• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzerime sıçrayan bu pislikten ne zaman kurtulcam

Ne yazık ki böyle insanlarda aşağılık kompleksi vardır ve hayatlarına yeni bir kompleks alana dek de sizi evirip çevirmeye devam ederler.

Duymayacak, görmeyecek ve mümkün oldukça ortak çevre kullanmamaya çalışacaksınız.
Evet dediğiniz çok doğru ablasında tam bir aşağılık kompleksi vardı aşırı kıskanç ve saldırgan bir yapidaydi

Merhaba sevgili hanımlar
Daha once de konu açmıştım 3 ay oldu nişan atalı annem bugün o ailenin komşusu olan bir kadın vardı onu görmüş kadın da anlatılana göre dedikodu seven bir tip anneme demişki benim eski pisligin ablası komşularına herkese sağda solda iyi ki bitti ben çok seviniyorum en başından beri istemedim zaten gibi şeyler anlatıyormus allahın delisi asıl ben onlardan ve onun gibi psikolojisi bozuk bir şeytan dan kurtulduğum için seviniyorum ama bu lafları duymak sinirimi bozdu bu arada onlarla hemen hemen aynı mahalle de oturuyoruz malesef.
Biliyorum takmamaya da calisiyorum ama olmuyor nolur bana destek veren bişeyler yazın ağlamak istemiyorum o lanetler için...

Herhangi birisi onlar hakkinda konu actiginda ailenizden kim olursa olsun konuyu kapattirsin, birdahada caniniz sikilmaz boylece. Ne bekliyordunuz ki ayy cok iyi insanlardi ayip ettik elimizden kacirdik mi diyecekjlerdi, cirkeflik iftira bizim insanimizin cogunda var artik gunumuzde buyutecle namuslu durust insan arar olduk. Ben hic sasmiyorum insanlarin yaptiklarinada dediklerine de artik ulkenin civisi cikti cunku.

klasik bir mahalle arası nişan ayrılığı vakhası... takma kafana de ki: "ayyy konuşacak neler var da ben hanımefendiliğimi bozmam kimsenin hakkını da yemem dedikodu haram sonuçta, ailemin bir duruşu var, zaten asıl sorunda bu farklılıktı yoksa gerisi bahane" de gitsin... hooopp zeytinyağı olayı yani çık suyun üstüne...

Herhangi birisi onlar hakkinda konu actiginda ailenizden kim olursa olsun konuyu kapattirsin, birdahada caniniz sikilmaz boylece. Ne bekliyordunuz ki ayy cok iyi insanlardi ayip ettik elimizden kacirdik mi diyecekjlerdi, cirkeflik iftira bizim insanimizin cogunda var artik gunumuzde buyutecle namuslu durust insan arar olduk. Ben hic sasmiyorum insanlarin yaptiklarinada dediklerine de artik ulkenin civisi cikti cunku.
Tabi ki arada bir nefret oluştu sonuçta böyle konuşmaları yadirgamiyorum artık zaten kendilerine yakışanı yapıyorlar her zaman ki gibi en başında da ablası hep ortalığı karıştıran kişi oldu en sonunda da nişan bozuldu şimdi de seviniyorum diyomus ne diyim artık allah büyük ve ben allaha havale ettim başka da bişey demedim kimseye arkalarından

onunla baglantılı olan herkesle iletişimi koparın mesafe koyun en azından geçmiş geçmişte kalsın dilerim yeni bir aşk kapını çalar <3

Merhaba sevgili hanımlar
Daha once de konu açmıştım 3 ay oldu nişan atalı annem bugün o ailenin komşusu olan bir kadın vardı onu görmüş kadın da anlatılana göre dedikodu seven bir tip anneme demişki benim eski pisligin ablası komşularına herkese sağda solda iyi ki bitti ben çok seviniyorum en başından beri istemedim zaten gibi şeyler anlatıyormus allahın delisi asıl ben onlardan ve onun gibi psikolojisi bozuk bir şeytan dan kurtulduğum için seviniyorum ama bu lafları duymak sinirimi bozdu bu arada onlarla hemen hemen aynı mahalle de oturuyoruz malesef.
Biliyorum takmamaya da calisiyorum ama olmuyor nolur bana destek veren bişeyler yazın ağlamak istemiyorum o lanetler için...

bence sen en iyisi onları ne umursa ne de kaale al.. insanlar hep konuşur torba olmadıkları için ağızlarını büzemiyoruz maalesef..
boşver sen onları,denilenler için ne kendini üz ne de otur ağla.. eğer üzülmeye devm edersen kendine edersin.
boşver kendine bak :)
eski nişanlının ablası ne derse desin umursama,sen kendi hayatına bak geleceğini düşün ;)

Son düzenleme:
Canım eski eşimin ablası da benim için böyle şeyler diyordu bir gün birisi anlatırken ben de dedim ki o kimdi ya dedim evliyken bile kaale almadım şimdi viz viz viz dedim guldum anında yetistirmisler kriz geçirmiş dengesiz ex gorumcem☺

Duyacağınızı bildiği için öyle konusuyor bana kalirsa. Onlarin daha cok canı yanmış gibime geldi
Aslında konuştugu kadınla bizim pek ilgimizi yok yani onların komşusu ama annem tanıyodu şahsen ben.sokakta görsem ne kadın beni tanır ne de ben onu tesadüfen denk gelmiş annemle o ara konuşmuş zaten annemin yanında arkadaşı varmış kadın beni çok sever sağolsun o vermiş cevabını aman konuşup dursun kedi uzanamadigi ciğeré mundar der demiş o konuşsun o bizim umrumuzda değil demiş zaten kadında anında yetiştirmistir onlara ne insanlar varya işleri güçleri yok bizi konuşup duruyorlar

Ağlama göz yaşına yazık
İlgilenme duyma görme 3maymun dıyoruz buna :-) o zaman daha mutlu olursun inşallah

Merhaba sevgili hanımlar
Hayatinda zerre kadar önemi olmayan birinin dediğini niye takiyorsun ki, zaten kötü ayrildiysaniz arkandan iyi konusmayacaktir Bosver konusup dursun sen yoluna bak. Kurtuldum diye sevin

Sakin gidiyim hesap soruyum agizlarinin payini veriyim diye dusunme.
Benim dedi kodum cikmisti " kocaya kacicakmis" diye.
Ben deliye dondum.
Gittim saga sola saldirdim.
En son saldirdigim kisi soyle dedi " ben ilk kez senden duyuyom bunu, sen aynen boyle saga sola saldirdikca bilmeyende ogrenicek, eger sen ne olduysa artik duyup sussaydin dedi kodu beni bilen bilir diyip, o zmn 2 gun snra unutulurdu. Ama simdi sen su saldirmalarinda tekrar ve tekrar gundeme getiriyosun ".
Ben dusundum, ve hakliydi.
Sustum.
Iyisini yaptim.
Sende sus, " beni bilen bilir" de ve hayatina devam et. Boyle daha mutlu olursun emin ol.

Ay konuşsun konuşsun dursunlar ya amaan.hiiiç sallama bidaha öyle bişe olursa 'niye laf taşıyosun kardeş hepimiz müslümanız ayıbı açığa çıkartmak yerine örtmek lazım' desin annen bidaa da bulaşmazlar zaten.. elalemin ağzını anca böyle büzersin

Sakin gidiyim hesap soruyum agizlarinin payini veriyim diye dusunme.
Benim dedi kodum cikmisti " kocaya kacicakmis" diye.
Ben deliye dondum.
Gittim saga sola saldirdim.
En son saldirdigim kisi soyle dedi " ben ilk kez senden duyuyom bunu, sen aynen boyle saga sola saldirdikca bilmeyende ogrenicek, eger sen ne olduysa artik duyup sussaydin dedi kodu beni bilen bilir diyip, o zmn 2 gun snra unutulurdu. Ama simdi sen su saldirmalarinda tekrar ve tekrar gundeme getiriyosun ".
Ben dusundum, ve hakliydi.
Sustum.
Iyisini yaptim.
Sende sus, " beni bilen bilir" de ve hayatina devam et. Boyle daha mutlu olursun emin ol.
Kesinlikle öyle bir derdim yok allah sorsun o eski gorumce bozuntusundan hesabını ben onun seviyesine inemem hiç çünkü bir seviyesi bile yoktu terbiyesiz insan eşinden ayrıldığı için psikolojisi bozuk diye birde üzülüyodum ona saf gibi asıl kendime üzülmem lazımmış nerdeyse başımı yakicaktim allah korudu beni

Back
X