Rüya Yorumları Uzaktan neye benziyor? Anketi de işaretlerseniz size zahmet

Sizce ne?

• Ankete Katılan
    65

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.232
18.149
823
45
Rüyalarımda sürekli küçük bir çocuğu evime alırken görüyorum kendimi. Çocuklar değişiyor. Bir degil iki degil belki 50 etti bugün de annesi görmezken birini alıp götürdüm kaçırdım yani, çocuğun yüzünde morluklar vardı kurtarma ic güdüsüyle. Öyle olunca artık dedim noluyoruz hakikaten ordan bakınca ne gibi geliyor bu size. Ben hayatta çocuk istemeyen biriyim. Sorumluluk almak bana gore degil rahatim bozulsun istemem cunku korumam gereken canlilara karşı evhamliyimdir hayatim oyle geçsin istemem. Vücudum bozulsun istemem. Hayatimda biri yok su an. 6 ayda evlenenlerle dalga geçerim büyük mu konuştum acaba gördüğüm "aa bu fena değilmiş" dedigim ilk insanla evlencem mi nolacak :) biyolojik saatim mi geldi geciyor kendimi çözemedim. Siz çözebilirsiniz belki...

Rüyalarımda sürekli küçük bir çocuğu evime alırken görüyorum kendimi. Çocuklar değişiyor. Bir degil iki degil belki 50 etti bugün de annesi görmezken birini alıp götürdüm kaçırdım yani, çocuğun yüzünde morluklar vardı kurtarma ic güdüsüyle. Öyle olunca artık dedim noluyoruz hakikaten ordan bakınca ne gibi geliyor bu size. Ben hayatta çocuk istemeyen biriyim. Sorumluluk almak bana gore degil rahatim bozulsun istemem cunku korumam gereken canlilara karşı evhamliyimdir hayatim oyle geçsin istemem. Vücudum bozulsun istemem. Hayatimda biri yok su an. 6 ayda evlenenlerle dalga geçerim büyük mu konuştum acaba gördüğüm "aa bu fena değilmiş" dedigim ilk insanla evlencem mi nolacak :) biyolojik saatim mi geldi geciyor kendimi çözemedim. Siz çözebilirsiniz belki...
Öylesine oy verdim ama ben rüyalara pek de anlam yüklemiyorum artık.
Eskiden çok yüklerdim. Bence hiçbir anlamı yok. 2 kere tesadüfen üst üste görünce kafanıza takmışsınızdır ve görmeye devam etmişsinizdir

Ben kafayı yemişsin sen şıkkını seçtim. Aslında üstün açık kalmış olanı seçmek isterdim ama yoktu
Kafanıza fazla takıyorsunuz. Biyolojik saatiniz gelmiş mi bilemem ama sanki evlenmeliyim korkusu yaklaşmış gibi :D

Öylesine oy verdim ama ben rüyalara pek de anlam yüklemiyorum artık.
Eskiden çok yüklerdim. Bence hiçbir anlamı yok. 2 kere tesadüfen üst üste görünce kafanıza takmışsınızdır ve görmeye devam etmişsinizdir

İki değil işte aylardir benzer rüyalar görüyorum. Baska rüya gormuyorum hatta. Bu gece hangi çocuğu alcam acaba diye yatıyorum resmen :KK57:

Bende çocuk düşünmüyorum içgüdüsel olarak bi sevgi hissim yok öncelikle, diğeri ise aynen dediğiniz gibi aşırı evhamlıyım panik atak bozukluğu var zaten, aynı zamanda karamsar bir yapıya sahibim hep kötü şeyler, üzücü şeyler beynimden geçer şu durumun çaresini yıllardır bulamadım gitti. :KK14:

Bence çok düşünüyorsun bu konuyu, isteyenleri, doğranları sen istemediğin içinde rüyana giriyor o yüzden bilinçaltın senin gibi düşünmüyor seçeneğini işaretledim.

Belkide bir çocuğu korumanız altına almanız gerekiyor, gönüllü anne gibi, olabilir mi ?

Anne babanız ayrı mı?

Değil de keşke ayrilsalardı yillaaar evvel. Sürekli tekme tokat kavga eden iki tiptiler. Annemin yüzünden. Hiç alttan almayan, hep kendi istegi olsun isteyen bir kadın. Şimdi yaslandilar hoş bagirmaya mecalleri yok :)

Belkide bir çocuğu korumanız altına almanız gerekiyor, gönüllü anne gibi, olabilir mi ?

İsterim aslında onu, gerçek hayatta da istediğim oldu. Ama kendimi zor gecindiriyorum bir de evhamli olmam yuzunden hayatim boyunca diken ustunde yasamaktan korkuyorum. Tavsanimi bile bahceye koyuyorum on defa inip bakiorum basina is geldi mi diye.

kafayı yemişsini seçecektim de ayıp olmasın dedim :KK70:

şaka şaka :)

bence bilinçaltı bir durum bu.hani çocuğun olsun istemiyorsun ya demek ki bu rüyalarına da yansımış.normal,olabilir.

ama senden hiç de fena bi anne olmazdı hani,özellikle koruma iç güdüsüyle çocuğu rüyanda bile sahiplenmişsin :)

Rüyaların haberci olduğuna inanırım ama başkasına yorum yapamam :D Kendi rüyamı da kendim yorumlarım hep.

Ben de ikidir hamile olduğumu görüyorum(7 aylık kızım var), kafama huniyi takarım herhalde :)

kafayı yemişsini seçecektim de ayıp olmasın dedim :KK70:

şaka şaka :)

bence bilinçaltı bir durum bu.hani çocuğun olsun istemiyorsun ya demek ki bu rüyalarına da yansımış.normal,olabilir.

ama senden hiç de fena bi anne olmazdı hani,özellikle koruma iç güdüsüyle çocuğu rüyanda bile sahiplenmişsin :)

Ah teşekkür ederim de beni bitirir herhalde surekli napti nerde demek, hos annelik de böyle bir sey sanirim zaten.

O kafayı yemişsini isaretleyenleri tek tek tespit edicem :D şaka bir yana elinize sağlık arkadaşlar. Devam devam :KK28:

Ah teşekkür ederim de beni bitirir herhalde surekli napti nerde demek, hos annelik de böyle bir sey sanirim zaten.

ben de senin gibiyim ve hayatımda yaptığım tek delilik anne olmak :)

dediğim gibi senin bilinçaltın sana oyunlar oynuyor bak sen çeşitli nedenlerle çocuk istemiyorsun ama iste lütfen modunda :)

Rüyaların haberci olduğuna inanırım ama başkasına yorum yapamam :KK70: Kendi rüyamı da kendim yorumlarım hep.

Ben de ikidir hamile olduğumu görüyorum(7 aylık kızım var), kafama huniyi takarım herhalde :)

Bence de olmasın en az iki yıl bekleyin :) kolay kolay itibar etmem ruyalara ama sürekli olunca tuhaf olmaya başladı.

eğer titiz, prensipli, hafif otoriter ve çoğunlukla çatlak bir anne isen antidepresanlarda çocuklarından biri oluyor bir süre sonra :27: şık olarak ilk 3 şıkkı işaretleyebilseydim iyiydi ama tek şıkka izin vermişsin :27:

Back
X