Rüya Yorumları Uzaktan neye benziyor? Anketi de işaretlerseniz size zahmet

Sizce ne?

• Ankete Katılan
    65
Bence de olmasın en az iki yıl bekleyin :) kolay kolay itibar etmem ruyalara ama sürekli olunca tuhaf olmaya başladı.
Sana bi hikaye anlatıp bunalıma sokayım mı hahahaha

hani vardır ya böyle tipler benim gaynımda da söyle olmuştu diye :D

Allah isteyene versin inşallah, kendini bilen insanı severim

eğer titiz, prensipli, hafif otoriter ve çoğunlukla çatlak bir anne isen antidepresanlarda çocuklarından biri oluyor bir süre sonra :KK53: şık olarak ilk 3 şıkkı işaretleyebilseydim iyiydi ama tek şıkka izin vermişsin :KK53:

sen nerden biliyosun çatlak annelerin durumunu acabağğ :p

eğer titiz, prensipli, hafif otoriter ve çoğunlukla çatlak bir anne isen antidepresanlarda çocuklarından biri oluyor bir süre sonra :KK53: şık olarak ilk 3 şıkkı işaretleyebilseydim iyiydi ama tek şıkka izin vermişsin :KK53:

Ya valla düşündüm birden fazla şık işaretleme koysam mi diye ama kimse öyle yapma geregi duymaz demistim sonra marjinal çıktın belki de sen :)

Seçeneklerin hiç birisi değil bana göre.Birbiriyle alakasız rüyalar görmen günlük olaylar,yada izlediğin film gibi vs. etkilendiğin şeylerdir.Fakat Sürekli aynı rüyaları görüyor olman tamamen bilinçaltınla ilgili bir durumdur.Çocuk görüyor olman senin illaki çocuk istediğin anlamına gelmez.Rüyanın anlamlandırılabilmesi için senin hayatına dair bilgiler gereklidir.Belki de gördüğün çocuk sen olabilirsin.Kısacası aynı tarz rüyalar için hayatını ve gördüğün rüyaları anlatman gerekir.

Rüyalarımda sürekli küçük bir çocuğu evime alırken görüyorum kendimi. Çocuklar değişiyor. Bir degil iki degil belki 50 etti bugün de annesi görmezken birini alıp götürdüm kaçırdım yani, çocuğun yüzünde morluklar vardı kurtarma ic güdüsüyle. Öyle olunca artık dedim noluyoruz hakikaten ordan bakınca ne gibi geliyor bu size. Ben hayatta çocuk istemeyen biriyim. Sorumluluk almak bana gore degil rahatim bozulsun istemem cunku korumam gereken canlilara karşı evhamliyimdir hayatim oyle geçsin istemem. Vücudum bozulsun istemem. Hayatimda biri yok su an. 6 ayda evlenenlerle dalga geçerim büyük mu konuştum acaba gördüğüm "aa bu fena değilmiş" dedigim ilk insanla evlencem mi nolacak :) biyolojik saatim mi geldi geciyor kendimi çözemedim. Siz çözebilirsiniz belki...

ben rüyalara inanırım
ve okuduklarımdan bildiğim kadarıyla tekrarlayan rüyaların mutlaka bir anlamı vardır ve birşeylere işaret ederler, üzerlerinde durulmaları gerekir
yine bildiğim kadarıyla rüyada görülen çocuklar "çocuk" anlamın gelmez, haber veya bir gelişme anlamına gelir
ve genellikle erkek çocuklar olumlu haberlere, gelişmelere işaret eder
kız çocuklar ise rüyaya göre farklı anlamlara gelir
tabi ki bu işin uzmanı değilim fakat bence, eğer çocuklar erkekse, olmayacağını düşündüğünüz bir olay için olumlu haber alabilirsiniz...:KK73:

ben rüyalara inanırım
ve okuduklarımdan bildiğim kadarıyla tekrarlayan rüyaların mutlaka bir anlamı vardır ve birşeylere işaret ederler, üzerlerinde durulmaları gerekir
yine bildiğim kadarıyla rüyada görülen çocuklar "çocuk" anlamın gelmez, haber veya bir gelişme anlamına gelir
ve genellikle erkek çocuklar olumlu haberlere, gelişmelere işaret eder
kız çocuklar ise rüyaya göre farklı anlamlara gelir
tabi ki bu işin uzmanı değilim fakat bence, eğer çocuklar erkekse, olmayacağını düşündüğünüz bir olay için olumlu haber alabilirsiniz...:KK73:

Hayatım aynen olumlu haber aldım olmayacağını düşündüğüm bir işten. Ama gördüğüm çocuklar genelde kız çocuğu :D

biyolojik saat bu değil
3. işaretledim

ankete gerek yok bilinçaltın senin gibi demiyor besbelli. sonuçta rüyalarda bilinçaltımızdakileri yaşarız.
yaşın kaç??

Her ruya anlamlidir diye bir kaide yok ki. Ayrica buyuk konusmayin insanlarla dalga gecmeyin bence. Buyuk konusulunca basa geliyor genelde. Ruyanizi da herkese anlatmayin boyle, nasil tabir edilirse oyle cikar derler.

Hayatım aynen olumlu haber aldım olmayacağını düşündüğüm bir işten. Ama gördüğüm çocuklar genelde kız çocuğu :KK70:

oooooooooo kıyısından köşesinden de olsa tutturmuşum yaw:rolleyes:
hadi hayırlı olsun güzel haberin Hoppa

Bence cocuklara yapilan kötü icerikli haberlerden etkileniyorsunuz ondan..

Ya üstünüz açık kaldı yada tv de veya etrafta şiddete maruz kalan çocuklar falan mı gördünüz ki..

Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır bence. Ve sizin bilinçaltınız da sizin gibi düşünmüyor. Çocuk istiyorsunuz :anneadayı::KK48:

Bence senin içindeki yaralı çocuk olabilir gördüğün. Ben öyle hissettim. Ve bazı baskıladığın şeylerle ilgilenmeni istiyor olabilir. Baskılanmış bazı duygular, düşünceler, hisler... Bilinçaltının derinliklerine bir yolculuk yapman için bir çağrı gibi geldi bana=)

Back
X