• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzatmalı sevgilim evleniyor

Bana kalırsa, evleneceğine göre onun başkasıyla bir ilişkisi olmuş. Ynai sizi aldatmış. Tavsiyem boşverşn. Yolunuza bakın. Belki karşınıza daha iyi birisi çıkacak

Kızlar kimseye anlatamıyorum ailem konuşmayı kestik sanıyor arkadaşlarım da öyle ama ara sıra sürekli konuşuyorduk. Bir haftadır konuşmuyoruz doğru düzgün. Bugün girdim whatsapptan anneme kadar engellemiş. Kardeşimden aradım sana açıklamam gerekirdi ama evleniyorum diyor. Şok oldum hala da bunun şokunu yaşıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapacağım

Her yerden engelleyip önüne bakacaksın... Dua edeceksin Allah ahlaklı kişilerle karşılaştırsın diye

Delimisin kurtulduguna sukret sen daha iyilerine layiksin uzulme 🙏🏻Ya seninle evlenip devam etseydi konusmaya daha kotu ya

ne zannediyorsun anlamadım ki senden iyisini bulmuş direk evleniyor işte. senden iyisi derken yanlış anlama onun açısından senden iyisi

Size bunu yapmış olması sizin değersiz olduğunuzu göstermez öncelikle yapmanız gereken şey bunu aklınızdan çıkarmak :) Sonra mutlaka önünüze bakmalısınız onu takip etmek, hele hele evleneceği kişiyi araştırmak sizi daha çok üzer. Büyük ihtimalle onun nesi vardı da benim yerime onu seçti diye düşünüyorsunuz şu anda, ama böyle birşey yok o nedenle o kızı takip ederek değerli vaktinizi boşa harcamayın. Bu tip durumlarda duygularınızı, hislerinizi resimle dışarı atmayı deneyebilirsiniz emin olun çok faydasını göreceksiniz. Sonra dışarı çıkın ayrıntıları farketmeye çalışarak fotoğraf çekin, çünkü şu anda duygularınız yoğun olduğu için normalde farketmeyeceğiniz pek çok şeyi farkedeceksiniz, bunlar da size güzel fotoğraflar olarak dönecek. Sonra bir de bakmışsınız iyileşmeye başlamışsınız. Bir de şunu unutmayın buna üzülmüş olmanız sizin zayıf olduğunuz anlamına gelmez, sonuçta robot değil duyguları olan insanlarız :))

Back
X