Uzaktan evlilik

gloriaedmu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Merhabalar 3 senedir iş dolayısıyla eşimle uzaktan bir şekilde yaşıyoruz çok kavga ediyoruz sizce bu değişir mi yan yana geldimizde?

Merhabalar 3 senedir iş dolayısıyla eşimle uzaktan bir şekilde yaşıyoruz çok kavga ediyoruz sizce bu değişir mi yan yana geldimizde?
Evlenmeden önce bu şekilde yaşayacağınız belli miydi? Belirli sebeplerden ötürü belirli süreli ayriliklar olması kabul edilebilir belki ama hiç mi bir araya gelmiyorsunuz anlamadım. Siz nerdesiniz eşiniz nerde?

Ne zamana kadar böyle sürecek? Görüşme sıklığınız nedir?

Kavga sebepleriniz ne ? Benim yakın bir arkadaşım da iş sebebiyle yılın büyük bir kısmını eşinden ayrı geçiriyor ama onlar çok iyiler. Hatta bir araya gelince dengemiz bozuluyor bir süre sonra, uzaktan uzağa evlilik daha iyi der hep

Bir arkadaşım var eşiyle ayrı şehirdeler 3 yıldır.Çok samimiyetim yok (mesai arkadaşım)Gördüğüm kadarıyla eşiyle ayrı olmaktan çok memnun Gezip tozuyor şehir şehir .

bizde bir sene ayrı şehirlerde kalmak zorunda idik ama kavga vs olmuyordu. kavganın uzak veya yanyana ile olma durumu yok bence ama yan yana olunca tam olarak evlilik oturuyor o bir gerçek. siz kavga sorunalrınıza odaklanın ilk basta

Ayrı kaldığınız için kavga ediyorsunuzdur belki de.

Depremden dolayı ayrı kalmak zorunda kaldık eşimle. Üstelik bir yaşından küçük bebeğimiz vardı. Ay çok zordu ayrı olduğumuz için hep tartışırdık. İkimiz de düzenimize aşırı bağlı insanlarız. Yani karakterlerimiz düzensizliği kaldıramıyordu. Kimisi de takmaz. Ayrı olmayı dert etmez pek.

ben aynı eve giremeden atandım herşeyden kavga çıkıyor

yan yana geliyoruz ben tatillerde gidiyorum
Hayir kastettigim kisa birlesmeler degildi, atiyorum 5 yillik evlisinizdir ilk 2 yili biraradadir daha sonra ayri düşmüşsünüzdür.

O zaman derdim ki ilk 2 yil iyiydiyseniz, birlesince yine duzelirsiniz ama su an elimizde duzeleceginize dair veri yok, kiyaslama yapamadim.

Maalesef öyle bir zaman olmadı evlilikte keramet var derler evlendim atandım aynı evde bile bulunamadık doğru düzgün

Kamu spotu: Mesleğiniz icabı atanmanız gerekiyorsa bunu gerçekleştirmeden ya da mesleki anlamda kalıcı bir karar vermeden evlenmeyin mümkün mertebe. Sabredip beklemenizden başka çare göremedim

Kamu spotu: Mesleğiniz icabı atanmanız gerekiyorsa bunu gerçekleştirmeden ya da mesleki anlamda kalıcı bir karar vermeden evlenmeyin mümkün mertebe. Sabredip beklemenizden başka çare göremedim
Kesinlikle altıma imzamı atarım

`