Uzaktan ilişki-internetten tanışma. Yardım

İsteyen seven insan, gelir o izinde, bir kısmını aileme , bir kısmını yaza ayırıyorum demez. Sevmekle alakası yok bu kişinin, hayatında biri olmadığı için, telefonla boşluk dolduruyor sadece.

1 kez gorunce bile guvenebilirsin belki ama bu hikayedeki adam oyle biri degil

Kişi asker gibi hissettim değilse de polis.İzni belli olmayan ,kendisi net olmayan adama gönlünü kaptırıp kör kütük aşık olmadan yol ver gitsin derim.

Eğer kendi net olsaydı sana da planları içinde yer ayırırdı.

Başka şeyler yazacaktım ama gerek yok sanki ,sen ayrılmadan o ayrılabilir her an

Ortada bi ilişki yokki
adam arkadasını cepte tutuyor sıkılınca yazısmak icin
Ama arkadasını zerre sevmiyor zerre deger vermiyor
Yanına geldiginde ücgün herşeyi yasadıysa arkadasın adam belki doymus alacagını almıs bile kabul ediyor olabilir kendini
Erkekler icin mesafe emin ol hic bişey hele bide izin zamanı oluyor ve ay yok aileme gitcem tatile gitcem diyip gelmiyor

O kişiden uzak durmanda fayda var ve seni yedekte tutuyor ne yazıkkı.Burda yorum yazan kişileri dikkate alsan iyi olur

İletişimi kesmeyi denesen?
Kaçan kovalanır olayına dönecek mi bakalım. İstiyorsa seni kaybetmek istemez.
En net böyle anlayabilirsin.

Arkadaşının sevgilisi eğer çalışıyorsa bir işi varsa beklemek için bir sebebi yoksa ve buna rağmen gelip gormuyorsa o adama cokta umut baglamasin tavsiyem bu. Ve erkekler uzaktan ilişki yaşadıklarında bunu bizim kadar ciddiye almiyolar. Muhtemelen arkadasiniz kadar aşık değil karşıdaki adam. Kaybetme korkusu da yok bu sebeple elinde tutmaya devam ediyor ama.ileriye yönelik bir adım atmıyor. Söylediklerim adamin gelmemek icin bir sebebi yoksa gecerli. Varsa mantıklı bi sebebi o zaman durum degisir. 2 gününü sevgilisine ayiramayacaksa tatile gitmeyi tercih ediyorsa bence zaten bu ilişkinin sonu kötü biter. Fazla bağlanmasın dediğim gibi

Yani sadece 1 kere gorustuyse yuz yuze o 3 gunluk sure zarfinda, 1 senesini arkadasinizin o cocuga baglamasina uzuldum.

Ne iliskiler war mesefeli, ama surekli gorusup, bulusup sonunda evlenen.

Bu arkadasimiz istese mutlaka gelirdi, benim esimde polis, 1 senede okadar da yogun tempo calismiyorlar, mutlaka tatilleri oluyor.
Istese gunu birlik gelir gider.

Arkadasinizi sevdigini zannetmiyorum, zaten yillik izninin 2 gununu bile ayirmayip planlarini yapmis, onun gorustgu birileride wardir, gorev yaptigi sehirde de.
Yoksa bukadar dayanamayip 1 sene icinde kac defa gelirdi..

Yedeklerrr yedeklerr yedeklerrr... Koca tatili aileye ve tatil yapmaya ayırıyorrr ama kız arkadaşa gelemeyedebilirim deniyorrr. Canımız isteyince yazılıyorr.Meali; bayan x sen bana bi fazla yaklaşma hoop orda dur,amaa geride kaçma sana ihtiyacım olduğunda varlığınla beni tatmin edersin.Haa diğer asil veya yedeklerim bir gün olmazsa eğer sen oyunda bana yardım edersin.Kendimi hepten kızsız bırakmak istemem ama kendini hayatımda önemli yere sahipte zannetme diyorr.Sevgili(!)ye bir kulübe vermiş sen kulübende bekle diyor.ıslık çalarsam çık çalmazsam orda kalacaksın.diyor
Kulübe ıslık falan? Hiç hoş tabirler değil.

Kendinize yapılan muamelenin tam karşılığı böyle.Neden zorunuza gitti? Tepki vermeniz gereken şey adamın sizi koyduğu konum.Canı istediğinde arayan birine tepki vermelisiniz benim benzetmelerime değil.Birilerini kaybetmemek için verilen tavizleri de hiç anlamam zaten.Evli hanımları bu kategoriden uzak tutuyorum o apayrı bir durum çünki.Neysee,Siz devam edin o zaman adam size aynılarını yapsın dursun bize ne?

Arkadaşına açıkça arkadaşından daha önem verdiği başka şeyler olduğunu vurgulamış eğer çok isteseydi mesafe falan dinlemez 100 kere çıkar gelirdi.Pişman olurum algısını anlayamadım yalnız çevrenizde bir insan değil ki bu tanımıyor etmiyor ortada bir emek yok bulunmaz hint kumaşı mı ne için pişman olacak ? Bence daha fazla kendisini üzmesin.

Back
X