uzaktan ilişki

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,soru bir arkadaşım içindi.Evet onlar yürütmeye müsait karakterler,ben asla yapamazdım:)Ben de yapabileceklerini düşünüyorum,arkadaşım da sevgilisi de çok kıskanç değiller,nişanlılar zaten.Geldiklerinde de evlenirler inşallah,çok sağ olun :KK36:

Valla benim bir komsum vardı. Gökçe abla ne iyi kızdı. 6 yıl uzaktan ilişki yaşadı. 2 ayda bir 3 ayda bir gorustuler bazen. Geçen hafta nisanlandilar Olunca oluyor.
Biz de nerdeyse 2ayda bir gorusuyoruz gecen yil sozlendik, bu sene nisan ve dugun hazirliklari derken gecti koskoca 4yil:)

arkadaşlar sizce uzaktan bir ilişki yürür mü? 5 yıl ve çok sık yüzyüze görüşülmeden. belki daha önce açılmıştır bu konu ama kusura bakmayın yeniyim:)
Uzaktan ilişki çok nadir yürür ondada iki kişininde gerçekten karakterli ve birbirini seviyor olması lazım.Gönül bu gözden uzak gönülden ırak.Benim düşüncem bu.Biz yürütememiştik onun yüzünden malesef ki.

Uzaktan ilişki çok nadir yürür ondada iki kişininde gerçekten karakterli ve birbirini seviyor olması lazım.Gönül bu gözden uzak gönülden ırak.Benim düşüncem bu.Biz yürütememiştik onun yüzünden malesef ki.
Valla ben de yürütemem ne yalan söyleyeyim.ama arkadaşım ve sevgilisi karakterli dürüst insanlar,sanmıyorum ki sorun çıksın.Ama katılıyorum gözden ırak gönülden ırak,herkes yapamıyor işte :(

Valla ben yürütemedim sekiz ay sürdü :) herkes evlilik bekledi ama o yurt dışınndaydı sadece bir kere yüz yüze görüştük sonra telefonda hep bir yanlış anlamalar falan bana sürekli ilgili değilsin diyordu ama mesafe uzak olunca hep yanlış anlıyordu beni sonuç olarak ayrıldık :)

arkadaşlar sizce uzaktan bir ilişki yürür mü? 5 yıl ve çok sık yüzyüze görüşülmeden. belki daha önce açılmıştır bu konu ama kusura bakmayın yeniyim:)
Yürür. Bende yürüttun 3 yil çok şükür esim oldu..Ama yazdığımız kadar kolay olmuyor. .cok zor...Ah ah ben bilirim;) Ama oluyor yani sen gidersin o gelir yani gönül istedikten sevdikten sonra bahane..Çünkü "Yaradani da görmekden sevdik aşık olduk,yarattığınımi mi seveemicez..Ama emek emek emkkk bolcada sabir gerek tukendigin anlar olsada yasicagini yaşıyorsun ne desek bos canım yasayip goreceksin

Kişiden kişiye değişiyor demek ki,dediğim gibi ben de yürütemem tanıyorum kendimi.ama çift olan arkadaşlarım sessiz sakin kendi halinde insanlar ondan diyorum ona da hep seninkinin gözü dışarıda olmaz diye:KK35: hiç belli olmaz tabii insan bu ama bilemedim.:KK22:

yürür neden yürümesin ben de erkek arkadaşımı tam 2 ay boyunca görmedğim zamanlar oldu, bence gayet uzun bir süre. insanlar ayda bir istediği sürece yurt dısında olsa bıle bır araya gelebilir artık goruntulu konusma var hem

10 yıldır ayrı şehirlerdeyiz sevgilimle .
Her zaman görüşemiyorsun ama onunda heyecanı ayrı :)
Her istediğinde buluşunca heyecan bitiyor kısa sürede.
Ama böyle her buluşmada iyice bi özenle ve heyecanla gidiyorsun
Haftaya buluşacağız şimdiden heyecanlıyım kalbim farklı atıyor :KK60:

Back
X