tamam canım saten öyle dedim ona sen ver kararını bana bakma diye.
Birşey daha danısıcam sana ama lütfen sadece mantık olarak bakma heryönden değerlendir .. Sevgilim ailesinin sözünden cıkamıyo öyle yetişmiş kız gibi ya herseyine karısıyolar ve inanmazsın suan bana msj bile atamıyo doğru düzgün onların yanında niyee niye bi sor ona demişlerki
' sen sadece o kızı düşün hiç ilgilenme okulunla derslerinle ' çok eziyolar beni her laf sokuyolar diyo. Aynı evin içindeler hep malum msjda doğru düsgün atamayınca cok bunalıyorum artı bide kpss ye basvurdu sırf ailesi istedi diye :S suan ders calısıyo yine msj atamıcak 11 e kadar

Düşünüyorum bu hep böle mi olucak hiç hayır diyemicek ailesine belki ilerde de değişmez hep üzülürmüyüm acaba diyorum. O hep yok işte
ben onları umursamıcam artık tercihlerimi gizli yapıcam ben seninle olmak istiyorum kimse umrumda değil filan diyo ama bi msj bile atamıyo yanlarında :/ Annem diyorki ' ilerlemeden bırak sen onu baskası cıkar karsına' bu cümleyi duyunca bile gözlerim doluyo kolay mı öle bırak hemen baskasını bırak olmuyo işte mantık olsa hiç başlamasdım aşk bu nerden cıkacağını nerden bilim 1 senedir paylastık herseyimizi cok alıstım

( boşluğa düşerimhastanelik olurum gibime gelio baska sorunlarım da olduğu için belki okumussundur ağır gelir onu da kaybetmek napıcam ben yaa

(( ağlıyorum işte off