Uzamış sarılıkla başımız dertte :((

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
31
Arkadaşlar bebeğim 29 günlük 3. Kez fototerapi aldık 11-12 lere dusuruyolar. 3 kez de her hastaneye geldiğimizde 17 - 18 lere çıkmış oluyor. Terapiyle düşüyor sonra yine yükseliyor. Bütün tahlilleri yapildi sorun çıkmadı. universitede yapilanlar tahliller yapılmadı sadece. Sizin bebeginizde de böyle bir durum oldu mu duyumunuz bilginiz var mi nolur beni biraz olsun rahatlatin. Simdi son fototerapiyi olduk deger 12ydi bakalım kaca dusmus olacak. Allah'ım sen bizleri evlatlarimizla sinama.

14e kadar normal sayılır.
Iyi beslendiğinden emin misin? Emiyor mu? Süt kanalların tıkalı olup olmadığına bir bak. Bebek emer ama boş çeker bir müddet sonra yorulur, uyur. Sen de doydu sanırsın. Ona bak, takip et. Onun dışında mama takviyesi ve her 2-3 saate bir karın doyurmasına bak.

Canım surekli tartiyolar 3 kilo doğdu suan 4 kilonun üstünde beslenmesinde bir problem yok

İki oğlumda uzayan sarılık oldu büyük oğlum 2’5 ayda normal rengine döndü ama biz bi gecechastanede yattık 19 su değer ilk 7gn önemli sonrasında sıkıntı olmaz demişti doktor ikinci oğlumda yanlış biliyorum ama şerbet verdikle çay kaşığı azbişey şekerli su onda hastaneye yatmadık 35 günde atlattı

Canım inan hic renginde degilim ben düşüp tekrar yukselmesine takmış durumdayım. Isterse 3 ayda gecsin ama düştüğünü göreyim artik. Kan hastalığı var mi ona bakilacakmis allah'ım korusun

Benim bebeğimin 3,5-4 aylıkken geçti sarılığı. Anne sütü sarılığı dendi. Fakat emzirmeyi asla bırakmayın dendi. Gözleri, damakları, burnu sapsarıydı.

Back
X