uzaktan ilişki

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
erkek arkadaşımla iki seneden beri birlikteyiz ben üniversite üçüncü sınıftayim açıkçası bi sıkıntım Yok iyi huylu merhametli hep o didiniyo ilişki için çok ilgili biri m ama kpss ye girdi ve atancak puanı çok iyi ilk atama olmazsa ikinci atama kesin. Ama ben uzaktan nasıl yapabilcem hiç bilmiyorum güven sorunum var ne kadar sevsemde koru korune bağlanmadım Hiç insandır hata yapar kazık atar gözüyle baktığım zamanlarda oldu ki ben şüpheci kuruntulu biriyim uzağa gidince nasıl olacak bilmiyorum tavsiyeleriniz tecrubelerinize ihtiyacım var uzaktan ilişki yururmu yürümezmi özellikle ilişkide bi taraf kuruntulu supheciyse eger

Siz guvensizliginizi belli ederseniz ilskinize zarar verir .evet uzaktan uzağa ilişki zor ama aldatacak biriyse yakında da yapar.oyle dusunmeye çalışın zor yine de tabi.ne kadar sure ayrı kalacaksiniz

Bu kadar kuruntuluysan yürümez tabi, hep kavgayla geçer sonra da kuruntuların gerçek olur.

Uzaktan ilişki zor da olsa yürüten var ama sen yürütemezsin gibi geldi sevmiyosun çocuğu belli ki.O da zaten bi yerden sonra didinmez

uzaktan ilişki cok zor oluyor cnm ama sevıyorsanız bırbıırınızı bunu bır ımtıhan olarak dusun. eger hayırsızsa zaten o zaman cıkar meydana

Var bi dört beş yıl rahat en fazla benim atanmam is bulmam derken

Kuruntu şüphe varsa işin içinde ilişkiyi zaten çok çabuk tüketip bitiriyor... Uzakta olunca bir de daha da çok etkileyecek daha fazla etkisi olur sanırım. Çok yıpranırsınız sonra da biter gibi geliyor. Hep o didiniyor ilişki için demişsiniz ama inanın bir yere kadar didinecek sonra salacak o da...

Ben sevmem uzak iliskiyi. Gorup konusmadiktan sonra ne anladim bu isten. Uzatmadan ayrilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…