• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimde büyü olabilirmi? Bu neyin nesi:(

Kuklamukla

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
69
7
6
35
Denizli
Merhaba kızlar..
Ben kk nın sessiz takipçilerindenim.. Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı diye ama içimde de tutamıyorum artık.. Kafam da hep bir soru.. Ben yeni evlendim 4 ay oldu.. Eşimde iyidir sağolsun çok şükür onunla ilgili hiç bir derdim yok çok seviyorum..
Konuya gireyim.. Benim ilk çıktığım demeyeyim görüştüğüm bir çocuk var dı lisede.. İşte tenefüs aralarında konuşurduk tatillerde okulun bahçesinde falan çocukluk aşkı gibi bişey.. Bir gün bu çocuk bana bir bıçak getirdi küçük çakı gibi bişey üzerinde keçleri kalemle adım yazıyordu. Bu ne dedim al bunu bununla yıkan dedi.. Neden dedim bizim aile de adettir evlenecek gençler bunu götürür sevdiği kıza dedi ama dikkat et üzerindeki yazı silininceye kadar yıkan dedi.. Bende o zamanki aklımla aldım onun la yıkandım.. Hiç bir artniyet aramadım.. Aslında hoşumdan gitti benle evlenecek kadar beni seviyor ne güzel diye içten içe sevindim:/ sonra verdim bu çakıyı ona yıkandım tamam dedim..
Üzerinden 10 gün geçti ayrıldık durup dururken... O kadar üzüldüm ki hayatımın 5 yılı o kadar kötüydü ki her yönden hatırlamak bile istemiyorum unutamadım kimseyi sevenedim güvenemedim kötüydü çok kötü...
Annesi benimle olmasını istemiyor du hep ayrıldiyordu ona o da bırakmıyordu beni.. Ailem onlara göre değilmiş onlar zengin biz fakirmişiz biz onlara yakışmazmışız bu sebeb beni istememesinin ..
Şimdi diyorum acaba bu kadın bize büyümü yaptı acaba?? Aslında inanmam böle şeylere ama şimdi şimdi düşündükçe diyorum o çakı ne alakaydı.. Neden hangi amaçla yıkandım onunla.. Sonraki 5 yıl iki yakam bir araya gelmedi nete elimi atsam kurudu resmen:((
Şuanda da eşimi işten çıkardılar çok iyi bir pozisyonda çalışıyordu.. Zor günler geçiriyoruz.. Aklıma geliyor arada acaba benim üzerimde bir büyü olabilir mi diye.. Düşünmeden edemiyorum.. 8 yıl geçti üstünden.. Eski sevgilimi düşündüğüm Yada unutamadığından değil arkadaşlar nolur yanlış anlaşılmasın .. Aranızda böle bişey daha önceden duyan var mı?? Böyle bir adet bilen?? Inlallah vesvese yapıyorumdur..:(( şimdiden sağolun kızlar...

ben hiç duymadım öyle bişey zaten çocukluk aşkıymış nasibindede o yokmuş eşini işten çıktı ama yeni bi iş bulabilir kafana takma böyle şeyleri hayırlısı de geç bence

ben hiç duymadım öyle bişey zaten çocukluk aşkıymış nasibindede o yokmuş eşini işten çıktı ama yeni bi iş bulabilir kafana takma böyle şeyleri hayırlısı de geç bence

Aslında öle canım da ara ara aklıma geliyor işte oldum olası korkarım büyüden falan Allah muhafaza:( işte insanın aklı bulanıyor bi kere.. Dediğin gibi hayırlısı canım sağol...

valla bılemıyorumkı hıc alakam yoktur bu buyu ıslerıyle..
böyle bıseyı yapmışta olabılırler,uydurma bıse de olabılır..

ama evde veya kısılerde buyu varsa bunu bozan bazı yöntemler var sanırım..
duyuyorum sağdan soldan..

mısal ben yenı evlıydım,halam geldı bıze dedıkı,kızım ne olur ne olmaz
yenı evlısın,ıyı var kotu var..sen 7 yasından kucuk bı erkek çocuğunun çişini dıs kapının eşiğine dök
kocan eve gırerken mecbur ustunden atlar..
bıse varsada yok olurmuş..:53:
ben sasırdım,kocamla aram zaten ıyıydı..yınede yaptı halam..vesveselı bı kadındır:1:
bız hala aynıyız..mutlu mesut:16:

Back
X