uzaktan ayrılık

reyhanrose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
8
4
3
34
biraz uzun olucak galiba :( yeni bir ilişkiden çıkmış ve eski sevgilimin olduğu sehirden arkama bile bakmadan kaçmıştım.ve bu hikayenin diğer kahramanını yeni gittiğim sehirde konservatuar sınavında görmüştüm konuşmamıştık ama çok etkilemişti beni.sınav sonuçları açıklanmıştı ben kazanmıştım onun adı yoktu listede.yeni bir hayata başlıyordum ara sıra aklıma geliyordu ama bi daha karşılışmıcamızı biliyordum.bir yıl böyle geçti ve ben kalamadım tutunamadım yalnız basıma orada.yurt dışına gitmeye karar verdim ama 4 ay vardı daha gitmeye.bir arkadaşım beni yanına çağırdı istanbula ve gittim okulumu bırakmıştım ama sık sık arkadaşımın okuluna geliyordum.okulda bir gün kolidorda karşılaştık onunla tam bir yıl sonra yeniden..beni tanımadı..sonra sık sık karşılşmaya başladık..film gibiydi herşey..sürekli görüşmye başladık..ben deliler gibi aşık olmuştum biliyodum o da öyle hissediyodu.ama açılamaıştık birbirimize..bir gün bana bişey göstermek bahanesiyle bi yere çağırdı ve bana çok romantik bir şekilde ilanı aşk ettii..biliyordu baştan beri yurt dışına gideceğimi ama seni hep beklyeceğim diye avutuyordu beni..gitmemem imkansızdı.herşey ayarlıydı belliydi vizeyi bekliyordum bitek..ogün yani gideceğim gün geldi çattı ben uçağa gitmek için kapıdan çıkarken bana ağlayark el salladı..içim öyle yanıyordi ki..kendime lanetler yağdırıyordum.onu öyle bıraktığım için bunu ona yasattığım için..biliyordum dönsem o kapıdan sarılsam ona bir daha ayrılamazdım ondan..bambaska bi sehire ayaklarımı bastğımda ona dönmek istedim..günler geçmiyordu her an aklımdaydı..sadece geceleri internetten konuşuyorduk..beni mutlu etmek için sakalar yapıyordu..sonra mesafe engeline takıldı bizimde aşkımız..mesajlar azaldı konuşma süreleri kısaldı..benimle ilgilenmiyordu sürekli yoğunum diyordu beni anlayışsızlıkla suçluyordu.okul yok zaten çalışmıyor tatildi ne yoğunluğuydu bu.anlamıyordum herşey tersine dönmüştü.toparlar gibi olduk ama yine aynı şeyler oldu.onu o kadar çok seviyordum ve özlemekten yorulmuştum ve beni görünce herşey yoluna girer sanıyordum..erken dönmeye karar verdim onada söyledim sevinmek yerine ayrılmak için mi geliyorsun gelmesen daha iyi dedi.tüm geceleri bilgisyar başında geçiriyordum bişey der die..sonra mesajlarımı okuyup cevap vermemeye başladı.sorun ne dedğimde hesap mı vercem dedim.anladım ki ayrılmak istiyor durmadım ben bitirdim ve bana cevabı üzgünüm ama seni sevmedimhiç dedi.. ve şimdi iki gün sonra döneceğim ama karşılaşırsak neler hissederim bilmiyorum??
 
biraz uzun olucak galiba :KK43: yeni bir ilişkiden çıkmış ve eski sevgilimin olduğu sehirden arkama bile bakmadan kaçmıştım.ve bu hikayenin diğer kahramanını yeni gittiğim sehirde konservatuar sınavında görmüştüm konuşmamıştık ama çok etkilemişti beni.sınav sonuçları açıklanmıştı ben kazanmıştım onun adı yoktu listede.yeni bir hayata başlıyordum ara sıra aklıma geliyordu ama bi daha karşılışmıcamızı biliyordum.bir yıl böyle geçti ve ben kalamadım tutunamadım yalnız basıma orada.yurt dışına gitmeye karar verdim ama 4 ay vardı daha gitmeye.bir arkadaşım beni yanına çağırdı istanbula ve gittim okulumu bırakmıştım ama sık sık arkadaşımın okuluna geliyordum.okulda bir gün kolidorda karşılaştık onunla tam bir yıl sonra yeniden..beni tanımadı..sonra sık sık karşılşmaya başladık..film gibiydi herşey..sürekli görüşmye başladık..ben deliler gibi aşık olmuştum biliyodum o da öyle hissediyodu.ama açılamaıştık birbirimize..bir gün bana bişey göstermek bahanesiyle bi yere çağırdı ve bana çok romantik bir şekilde ilanı aşk ettii..biliyordu baştan beri yurt dışına gideceğimi ama seni hep beklyeceğim diye avutuyordu beni..gitmemem imkansızdı.herşey ayarlıydı belliydi vizeyi bekliyordum bitek..ogün yani gideceğim gün geldi çattı ben uçağa gitmek için kapıdan çıkarken bana ağlayark el salladı..içim öyle yanıyordi ki..kendime lanetler yağdırıyordum.onu öyle bıraktığım için bunu ona yasattığım için..biliyordum dönsem o kapıdan sarılsam ona bir daha ayrılamazdım ondan..bambaska bi sehire ayaklarımı bastğımda ona dönmek istedim..günler geçmiyordu her an aklımdaydı..sadece geceleri internetten konuşuyorduk..beni mutlu etmek için sakalar yapıyordu..sonra mesafe engeline takıldı bizimde aşkımız..mesajlar azaldı konuşma süreleri kısaldı..benimle ilgilenmiyordu sürekli yoğunum diyordu beni anlayışsızlıkla suçluyordu.okul yok zaten çalışmıyor tatildi ne yoğunluğuydu bu.anlamıyordum herşey tersine dönmüştü.toparlar gibi olduk ama yine aynı şeyler oldu.onu o kadar çok seviyordum ve özlemekten yorulmuştum ve beni görünce herşey yoluna girer sanıyordum..erken dönmeye karar verdim onada söyledim sevinmek yerine ayrılmak için mi geliyorsun gelmesen daha iyi dedi.tüm geceleri bilgisyar başında geçiriyordum bişey der die..sonra mesajlarımı okuyup cevap vermemeye başladı.sorun ne dedğimde hesap mı vercem dedim.anladım ki ayrılmak istiyor durmadım ben bitirdim ve bana cevabı üzgünüm ama seni sevmedimhiç dedi.. ve şimdi iki gün sonra döneceğim ama karşılaşırsak neler hissederim bilmiyorum??
Nasil seni sevmedim hic :@
Ya bu erkeklerin kullanma klavuzu yapsinlar arkadas ya. Birde bize diyorlar kadinlari anlamak cok zor diye. Kendileri bastan arizali beyaz esya gibiler. Ustelik klavuzsuz:/
 
gerçekten onları anlamak çok zor..off henuz daha görmedim onu ama heran karsılalırız diye de aklım çıkıyor
 
Back
X