Saç Uzatma Yöntemleri uzamışmı birde siz bakın kızlar(resimli) :)

canım uzama olup olmadığı pek anlaşılmıyr. çünkü ilk resimde saçın dışa doğru fön çekilmiş. ikincisinde ise düz fön... anlayamadım bensengözlerimebaksanab

canım bende pek anlayamadım ilk fotonda düz fön olsaydı daha net anlaşılırdı... Ama her iki resimde de aynı gibi...

dogru ama duz fon cekmemısım o gun ya uff sınır oldum heee :sinifsinif:

ilk bastaki fotoda daha cok ve uzunmus gibi gozukuyo nedense =)

evet ya ilk foto da daha uzun görünüyor o da senırım fönün etkisi yani dışa doğru çekildiği için ...

Ya birşey sorucam..
Sitede bu saç mevzusu çok fazla.
Nedir bu acilen saç uzatma isteği?

Kestirmeyin uzar elbet..

Yani 1 ayda şu kadar olmalı diye niye kasıyorunuz kendinizi anlamadığım için soruyorum..??????

Ya birşey sorucam..

Kestirmeyin uzar elbet..

Yani 1 ayda şu kadar olmalı diye niye kasıyorunuz kendinizi anlamadığım için soruyorum..??????

Dikkatinizi cekerim, bu forumda hep farkli ve yeni seyler merak ediliyor, hepsini sacma bulup birbirimize saygi duymazsak forum ahalisi olarak gecinmemize imkan yok.. bi adminden boyle bi yorum almak cok sasirtici dogrusu.

Normal ve saglıklı bir sac zaten ayda 1 veya 1,5 cm arası uzarmıs..
Benim düzlestiriciden ve orialden nasibini alan saclarım bile ayda 1 cm mutlaka uzuyor benim amacım küt olan saclarımı kısa sürede belirli bir boya getirmek

Ya birşey sorucam..

Kestirmeyin uzar elbet..

Canım kesilmeyen sac bir yerden sonra uzamıyor yada az uzuyor..
Tabi dıs etkenlerede baglı..
Benim gibi renk meraklısı bir insan nasıl kestirmesin ki saclarını anlayacagınız burda olan insanlar ya kuaför gazabına ugramıs yada kimyasal islemlerden dolayı kestirmeye maruz kalmıslar benim amacım normal uzamasından biraz daha fazla uzaması yoksa bu küt kafam nasıl toparlanıcak:gitme:

kısalmış gibi göründü desem valla anlaşılmıyo aksine kısa gördüm valla billa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…