Gitar öğretmenim demişti
Onun bir öğrencisi varmış boyu ile ilgili sürekli sıkıntı çekiyormuş ergenliği durmasına rahmen hocam ona her sabah kalktığında parmakların üzerine çıkıp elma armut mu ne toplar gibi yapmasını söylemiş yatağın üzerinde
Öğrencisi yapmış ve uzamış bana öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum belki yardımı olur
Gitar öğretmenim demişti
Onun bir öğrencisi varmış boyu ile ilgili sürekli sıkıntı çekiyormuş ergenliği durmasına rahmen hocam ona her sabah kalktığında parmakların üzerine çıkıp elma armut mu ne toplar gibi yapmasını söylemiş yatağın üzerinde
Öğrencisi yapmış ve uzamış bana öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum belki yardımı olur
Valla ben bu sene emin oldum benim beslenme düzenim aşırı etkiliyo beni.Mesela okullar varken çikolata çok yerdim öğle araları hep ekmek arası zaten..yaz tatili gelince diyete başladım doğru düzgün beslendim ve jillian michaels egzersizleri yapıyorum boyum 2 cm uzamış okul kapandığından beri :))) 157 ydim 159 olmuşum çok mutluyum :)) keza geçen senede aynısı oldu yazın diyet yapmıştım yine boyum 2 cm uzamıştı yani bilemem her insanın vücudu farklı benim vücudum için beslenme çok önemli senin içinde öyle olabilir.
Yatakta düz yat, ayaklarını karnına çekip yatma huy edin bunu. Bu çok önemli.
Epzersiz yap kasların esnesin.
Basketbol voleybol vs oyna fırsat buldukça.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi