Kızlar merhaba. Uzun süredir kendimi yiyip bitirdim. 5 yıllık sevgilim var. 1 yıldır bana karşı çok ilgisiz. Resmen takmıyo beni. Son 3-4 aydır sürekli plan yapıyorum buluşalım falan hep isteksiz geri itiyo beni. Çok ağladım neden benle vakit geçirmek istemiyo diye. Arayıp sormuyo. Lütfen ara beni üzülüyorum diyorum gene aynı aramıyo hep ben arıyorum. Geçen bi evlilik teklifi gördüm aa ne güzel dedim. Saçmalama tabiki yapmıcam böyle şeyler çok beklersin dedi. Ve en son ki kavgada kii gerçekten gereksiz bir kavgaydı. Moreli bozuktu anlatmasını istedim merak ettim ısrarla aradım bana bağırmaya başladı ordan kavga çıktı. O kadar ağır laflar ettiki en son küfür etti. Bende sabaha kadar ağladım. Sonra kendime söz verdim artık izin vermicem beni üzmesine diye ve o günden sonra barışmadım ayrıyız. Şuan çok pişmanım diye ağlıyo sürekli. Yalvarıyo sensiz olamam ben tamam bidaha olmıcak inan bana diyo. İçim acıyo o yalvardıkça ama inanmak zor geliyo bidaha aynı şeyleri yapmıyacağına. Sanki ara düzelince eski haline geri dönücek diye korkuyorum. Beni seviyor biliyorum ama napmalıyım üzse bile katlanmalı mıyım