Uzaklara gidecek sevgilime nasıl davranayım

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır sevdiğim birisi var . Onun için o kadar çabaladım ki her zaman iyi günde kötü günde yanında oldum . Tam dedim herşey istediğim gibi olmaya başladı tayini çıktı . Aynı sitede oturuyoruz karşı apartmanda. O kadar çok anımız iyi kötü günlerimiz oldu.Gitmesine 20 gün var ve ben gerçekten o kadar üzülüyorum ki gece uykularım kaçıyor uyuyamıyorum evlilik konusunda konuşuyorum diyor ki ben bi gideyim para biriktireyim. bütün emeklerim sevgim herşey boşa gidecek diye düşünüyorum . Eş durumundan beni de götürebilir benimde tayinim çıkabilir bunu da biliyor. Mesafeler bizi ayıracakmış gibi hissediyorum. Diyorum nasipse Zaten olur ağlamayayım elimden geleni yaptım ama benim gibi değil ben çok seviyorum çok üzülüyorum . Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum onun yanında. O benim gibi değil yapcak bişey Yok vs böyle takmıyor üzülüyorsa bile ben bunu görmüyorum. Ben daha ne yapayım ne diyeyim nasıl davranayım kendimi nasıl toparlycam balkona çıkcam karşı apt boş bunu görcem düşüncesi bile nefesimi kesiyor . Oraya gidecek yeni ortam yeni arkadaşlar bulur birisini böyle şeyler düşünüyorum olan bana oldu . Herkes dedi kendini çok kaptırma ben o kadar bağlanmışım ki o hiç mi hatırlamayacak üzülmeyecek bilmiyorum ama en çok üzülen ben olcam nolur bana bişeyler söyleyin kızlar

Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır sevdiğim birisi var . Onun için o kadar çabaladım ki her zaman iyi günde kötü günde yanında oldum . Tam dedim herşey istediğim gibi olmaya başladı tayini çıktı . Aynı sitede oturuyoruz karşı apartmanda. O kadar çok anımız iyi kötü günlerimiz oldu.Gitmesine 20 gün var ve ben gerçekten o kadar üzülüyorum ki gece uykularım kaçıyor uyuyamıyorum evlilik konusunda konuşuyorum diyor ki ben bi gideyim para biriktireyim. bütün emeklerim sevgim herşey boşa gidecek diye düşünüyorum . Eş durumundan beni de götürebilir benimde tayinim çıkabilir bunu da biliyor. Mesafeler bizi ayıracakmış gibi hissediyorum. Diyorum nasipse Zaten olur ağlamayayım elimden geleni yaptım ama benim gibi değil ben çok seviyorum çok üzülüyorum . Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum onun yanında. O benim gibi değil yapcak bişey Yok vs böyle takmıyor üzülüyorsa bile ben bunu görmüyorum. Ben daha ne yapayım ne diyeyim nasıl davranayım kendimi nasıl toparlycam balkona çıkcam karşı apt boş bunu görcem düşüncesi bile nefesimi kesiyor . Oraya gidecek yeni ortam yeni arkadaşlar bulur birisini böyle şeyler düşünüyorum olan bana oldu . Herkes dedi kendini çok kaptırma ben o kadar bağlanmışım ki o hiç mi hatırlamayacak üzülmeyecek bilmiyorum ama en çok üzülen ben olcam nolur bana bişeyler söyleyin kızlar
Evet sen sana senin verdiğin değer kadar karşılık bulamadığın birine maalesef aşırı özveride bulunmuş ve hayatının merkezine onu koymuş sun o ise umursamaz biri bu gayet açık sana bu kadar yakınken ruhen uzak olan bir adam uzaklara gidince ki Zaten kendi geleceğini düşünerek bunu yapıyor hayatını işini gücünü kuruyor oralar da başka bir ilişkiye yelken açmayacağı ne belli bence sen de kendini üzme değer verme değer görmediğin bir adama cehennemin dibine gitsin de unut bir tek erkek o değil sen de kendi geleceğini işini gücünü düşün sızlanmak ağlamak yerine güçlü ol ve dimdik ayakta kal illa yanımızda bir erkeğin olması gerekmiyor hayatın işin gücün rayına girdiğinde Zaten sağlıklı bir ilişki seni bulacak kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış biri ama üzgünüm senin tutumların da onun popişini kaldırmış

Hayatınızı tamamen duygularınız yönetiyor. Bu size çok hata yaptırır. Aşkın içinde bile bir parça mantık olmalı.
Sevgiliniz, uzak mesafeye çalışmaya gidiyor; tatillerde, hafta sonu izinlerinde görüşebilirsiniz. Her dk elimizde telefon var görüntülü konuşursunuz. Sizden uzaklaşacak adam yanınızdayken de uzaklaşır.
Apartmanına bakıp ağlamanın anlamı ne o tarafa bakmayın bile, siz mesajlaşın , görüntülü konuşun gerisini de zamana bırakın.
Ve son bir tavsiye; kimseye bu kadar kör kütük bağlanmayın ve mutlaka bir hata payı bırakın.

Back
X