyor olabilirsiniz ilişkinizde... Ortada geleceğe dair bir plan yoksa sadece yazışıp arada bir araya geliniyorsa ben de çevrenizdekiler gibi düşünürdüm... Keşke yaş, iş durumlarınızdan, onun görüşmek için özverisi olup olmadığından ve geleceğiniz hakkındaki netliğinden bahsetseydiniz, daha sağlıklı yorum yapardık...
:ssz:

benimde iliskim uzaktan yuruyor ama 1.5 saatlik mesafe gerci. maddiyattan gorusemiyoruz .2 haftada bi gorusmeye calisiyoruz.
cok sacma tartismalar olabiliyor en katlanilmazi bu. insan ona da alisiyor bi sekilde.
2 yil birlikte olmussunuz. guvenmissiniz demek ki birbirinize.eger ki gelecek goruyorsan sakin ayrilma.
sevgilin sana sadiksa seni seviyorsa anlasabiliyor ve saygiyi da koruyorsaniz ne gerek var ayrilmaya.?
kimseyi dinleme ya, gulen gulsun, konusan konussun.onemli olan senin ne hissettigin.

Son düzenleme:

2 yılda 2-3 ayda bir görüşme normal gelirken şimdi anormal gelmeye başladıysa, ileride aynı yerde yaşayacağınız planlanmamış ve bu konuda açık bir niyet, karşı taraftan sağlam bir adım yoksa bunu sorun etmeniz çok normal...

Ne ilişkiler var her gün yan yana akıl başka yerde ya da sürekli didişme halinde ne ilişkiler de var ki taraflar uzakta ama gönüller bir... Hangi çağdayız, uzaklık diye bir durum kaldı mı şartlar zorluyorsa neredeyse her gün görüşüldüğünde mesafeler de girebiliyor araya, adamlar askere gitmesin mi ya da iş güç sahibi olamasınlar mı sevdiceğimin yanında kalayım mantığıyla...

Burada niyet çok önemli... Adı konmuş bir ilişki, planlanmış bir gelecek ve uzaklık için geçerli sebepler varsa o ilişki gayet de güzel yürür ama şartlar zorlanmaksızın arada görüşülüyor, daha sık olması imkanı varken geliş gidişler seyrekleştiriliyorsa o ilişki kaderine terk edilmiştir... Size yorum yapanları "Şartlar bunu gerektiriyor, zamanı gelince bir arada olacağız, planımız, gidişatımız böyle" diyerek durduramıyor, onlara hak verircesine arada kalıyorsanız siz de gelecek görmüyor olabilirsiniz ilişkinizde... Ortada geleceğe dair bir plan yoksa sadece yazışıp arada bir araya geliniyorsa ben de çevrenizdekiler gibi düşünürdüm... Keşke yaş, iş durumlarınızdan, onun görüşmek için özverisi olup olmadığından ve geleceğiniz hakkındaki netliğinden bahsetseydiniz, daha sağlıklı yorum yapardık...
:ssz:

doğru haklısınız çok net bahsetmedim. ben üniversite okuyorum o çalışıyor dolayısıyla ben okulu bitirince onun bulunduğu şehire gidip çalışmayı düşünüyorum hemde bakalım sürekli görüştüğümüzde ilişkimiz ne olacak diye ama kendime güvenemiyorum sonuçta hadi diyipte başka şehirde yaşamak çok çok zor :( şimdi aramız çok iyi bikaç gün görüşmedik düşündüm baya bir ondan ayrı yapamıyorum ben ya kafama göre kimseyle konuşamıyorum kafalarımız çok uyuyor onunla

benimde iliskim uzaktan yuruyor ama 1.5 saatlik mesafe gerci. maddiyattan gorusemiyoruz .2 haftada bi gorusmeye calisiyoruz.
cok sacma tartismalar olabiliyor en katlanilmazi bu. insan ona da alisiyor bi sekilde.
2 yil birlikte olmussunuz. guvenmissiniz demek ki birbirinize.eger ki gelecek goruyorsan sakin ayrilma.
sevgilin sana sadiksa seni seviyorsa anlasabiliyor ve saygiyi da koruyorsaniz ne gerek var ayrilmaya.?
kimseyi dinleme ya, gulen gulsun, konusan konussun.onemli olan senin ne hissettigin.

bu cümledeki herşey var bizde :) ama işte o uzaklık çok can sıkıcı ya :( morali bozulsa yada bişeye çok mutlu olsa ailesiyle kutlasa atlayıp gitmek istiyorum bende yanında olmak istiyorum ama olmuyor

benım de bir yıllık ılıskım var ayrı sehırlerdeyız ama bu bıze engel olmuyor..acıkcası benn bunların sorun olacagına ınanmıyorum tek sorun ınsanlarınnn kalplerının bırbırıne uzak olmasıdır...biz her hafta görusuyoruz ayrı sehırlerde olmamıza ragmennn ya o gelır ya ben gıderım Allah bozmasınnn...5-6 saatlık mesafe zor olsada insan aşık olunca bunun zor oldugunu dusunmuyor acıkcası karsındakını ne kadar ısteyıp ıstemedıgıne baglı sanırım bu bırazda....uzaktan ılıskı yurutmek kolaydegıl ama ımkansızda degıl..

Nekadar sacma bır nedenden ayrılmıssınız. Demekkı cok sevmedınız. Benımde 5 senelık ılıskım var bızde hep uzaktık. Ama ondan ayrılmayı bıran bıle dusunmedım. Bızde cok sorunlar yasadık ama bır sekılde cozuldu. Sen gereklı emegı ver zaten rabbımde yardım eder. Erkek arkadasımın askerde usta bırlıgı bana yarım saat uzaklıkta bır yere cıktı. Sımdıde 5 saat uzaklıkta bıyerde calısıyo. Soylemeyıde unutmayayım aramızda tam 16 saattı. Suan sozumuz ıcın gun sayıyoruz :)

baskalarini neden dinliyorsun sen:))
benim durumum daha kötü ona bakarsan ayri ülkelerdeyiz
ben almanya o türkiye cok zor oluyor hergün kavga ediyoruz
hatta suan bile kavgaliyiz :D
3 sene oldu nekadar kavga etsekte yanyana olamasakta seviyoruz birbirimizi
ve bu sebepten ayrilmayiz.. tamam kavgalarin cogu kiskanclik oluyor.. kiskanclikta yanyana olmamamizdan cikiyor..
ama olsun ben mutluyum böyle cok cok zor olsada:)

Onu diyen insanlar aşkı tende arayanlar. O yüzden onlara bakma sen. Hergün görecekler öpüp koklayacak ee nolcak sonra hevesi geçti sıkıldı ayy bana eskisi gibi değil vs vs.
Uzaktan ilişki yaşamak kolay değil. Herkes kaldıramaz zaten. Sevgi, saygı, sadakat ve önemlisi SABIR olmazsa yürümez.
Eğer sabırlı bi insan değilim, sevdiğim yanımda olsun diyorsan kendinde bu özellikleri görmüyorsan ayrıl dahada fazla bağlanmadan.
Ama onun bunun lafıyla dolduruşa gelipte aşkın en saf halini bitirme..
Kendin karar ver.

Back
X