• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzerime sıçrayan bu pislikten ne zaman kurtulcam

Mor hayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
136
64
98
34
Merhaba sevgili hanımlar
Daha once de konu açmıştım 3 ay oldu nişan atalı annem bugün o ailenin komşusu olan bir kadın vardı onu görmüş kadın da anlatılana göre dedikodu seven bir tip anneme demişki benim eski pisligin ablası komşularına herkese sağda solda iyi ki bitti ben çok seviniyorum en başından beri istemedim zaten gibi şeyler anlatıyormus allahın delisi asıl ben onlardan ve onun gibi psikolojisi bozuk bir şeytan dan kurtulduğum için seviniyorum ama bu lafları duymak sinirimi bozdu bu arada onlarla hemen hemen aynı mahalle de oturuyoruz malesef.
Biliyorum takmamaya da calisiyorum ama olmuyor nolur bana destek veren bişeyler yazın ağlamak istemiyorum o lanetler için...

Dedikleri umrunda olmayacağı zaman kurtulmuşsun demektir. Hâlâ onu ciddiye aliyorsun, aşk nefrete dönmüş, nefret zamanla yok olup yerini hissizliğe birakacak. Başka konulara odaklan, iyi-kotu neyi varsa unut, aklina getirme.

Böyle şeyler konuşulur bi süre .
Ama zamanla dedikodu yapacak başka şeyler bulurlar unutulur .
Hayatınıza bakın , kendinizi üzmeyin .

Sakın canım sakın ağlama , herkes boş boş konuşmaya bayılır zaten ...

Önemli olan doğru zamanda kurtulmuş olman , hiç önemli değil , zaten karakterli olsalar ileri geri konuşmazlar ...

Bunlara kulaklarınızı tıkayın , elalemin dediği hayat boyunca bitmez...

nefret bıle ona besledıgın bır duygu cnm ... hıcbıse hıssetmıceksın ona karsı. ıyıkı bıtmıs dıyecegın olumlu yonlerı gör ve etrafa takılma. agzı olan konusuyor klasık bı deyımle ama gercektende ole degıl mı. canları sıkılıyor kultursuzlukten salakca cahılce dedıkodu yapıolar işşizler. salla gıtsın. demekkı onlar pısman olmuslar kı ıcten ıce aslında hala senı konusuyorlar :KK24: sakın sakın aglama göz yasına yazık!

Seninle yakın tarıhlerde nişanımız bozulmuş ben görmüyorum görmemek için şehir değiştirdim ama arada insanın aklına geliyor canı yakıyor birde böyle boş boş konusanlar bu süreci atlatmamızı zorluyor sende benim gibi dua et geceçek insallah.

Yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim allah hepinizden razi olsunEn Büyük KK:stop:ağlamak istemiyorum onlar için değmez sabah baş ağrısı ile uyanıp tüm günü stres içinde geçirmeye

Pisliği ne kadar kurcalarsan üstüne bulaşır

Boşver, birileri üzülmeye devam ettikçe o konuşanlar hep var olacaklar.

Ayrıca nişanın üzerinden 3 ay uzun süre. Onlara en güzel cevabı yeni bir nişanla verebilirsin bence:KK68:

Seninle yakın tarıhlerde nişanımız bozulmuş ben görmüyorum görmemek için şehir değiştirdim ama arada insanın aklına geliyor canı yakıyor birde böyle boş boş konusanlar bu süreci atlatmamızı zorluyor sende benim gibi dua et geceçek insallah.
Evet zorlaştırıyorlar çok dua ediyorum zaten Rabbim sesimi duyuyor ve böyle rahatça atlatabiliyorum arkamdan konuşan ablası eminim biz evlenseydik rahat yüzü vermezdi nişanlı iken bile neler yaptı allah yanına bırakmasın ne diyim sorsun hesabını

Pisliği ne kadar kurcalarsan üstüne bulaşır

Boşver, birileri üzülmeye devam ettikçe o konuşanlar hep var olacaklar.

Ayrıca nişanın üzerinden 3 ay uzun süre. Onlara en güzel cevabı yeni bir nişanla verebilirsin bence:KK68:
Aslında dediğin gibi tam bir cevap olur onlara zaten kudururlar eminim :KK49:

Ne kadar basit ve seviyesiz insanlar var.
Sizinle ilgili yapilmis olumsuz bir yorumu nasil aktarabiliyorlar.Ne ayip sey..
Siz dik durun ve sevinin oyle bi aileden kurtuldugunuza.Istemese bile insan hayirlisi buymus der gecer.Yedi mahalleye zaten istemiyordum vs demeye ne hacet..

Canim seni cok iyi anliyorum..
Bende nisan atmıştım. Sonra coookk laflar etti hem kendi hem ailesi cok duydum bunlar ne ki birak sevmedigini sylesin kime ne ? Yssanms bitmis. Bi sure sonra gecip gidiyo takma umursama yeni biseyler bul kendine bi aktivite yada ne bilim biyerde çalış fln kafani mesgul et.cok zor bi durum umursamamya cals cok sukurki en dogru karari verip ayrilmsim bn Ve Rabbim eşim i cimardi karsima. Insallah seninde guzel bi gelecegin olur huzur bulursn:KK68:

Canim seni cok iyi anliyorum..
Bende nisan atmıştım. Sonra coookk laflar etti hem kendi hem ailesi cok duydum bunlar ne ki birak sevmedigini sylesin kime ne ? Yssanms bitmis. Bi sure sonra gecip gidiyo takma umursama yeni biseyler bul kendine bi aktivite yada ne bilim biyerde çalış fln kafani mesgul et.cok zor bi durum umursamamya cals cok sukurki en dogru karari verip ayrilmsim bn Ve Rabbim eşim i cimardi karsima. Insallah seninde guzel bi gelecegin olur huzur bulursn:KK68:
Ne güzel umut verici yazdınız teşekkür ederim tecrübeli kişilerden yorum alınca içim açılıyor resmen

Öyle diyecek tabii. Boşver. Bir de laf taşıyanlar da üstüne ilave ederler insanı üzmek için. O konuyu açanlar hemen" bu konuyu kapatalım lütfen, bizi ilgilendirmiyor diyin" bak o dedikodular nasıl boğazlarında düğüm düğüm oluyor.

Merhaba sevgili hanımlar
Daha once de konu açmıştım 3 ay oldu nişan atalı annem bugün o ailenin komşusu olan bir kadın vardı onu görmüş kadın da anlatılana göre dedikodu seven bir tip anneme demişki benim eski pisligin ablası komşularına herkese sağda solda iyi ki bitti ben çok seviniyorum en başından beri istemedim zaten gibi şeyler anlatıyormus allahın delisi asıl ben onlardan ve onun gibi psikolojisi bozuk bir şeytan dan kurtulduğum için seviniyorum ama bu lafları duymak sinirimi bozdu bu arada onlarla hemen hemen aynı mahalle de oturuyoruz malesef.
Biliyorum takmamaya da calisiyorum ama olmuyor nolur bana destek veren bişeyler yazın ağlamak istemiyorum o lanetler için...
Ne yazık ki böyle insanlarda aşağılık kompleksi vardır ve hayatlarına yeni bir kompleks alana dek de sizi evirip çevirmeye devam ederler.

Duymayacak, görmeyecek ve mümkün oldukça ortak çevre kullanmamaya çalışacaksınız.

Öyle diyecek tabii. Boşver. Bir de laf taşıyanlar da üstüne ilave ederler insanı üzmek için. O konuyu açanlar hemen" bu konuyu kapatalım lütfen, bizi ilgilendirmiyor diyin" bak o dedikodular nasıl boğazlarında düğüm düğüm oluyor.
Evet aynen öyle yapmak lazım bana değil zaten anneme söylenmiş o da belki üzüntü belki de daha fazla ne konuşuldu endişesiyle ile dinledi ama zaten ben onlarla ilgili bir konu da kimseyle muhatap olmaması gerektiğini söyledim

Back
X